Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

28 Σεπτεμβρίου 2013: Το “Πογκρόμ του Συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής”







Ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου του 2013, δέκα χρόνια πριν. Από την Τετάρτη της εβδομάδος εκείνης γνωστός δημοσιογράφος μεγάλης εφημερίδας γνωρίζει και το εμπιστεύεται σε αγαπημένο μου πρόσωπο ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει επιχείρηση με μαύρα τζιπ και μασκοφόρους για την σύλληψη των μεγάλων εγκληματιών.


Ταυτόχρονα, στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης πληρωμένοι ρουφιάνοι, οι οποίοι χαρακτηρίζονται προστατευόμενοι μάρτυρες, δίνουν καταθέσεις στις οποίες λένε τραγελαφικά πράγματα. Μιλούν για οπλοστάσια, τα οποία ποτέ δεν βρέθηκαν, για διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ποτέ δεν προέκυψε ότι είχε σχέση με την πραγματικότητα και είναι υποτίθεται πρόσωπα αξιόπιστα. Ένα απ’ αυτά έκανε κονσομασιόν σε σκυλάδικο και τώρα ζητιανεύει για την δόση του στο κέντρο των Αθηνών. Άλλος ήταν ψυχοπαθής, που μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές και με αυτούς τους “μάρτυρες” κατηγορίας χωρίς αποδείξεις έρχονται ξημερώματα ογκώδη μαύρα τζιπ στο σπίτι μου με μασκοφόρους που κρατούν αυτόματα για να συλλάβουν τον Μπιλ Λάντεν, όπου Μπιλ Λάντεν εγώ πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος στην βουλή χωρίς να έχω απολογηθεί και χωρίς να έχει γίνει άρση της ασυλίας μου. Και αυτός που κάνει την ανάκριση και βγάζει το βούλευμα για την σύλληψή μου τυχαίνει να είναι συμμαθητής μου στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού και μάλιστα επιλοχίας ΥΕΑ Β΄ όπως και εγώ.


Η συνέχεια στην Γενική Ασφάλεια και αναμονή πολλών ωρών  μέχρι να πάμε στην Σχολή Ευελπίδων. Λένε ότι θα μας πάνε το μεσημέρι. Απαντώ στους συγκατηγορούμενούς μου ότι θα μας πάνε την ώρα του δελτίου ειδήσεων. Μας βγάζουν από την κεντρική είσοδο όταν ακόμη και την “17 Νοέμβρη” τους είχαν βγάλει από το υπόγειο για να μην πάρουν φωτογραφίες οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια! Βγαίνουμε περήφανοι χωρίς να κρύβουμε το πρόσωπό μας από την κεντρική είσοδο. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι έχουν στηθεί σε παράταξη δεξιά και αριστερά για να μας λιντσάρουν στα κανάλια και στις φυλλάδες τους. Στα πλάνα που δείχνουν δεν κρύβουν τις χειροπέδες όπως κάνουν στους παιδεραστές και τους εμπόρους ναρκωτικών. Θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα τρόμου και φόβου προς όλους τους Έλληνες ότι αυτά θα πάθετε και εσείς εάν είστε Εθνικιστές! Δεν κρύβω τις χειροπέδες και κοιτώ τις κάμερες με ύφος υπερήφανο. Το μήνυμά τους δεν πιάνει. Λίγους μήνες μετά 540.000 Έλληνες ψηφίζουν στις Ευρωεκλογές ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, ο χρόνος φθείρει και οι προδοσίες και οι λιποταξίες πολλές… Δέκα χρόνια μετά κι ακόμη δικαζόμαστε. Όταν η δίκη της 21ης Απριλίου κράτησε δύο με τρεις μήνες και της Νυρεμβέργης ούτε ένα χρόνο! Δέκα ολόκληρα χρόνια και τίποτε δεν έχει τελειώσει. Για όσους πιστεύουν στην δικαιοσύνη έχουμε το τεκμήριο της αθωότητος. Τέτοιοι όμως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα κι έτσι είμαστε… “εγκληματίες”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...