Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Από τον καιρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε να ακούσει ακροδεξιό λόγο στην βουλή ο Τσακαλώτος!





Σε απάντηση των όσων είπε ο υπουργός δικαιοσύνης κ. Φλωρίδης, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Τσακαλώτος είπε τα εξής:


“ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ”: Τσακαλώτος: Είχα πολύ καιρό να ακούσω στη Βουλή τέτοιον ακροδεξιό λόγο:

Σκληρή και άμεση ήταν η απάντηση στις ακραίες εκφράσεις του υπουργού της Ν.Δ. από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. «Ο κ. Φλωρίδης απέδειξε ότι είναι δυνατόν να πας από το προοδευτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ στην ακροδεξιά της ΝΔ, χωρίς να περάσεις από το ενδιάμεσο στάδιο φιλελεύθερης δεξιάς. Είχα πολύ καιρό να ακούσω στη Βουλή τέτοιον ακροδεξιό λόγο. Από τότε που έφυγε η Χρυσή Αυγή είχα να ακούσω», επεσήμανε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς.”  


Τελικά, σχεδόν πέντε χρόνια λείπει από την βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όλοι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μιλάνε… από τον Άδωνι Γεωργιάδη μέχρι τον Τσακαλώτο! Επί της ουσίας, αυτό που είπε ο Τσακαλώτος και είναι αληθές είναι ότι “ακροδεξιός” λόγος και εννοεί ασφαλώς εθνικιστικός, δεν έχει ακουστεί στην βουλή μετά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Γιατί μιλάνε τότε για ακροδεξιά κόμματα φυλλάδες και κανάλια; Τα λόγια αυτά του Τσακαλώτου δείχνουν ότι πίσω από την ύπαρξη των κομμάτων “ΝΙΚΗ”, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, που πλασαρίστηκε με άλλοθι έναν πρώην χρυσαυγίτη, σκοπό είχαν μαζί με την δολοφονία χαρακτήρα του ηγέτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ιδρυτού της και φυσικά την συνωμοσία σιωπής, να κτυπήσουν τον μοναδικό αντίπαλο του Συστήματος, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...