Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Λάκης Λαζόπουλος: “Την ώρα που ήταν η Δεξιά στο 18% και η Χρυσή Αυγή ανέβαινε …”




Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, του Σαββατοκύριακου 16-17 Δεκεμβρίου 2023, υπήρχε συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική του τοποθέτηση και εάν στήριξε συγκεκριμένο κόμμα. Ανάμεσα σε αυτά που είπε και η παρακάτω απάντησή του, η οποία απαντά ταυτόχρονα στο γιατί η Νέα Δημοκρατία τότε με σύμφωνη και την αριστερά, προχώρησε σε μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη, αφού τους έκαιγε κυριολεκτικά αυτό το 18%, που ήταν 20% με αναγωγή, τις ημέρες της συλλήψεώς μου. Απαντά επίσης και σε κάποιους γραφικούς τύπους, σε κάποιες καρικατούρες, που θυμίζουν πράκτορα 000ΘουΒου με τα ποσοστά που παίρνουν στις εκλογές όποτε κατεβαίνουν και οι οποίοι μιλούν για ένωση αγνοώντας ότι τους αληθινούς Εθνικιστές και πατριώτες τους είχε ενώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τότε όταν κι άρχισε ο διωγμός της! Τότε αυτοί, όχι μόνον σιώπησαν, αλλά και χάρηκαν, όντας βλάκες γιατί πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συνεχίζουν να το πιστεύουν και ακόμα … Η σχετική δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου είχε ως εξής και τα συμπεράσματα δικά σας:  

“… Εγώ ιδεολογικά στήριζα έναν πιο προοδευτικό δρόμο για τη χώρα. Την ώρα δηλαδή που ήταν η Δεξιά στο 18% και η Χρυσή Αυγή ανέβαινε, δεν στήριξα τη Χρυσή Αυγή ούτε τη στήριξα στον μελλοντικό δρόμο να περάσει η Ευρώπη μέσα από την Ακροδεξιά. Προσπάθησα με τις δικές μου δυνάμεις να δείξω ότι κάθε φορά η πιο προοδευτική λύση είναι πάντα μια καλύτερη λύση από μια Ακροδεξιά για τον τόπο.”


Σαν συνεπής αριστερός έκανε ο Λαζόπουλος την πολεμική του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Θυμάται όμως ακόμη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε φτάσει το 18% στις δημοσκοπήσεις “συμπτωματικά” πριν με βάλουν φυλακή! Ο Λαζόπουλος το θυμάται και ήταν αυτό το 18% πραγματική ένωση των εθνικιστών και των πατριωτών, δεν το θυμούνται όμως κάποιοι γραφικοί τύποι με κόμματα σφραγίδες, που μαζεύονται και κάνουν συγκεντρώσεις σε τέσσερις τοίχους με καμιά δεκαπενταριά άτομα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...