Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Amber alert για δεξιό κόμμα από αυτούς που πολέμησαν την Χρυσή Αυγή



Αθροίζοντας τα ποσοστά των τριών ψευτο-ακροδεξιών κομμάτων της βουλής, δηλαδή “Σπαρτιατών”, “Νίκης” και Βελόπουλου και χρησιμοποιώντας την αριθμητική του Καραγκιόζη όταν μοιράζει με τον Χατζιαβάτη, υπολογίζουν ότι υπάρχει ένα 15%. Υπάρχει μόνον στην φαντασία τους. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι εντελώς διαφορετικής προελεύσεως και πολιτικών και ιδεολογικών ιδεών οι ψηφοφόροι των τριών αυτών κομμάτων, που είναι περιστασιακοί και το πλέον πιθανόν είναι ότι οι περισσότεροι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν άλλο κόμμα. Καλλιεργούν όμως σενάρια χωρίς καμία λογική βάση όπως προκύπτει από το παρακάτω που διαβάσαμε σε σχετικό κείμενο: 


“Ο δεύτερος τρόπος να υπάρξει προοπτική εξουσίας από άλλο κόμμα είναι ένα νέο κόμμα από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας που υπάρχουν τουλάχιστον και όχι λιγότερο από ένα 15%. 

Αυτό το 15% είναι διασπασμένο σε αρκετά κόμματα και κομματίδια και οι πολιτικοί αρχηγοί δεν εμπνέουν, δεν έχουν κυβερνητικές προτάσεις και κυρίως δεν έχουν προοπτική εξουσίας. Έτσι η χώρα είναι από τις λίγες στην Ευρώπη που δεν διαθέτουν ένα ισχυρό δεξιό κόμμα …” .


Προοπτική εξουσίας και δεξιό κόμμα εμάς τους χρυσαυγίτες δεν μας αφορά γιατί και η δεξιά εκτός από την αριστερά, είναι ένοχη για εθνικές προδοσίες και επί πλέον ουδέποτε είχε την εξουσία η οποιαδήποτε δεξιά παρά μόνον διαχειριστής της ήτανε για λογαριασμό Άγγλων ή αμερικάνων. 


Η επίκλησή τους όμως για “δεξιό” κόμμα μας θυμίζει τον πατροκτόνο που ζητούσε από τον δικαστή να τον λυπηθεί γιατί ήτανε ορφανός. Γιατί αυτοί ακριβώς οι οποίοι σήμερα μιλάνε για ενότητα και εθνικό κόμμα του 15% ξεχνούν ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε ξεπεράσει στις δημοσκοπήσεις το 15% είχε φτάσει στο 18% και όταν ο Σαμαράς έστησε εναντίον της πολιτική σκευωρία όχι μόνον την εγκατέλειψαν, αλλά και την πολέμησαν. Καμία ειλικρίνεια επομένως εκ μερους τους στην αγωνία τους για ενότητα και πατριωτικό κόμμα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...