Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Καμία απάντηση από τα “εθνικοπατριωτικά” troll του διαδικτύου για την λάσπη εναντίον μου για την δήλωση περί “πολιτικής ευθύνης” κλπ.
Εδώ και δύο εβδομάδες έγραψα ένα άρθρο στο διαδίκτυο, το οποίο δημοσιεύθηκε και στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, με τον τίτλο: “Απάντηση στους συκοφάντες μου”. (https://xrisiavgi.com/2023/11/06/11/159755/)Απευθυνόταν το άρθρο αυτό σε όλους αυτούς που με χαρακτήριζαν και με χαρακτηρίζουν ως “καταστροφέα του εθνικιστικού χώρου” και χρησιμοποιούσαν κυρίως την δήλωσή μου σε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Απάντησα σε όλους αυτούς και απάντηση εδώ και 15 ημέρες δεν πήρα από κανέναν. Όπως δεν πήρα και απάντηση για τα περίφημα “λάθη”, τα οποία οδήγησαν την Χρυσή Αυγή στην εκλογική ήττα. Είπαν για την επιλογή των προσώπων των υποψηφίων στις Ευροεκλογές, όμως στην απόφαση αυτή συμφώνησαν άπαντες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ομόφωνα ακόμη κι αυτοί που λίγο καιρό αργότερα αυτοανακηρύχθηκαν σε εθνοσωτήρες και αρχηγούς κομμάτων. Μάλιστα η επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων έγινε δημόσια γνωστή σε ανοικτή συγκέντρωση στην Λεωφόρο Μεσογείων στις 25 Μαρτίου 2019, δύο μήνες πριν τις εκλογές και κανένας δεν εξέφρασε αντίρρηση ούτε γραπτά, ούτε στις συνεδριάσεις της Κεντρικής μας επιτροπής. Εάν έκανα, μάλιστα, εγώ λάθος με την επιλογή αυτή, η οποία επαναλαμβάνω δεν ήταν δική μου, αλλά της Κεντρικής Επιτροπής, τι να πει κανείς για τον “Καραγκιόζ μπερντέ” που έχουν στήσει στην βουλή με τις επιλογές τους, αυτοί ακριβώς οι οποίοι με κατακρίνουν; Με κορυφαία μορφή βεβαίως τον “σπουδαίο” και πασίγνωστο, όπως ο ίδιος δηλώνει, πολιτικό ηγέτη Στίγκα. Το πλέον θλιβερό στην όλη ιστορία είναι ότι ο κύριος αυτός, αφού έδωσε στεγνά τους βουλευτές του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αυτοί σαν πρόβατα στην πρόσφατη συνεδρίαση της βουλής σαν πρόβατα επί σφαγήν, τον χειροκρότησαν! 


Εκτός τούτου, με τα γεγονότα στην Παλαιστίνη ήλθε η ώρα η λεγόμενη “ακροδεξιά” να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να δηλώσει υπερήφανη ότι είναι υπέρ του Ισραήλ, την ίδια στιγμή που περισσότερα από 5.000 παιδιά έχουν δολοφονηθεί με τυφλούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας. Τι έγιναν όλοι αυτοί αλήθεια οι περίφημοι αντισιωνιστές, που σύχναζαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή που πουλούσαν τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, όπως ο Βελόπουλος; Είναι βέβαιο ότι με την πίστη τους στο Ισραήλ εξασφάλισαν να μην πάνε φυλακή, όπως εμείς … 


Εντύπωση μας κάνει όμως ότι γίνεται ένας διαρκής διάλογος σε εφημερίδες και ιστολόγια για τον πατριωτικό χώρο, την ανασύνταξή του και την ένωσή του και όλοι παραλείπουν και αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι αυτό που υπήρξε για μοναδική φορά μετά τον πόλεμο το ενωμένο εθνικιστικό κίνημα και ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...