Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Οι γραικύλοι δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν ποτέ την Ψυχή του Μεγάλου μας Έθνους



 

“Προδοσία παντού, λευκές σημαίες και αδιαφορία 

και οι κομματάρχες να κτυπούν τις πόρτες

και έλεγα πως το Ωσαννά από το Σταύρωσον 

απείχε μόνο ημέρες τέσσερις 

μα ποιος να με ακούσει και ποιος να με πιστέψει;” 

 

Ότι η Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και αυτό είναι φανερό ό,τι και να λένε (με το αζημίωτο …) τα κανάλια και οι χρυσοπληρωμένες γραφίδες. Το μόνο που τους απασχολεί και είναι ο απόλυτος εχθρός τους είναι ο Εθνικισμός, όχι ο light, ο “βολικός”, που τον έχουν του χεριού τους, αλλά ο “κακός” εθνικισμός δηλαδή ο αληθινός Εθνικισμός, τον οποίον φρόντισαν να θέσουν κατ’ ουσίαν εκτός νόμου. Και ο πιο “κακός” ήταν αυτός της Χρυσής Αυγής, που την κατηγόρησαν ως “εγκληματική οργάνωση” και δεν τους έφθανε αυτό, αλλά με τρόπους βρόμικους την έθεσαν εκτός βουλής και εντός φυλακής. Πρώτος τους στόχος ο υπογράφων το κείμενο αυτό και είναι φυσικό, αφού υπήρξα και είχα την τιμή να είμαι ο ηγέτης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.   

 

Καμία απάντηση από τα “πατριώτες”για την λάσπη εναντίον μου για την δήλωση περί “πολιτικής ευθύνης”

 

“Ο Διογένης, όταν ρωτήθηκε ποιο από τα θηρία δαγκώνει πιο άσχημα είπε: Από τα άγρια ο συκοφάντης και από τα ήμερα ο κόλακας” 

 

Εδώ και δύο εβδομάδες έγραψα ένα άρθρο στο διαδίκτυο, το οποίο δημοσιεύθηκε και στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”(5/11/2023), με τον τίτλο: “Απάντηση στους συκοφάντες μου”.

https://xrisiavgi.com/2023/11/06/11/159755/

 

Απευθυνόταν το άρθρο αυτό σε όλους αυτούς (τα επώνυμα και ανώνυμα “πατριωτικά” troll του διαδικτύου), που με χαρακτήριζαν και με χαρακτηρίζουν ως “καταστροφέα του εθνικιστικού χώρου” και χρησιμοποιούσαν κυρίως την δήλωσή μου σε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Απάντησα σε όλους αυτούς και απάντηση εδώ και 15 ημέρες δεν πήρα από κανέναν. Όπως δεν πήρα και απάντηση για τα περίφημα “λάθη”, τα οποία οδήγησαν την Χρυσή Αυγή στην εκλογική ήττα. Είπαν για την επιλογή των προσώπων των υποψηφίων στις Ευρωεκλογές, όμως στην απόφαση αυτή συμφώνησαν άπαντες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ομόφωνα ακόμη κι αυτοί που με επικρίνουν και λίγο καιρό αργότερα αυτοανακηρύχθηκαν σε εθνοσωτήρες. Μάλιστα η επιλογή των υποψηφίων έγινε δημόσια γνωστή σε ανοικτή συγκέντρωση στην Λεωφόρο Μεσογείων στις 25 Μαρτίου 2019, δύο μήνες πριν τις εκλογές και κανένας δεν εξέφρασε αντίρρηση ούτε γραπτά, ούτε στις συνεδριάσεις της Κεντρικής μας επιτροπής. Εάν έκανα, μάλιστα, εγώ και η Κεντρική Επιτροπή λάθος με την επιλογή αυτή, τι να πει κανείς για τον “Καραγκιόζ μπερντέ” που έχουν στήσει στην βουλή με τις επιλογές τους, αυτοί ακριβώς οι οποίοι με κατακρίνουν; Με κορυφαία μορφή βεβαίως τον “σπουδαίο” και πασίγνωστο, όπως ο ίδιος δηλώνει, πολιτικό ηγέτη Στίγκα. Το πλέον θλιβερό στην όλη ιστορία είναι ότι ο κύριος αυτός, αφού έδωσε στεγνά τους βουλευτές του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αυτοί σαν πρόβατα στην πρόσφατη συνεδρίαση της βουλής για την άρση της ασυλίας τους σαν πρόβατα επί σφαγήν, τον … χειροκρότησαν!

 

Εκτός τούτου, με τα γεγονότα στην Παλαιστίνη ήλθε η ώρα η λεγόμενη “ακροδεξιά” να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να δηλώσει υπερήφανη ότι είναι υπέρ του Ισραήλ, την ίδια στιγμή που περισσότερα από 5.000 παιδιά έχουν δολοφονηθεί με τυφλούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας. Τι έγιναν όλοι αυτοί αλήθεια οι περίφημοι αντισιωνιστές, που σύχναζαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή που πουλούσαν τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, όπως ο Βελόπουλος; Είναι βέβαιο ότι με την πίστη τους στο Ισραήλ εξασφάλισαν το μέλλον τους …

 

Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι γίνεται ένας διαρκής διάλογος σε για τον πατριωτικό(;) χώρο και όλοι παραλείπουν και αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι αυτό, που υπήρξε για μοναδική φορά μεταπολεμικά ενωμένο το εθνικιστικό κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

 

Να κάνουμε “Έλληνες” τους λαθρομετανάστες μας προτείνει ο πρέσβης των ΗΠΑ κ. Τσούνης!

 

«Αύτις δε το Ελληνικόν, εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον, και θεών τε ιδρύματα τε κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα …». (Ηροδ., Η΄, Ουρανία, 144)

 

Ωμή παρέμβαση στην εσωτερική κατάσταση της χώρας και στο μείζον πρόβλημα του δημογραφικού έκανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τσούνης. Η Ελλάδα έχει υποχρέωση να βοηθήσει να γεννηθούν περισσότερα Ελληνόπουλα και όχι να κάνει τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες Έλληνες στα χαρτιά, γιατί μόνον στα χαρτιά μπορούν να γίνουν … Άλλωστε, η ίδρυση του Ελληνικού κράτους με την Επανάσταση του 1821 αυτόν τον σκοπό είχε!

 

Μιλώντας, λοιπόν, ο κ. Τσούνης στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα» είπε ότι όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να γίνουν Έλληνες γιατί «Μπορεί να προκύψει ένας Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος από αυτούς»!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του … Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση …” 

 

Δεν θα είναι μεγάλη απώλεια κύριε Τσούνη εάν δεν γεννηθεί ένας άλλος Γεραπετρίτης, που από το ΠΑΣΟΚ και τον Σημίτη έγινε άνθρωπος του Μητσοτάκη, ούτε ένας Βενιζέλος! Εθνική Ατζέντα δεν είναι να κάνουμε τους λαθρομετανάστες Έλληνες. Μη ξεχνάμε όμως ότι ο κ. Τσούνης είναι Ελληνικής καταγωγής και έγινε ένας πολύ καλός Αμερικανός. Ας μη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ένας ασιατικής ή αφρικανικής καταγωγής θα γίνει καλός Έλληνας όπως έγινε αυτός καλός Αμερικανός.

 

Εξάλλου είναι γνωστό ότι για πολλούς ελληνοαμερικανούς (ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ!) η Ελλάδα δεν είναι μία γη ποτισμένη με αίμα και Ιστορία, αλλά μόνο σουβλάκι-τζατζίκι και μουζάκα … Και δυστυχώς αυτό δεν ισχύει μόνον για τους ελληνοαμερικανούς, αλλά και για την πλειοψηφία των γραικύλων νεοραγιάδων, που ζουν σε αυτήν την χώρα, της οποίας δεν αντιλαμβάνονται την Ιερότητα, δεν διαισθάνονται τα χιλιάδες χρόνια της Ιστορίας της, δεν μπορούν να καταλάβουν και δεν θα καταλάβουν ποτέ την Ψυχή του Μεγάλου μας Έθνους. 

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...