Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ… ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!




Σε Κυριακάτικη εφημερίδα υπήρχε άρθρο για τις Ευρωεκλογές, στο οποίο γινότανε αναφορά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το σχετικό απόσπασμα από το δημοσίευμα είχε τίτλο “Μιχαλολιάκος αναζητεί… συμμάχους!”.


Εις ό,τι με αφορά επιθυμώ να δηλώσω ότι όπως ο νόμος προβλέπει δεν έχω καμία διοικητική θέση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την οποία αποφασίζει η Κεντρική της Επιτροπή, η οποία και τελικά θα κρίνει εάν θα λάβει ή όχι μέρος στις Ευρωεκλογές.


Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν αναζητώ “συμμάχους” και πολύ περισσότερο αυτούς, οι οποίοι πολέμησαν, είτε από εμπάθεια και φθόνο, είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία το μοναδικό Αληθινό, αδέσμευτο και αντι-συστημικό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο ευρέθη στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως. Πολύ περισσότερο δεν ξεχνάμε ότι 10 ολόκληρα χρόνια κατά τα οποία οι χρυσαυγίτες και εγώ προσωπικά ευρισκόμεθα κάτω από έναν σκληρό διωγμό από ολόκληρο το Σύστημα, όλοι αυτοί οι δήθεν πατριώτες και δήθεν εθνικιστές, δεν έδειξαν ούτε την ελάχιστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, αλλά αντίθετα μας κατηγορούσαν ότι τους… “εκθέτουμε”! Να εκθέσουμε ποιους; Τους ανύπαρκτους; Κάποιους που δεν είχαν την ελάχιστη πολιτική οντότητα; 


Ας συνεχίσουμε όμως στο τι γράφει το δημοσίευμα αυτό:


“Συμμάχους όμως προκειμένου να έχει και η Χρυσή Αυγή παρουσία στις εκλογές φαίνεται ότι αναζητά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αποφυλακιστεί και ο ίδιος μέχρι τις Ευρωεκλογές.”


Διαβάζοντας τις επίσημες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μου προκύπτει ότι είναι δυνατόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να… συμμαχήσει με αυτούς τους “κυρίους” του λεγόμενου “πατριωτικού χώρου”, οι οποίοι είχαν στήσει πανηγύρι για την πολιτική σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την φυλάκιση της ηγεσίας της. 


Εις ό,τι με αφορά μια και αναφέρεται το όνομά μου, έχω γράψει και το επαναλαμβάνω ότι θα ψηφίσω στις εκλογές πάλι μετά το 2019 όταν θα υπάρχει ελεύθερα, όπως το Σύνταγμα προβλέπει, στα εκλογικά τμήματα ψηφοδέλτιο με την ονομασία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον Μαίανδρο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...