Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Μια απάντηση στον καθηγητή Βούλγαρη: Δεν έλυσε η ζωή το φαινόμενο “Χρυσή Αυγή”, αλλά μία πολιτική σκευωρία.




Σε άρθρο του στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, ο καθηγητής κ. Γιάννης Βούλγαρης, του Παντείου Πανεπιστημίου, στο οποίο κάποτε κυριαρχούσε ο Βεζανής και το πνεύμα του και τώρα όλα τα σαπρόφυτα του μαρξισμού, έγραψε το εξής:


“Ομολογώ ότι ποσώς με ενδιαφέρει το “φαινόμενο Κασσελάκης”. Με ενδιέφερε σφόδρα το “φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά αυτό το έλυσε η ζωή μαζί με τα “φαινόμενα” Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες και άλλα δημιουργήματα της χρεοκοπημένης Ελλάδας.”


Θα απαντήσω εις ό,τι αφορά και μόνον την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον κύριο καθηγητή. Πράγματι ήταν φαινόμενο χωρίς εισαγωγικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όχι όμως λόγω της χρεοκοπημένης Ελλάδας, αλλά λόγω της χρεοκοπημένης πολιτικής και ενός χρεοκοπημένου πνευματικού κατεστημένου. Και το φαινόμενο αυτό δεν το έλυσε η ζωή, το έλυσε μια πολιτική σκευωρία και δεν θα το είχε λύσει ακόμη εάν τον Ιούλιο του 2019 κάποια χέρια πονηρά δεν είχαν αφαιρέσει μόλις 3.700 ψήφους από το κόμμα μας και μας στέρησαν την είσοδο στην βουλή με ποσοστό 2,93%!… Ρουλέτα έπαιζε η ζωή κύριε καθηγητά και εξαφάνισε το “φαινόμενο” για 0,07%;!… Εάν ήθελε η ζωή θα το έκανε πολύ πιο καθαρά. Βεβαίως μη ξεχνάμε ότι το έλυσε πάλι η “ζωή” με μία άδικη πρωτόδικη καταδίκη με την φανταστική κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως”. Εάν δεν το ξέρετε εγκληματική οργάνωση χωρίς οικονομικό όφελος δεν υπάρχει! Αυτά και από εκεί και πέρα θα δούμε εάν πράγματι έλυσε η ζωή το “φαινόμενο” ή εάν παρέμεινε άλυτο. Γιατί σίγουρα τα προβλήματα του έθνους μας παρέμειναν άλυτα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...