Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Τα άρθρα Κασσελάκη και τα άρθρα Μιχαλολιάκου




Η εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε άρθρα που έγραψε το νέο “αστέρι” της αριστεράς Κασσελάκης το 2012 στην εφημερίδα “Εθνικός Κήρυκας” της Νέας Υόρκης. Όλα τα άρθρα αυτά είναι σαφέστατα υπέρ των μνημονίων και μάλιστα ο ίδιος ο Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι το 2009 ψήφισε τον Τζωρτζ Παπανδρέου. Τα άρθρα αυτά γράφτηκαν πριν έντεκα μόλις χρόνια, αλλά δεν του τα χρεώνουν πολιτικά ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ήταν κείμενα πολιτικά. Με περισσή αλαζονεία ο Κασσελάκης δηλώνει ότι δεν ήξερε τότε ποιος ήταν και ότι μάλιστα είχε σχέση με γυναίκα και αισθανόταν πολύ άσχημα. Αυτά για τα άρθρα του Κασσελάκη. Αθώος ο κατηγορούμενος για αυτά.


Εμένα για κάποια άρθρα ιδεολογικού και ιστορικού χαρακτήρα, αφού τότε η Χρυσή Αυγή δεν είχε πολιτική δραστηριότητα, που έγραψα πριν 35 ολόκληρα χρόνια με καταδίκασαν σε 13 χρόνια φυλακή! Αυτό όταν και δολοφονία να κάνεις σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο της Ελλάδος, παραγράφεται στα 25 χρόνια! Φαίνεται πως σε αυτή τη χώρα  το να είσαι Εθνικιστής και να πολεμάς το σάπιο και διεφθαρμένο κατεστημένο δεν συγχωρείται ποτέ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...