Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

28η Οκτωβρίου: Απόλυτη σιωπή για τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά





Απόλυτη σιωπή για τον Πατέρα της Νίκης, τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, τον αποκηρυγμένο από την Αριστερά, που εξουσιάζει την δημόσια ζωή. Αποκηρυγμένος και από την “πεφωτισμένη δεξιά” της Νέας Δημοκρατίας ο Ιωάννης Μεταξάς γιατί ήταν “φασίστας”, δικτάτορας, αντικοινοβουλευτικός. 


Και ας μην σπεύσουν κάποιοι “δεξιούληδες” να πούνε ότι αυτό δεν ισχύει γιατί υπάρχουν τα κείμενα και οι δημόσιες ομιλίες του Ιωάννη Μεταξά, στις οποίες με σφοδρότητα κατηγορεί τον κοινοβουλευτισμό για την διάλυση του Έθνους.


Εορτάζουν, λοιπόν, το ΟΧΙ χωρίς να λένε λέξη γι’ αυτόν που το είπε και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ψελλίζουν ψέματα και σοφιστείες ότι δήθεν το ΟΧΙ το είπε ο λαός στα άγρια χαράματα εκείνης της νύχτας. Γιατί, όμως, αυτή η σιωπή για τον Μεταξά και από την Αριστερά και από την “δεξιά” των αστών και των εργολάβων; Την απάντηση δίνει ένα απόσπασμα από σχετικό άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα και στο οποίο δίνεται η απάντηση σε αυτό το ΓΙΑΤΙ με τα παρακάτω λόγια:


“Ο ίδιος ο άνθρωπος που είπε το “ΟΧΙ”, ο Ιωάννης Μεταξάς, δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει (σε εικόνα στις σχολικές αίθουσες) δίπλα στον Κολοκοτρώνη ή τον Καραϊσκάκη. Ήταν δικτάτορας και το “ΟΧΙ” του έσωσε την υστεροφημία του, αλλά τα στερνά δεν σχωρνούν πάντα τα πρώτα …”

Ιδού, λοιπόν, ο λόγος της σιωπής για τον Ιωάννη Μεταξά και όχι μόνο από την Αριστερά. Και το γεγονός αυτό δείχνει πόσο απόλυτη είναι η κυριαρχία της Αριστεράς στο ψευτορωμαίικο της Μεταπολιτεύσεως και πόσο υποτεταγμένη είναι σε αυτήν και την προπαγάνδα της η δήθεν “δεξιά” της Νέας Δημοκρατίας, την οποία κατά τραγική ειρωνεία ψηφίσανε πολλοί Έλληνες για να φύγει η … Αριστερά!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...