Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 




Τους φτύνεις και λένε όχι ψιχαλίζει! Τους περιφρονείς και νομίζουν ότι δεν συμβαίνει αυτό, αλλά απλά είσαι αδιάφορος για την τύχη σου. Επί δεκαετίες ολόκληρες σε όλες τις πολιτικές έρευνες ο λαός απαντά σε συντριπτικό ποσοστό ότι δεν εμπιστεύεται τους πολιτικούς και τα κόμματα. Δίνει ποσοστά σε αυτούς από 2% έως 4% και αυτοί σίγουρα είναι οι άνθρωποί του, τα κομματόσκυλα, τα οποία σιτίζονται στο πρυτανείο μαζί με τους μεγάλους πολιτικούς.


Στις τελευταίες εθνικές εκλογές που είχαμε ψήφισε το 52% μόνο των Ελλήνων και θριαμβολογούν οι οπαδοί και τα στελέχη της Ν.Δ. για το 40%, που είναι στην πραγματικότητα 20%!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα της απαξίας από την οποία κατέχεται ο λαός για την πολιτική το 30% στις δημοτικές εκλογές των Αθηνών, στην ίδια την πρωτεύουσα της χώρας, στην οποία και διαμορφώνεται η πολιτική ζωή όλης της Ελλάδος. Δεν δίνουν, όμως, δεκάρα τσακιστή οι “εθνοσωτήρες” για την αδιαφορία και την περιφρόνηση του λαού. Αυτοί την εξουσία θέλουν και δεν τους νοιάζει πως θα την πάρουν.


Η τελευταία αντίσταση ήταν αυτή της Χρυσής Αυγής, την οποία με μία πολιτική σκευωρία βάλανε στην φυλακή. Στην θέση της Χρυσής Αυγής έχουν τώρα κάποιους να παριστάνουν τους πατριώτες και να είναι “καλά παιδιά”. 


Κανένα πρόβλημα, λοιπόν, για την εξουσία και όσο για τα ποσοστά τα μαγειρεύουν όπως θέλουν. Η Ελλάδα, όμως, δεν είναι ένα νησί κάπου στο πουθενά και η παγκόσμια κρίση έρχεται και θα έλθει και στην Ελλάδα. Τότε θα αρχίσουν γι’ αυτούς τα δύσκολα γιατί θα πρέπει να δώσουν λύσεις και λύσεις δεν έχουν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...