Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Καμία απάντηση από τους συκοφάντες

 Κάθε Κυριακή, ως γνωστόν, γράφω ένα άρθρο στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” και έχω αναφερθεί όχι μία φορά στα όσα μου καταμαρτυρούν κάποιοι που θέλησαν, κανιβαλίζοντας την Χρυσή Αυγή, να γίνουν οι δήθεν μεσσίες του λαού μας. 


Οι ίδιοι σιωπούν, αλλά βάζουν τα τσιράκια τους να γράφουν κάθε είδους συκοφαντία εις βάρος μου στο διαδίκτυο και σε έντυπα περιθωριακά, τα οποία με συκοφαντούσαν και όταν ακόμη οι σημερινοί επικριτές μου ήταν υποτίθεται μαζί μου, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθούσαν πως να μου σκάψουν τον λάκκο. Και τον λάκκο τον έσκαψαν, αλλά έπεσαν και οι ίδιοι μέσα. Πετάνε λέξεις αόριστες “έκανε λάθη”…, αλλά δεν λένε ποια λάθη, παριστάνουν τους έντιμους ότι δεν απολάμβαναν βουλευτικά προσόντα, ενώ αυτό δεν ισχύει. Προς όλους αυτούς έγραψε μία επιστολή και σε μία άλλη εφημερίδα, η οποία μου έκανε την τιμή να την δημοσιεύσει, στην Κυριακάτικη “δημοκρατία”, από την οποία επιστολή και τα εξής:


“ΑΡΘΡΟ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”


"Αγαπητή “δημοκρατία”,

Απευθύνω εις την έγκριτον εφημερίδαν σας την επιστολήν ταύτην, προκειμένου να απαντήσω στα όσα μου καταμαρτυρούν χωρίς να μου δίνουν το δικαίωμα απαντήσεως. Αφορμή για την επιστολή μου αυτή είναι η λάσπη, την οποία δέχομαι από αρουραίους του διαδικτύου, οι οποίοι κατευθύνονται από κάποιους όψιμους “εθνοσωτήρες”, οι οποίοι δεν με ξεχνούν και οι οποίοι απέκτησαν πολιτική οντότητα λόγω της Χρυσής Αυγής και χωρίς την Χρυσή Αυγή, την οποία εγώ ίδρυσα, όπως και εγώ επέλεξα αυτούς ως βουλευτές, δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. 

Δεν με ενδιαφέρει η λάσπη της αριστεράς και των υποτακτικών του λόμπυ. Αυτοί πάντα τέτοιοι ήταν. Με ενδιαφέρουν, όμως, και θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς, οι οποίοι πρόσφατα παριστάνουν τους “ούλτρα” πατριώτες και με κατηγορούν ότι κατέστρεψα τον … Εθνικισμό! 

Σε αυτήν την αδικία θα απαντήσω, επισημαίνοντας ότι πριν την Χρυσή Αυγή τα κατά δήλωσίν τους εθνικιστικά κόμματα εκινούντο στο χώρο του πολιτικού Λυκόφωτος και έπαιρναν ποσοστά λίγο πάνω από το 0%, όπως 0,2% 0,7% κ.λπ. Ποιόν “εθνικισμό”, λοιπόν κατέστρεψα, αυτόν που ποτέ δεν υπήρχε; 

Η Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας Ιούδες και Εφιάλτες, κατόρθωσε να διασπάσει το Εθνικιστικό Κίνημα σε κόμματα-καρικατούρες … Είναι φανερό ότι σχέδιο της Ν.Δ. ήταν αυτή η διάσπαση και η εξαφάνιση από τα ΜΜΕ της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε κατορθώσει να ενώσει το μεγαλύτερο μέρος των Εθνικιστών, παρ’ όλες τις ατυχείς χάριν προσωπικής προβολής γραφικές ενέργειες βουλευτών της, τις οποίες σήμερα αυτοί οι ίδιοι χρεώνουν σε εμένα. Δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που δημιούργησα την απρεπή σε κάποιες περιπτώσεις εικόνα του Κινήματός μας στην βουλή, ούτε εγώ φωτογραφιζόμουν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο. Γεγονός, που έγινε εν αγνοία μου, γιατί η ενημέρωση που είχα ήταν ότι θα πάνε βουλευτές όλων των κομμάτων στο Καστελόριζο … Αυτήν την φωτογραφία χρησιμοποίησε κατά κόρον η ΝΔ στην προεκλογική περίοδο του 2019 για να εμφανίσει το Κίνημά μας σαν … συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ! Κατά τα άλλα εγώ φταίω για όλα … Εγώ φωτογραφιζόμουν με τους κομμουνιστές; 

 … Μέχρι το 2019, που για 3.700 ψήφους χάσαμε τις εκλογές με χειροκροτούσαν, τώρα μου ρίχνουν το ΑΝΑΘΕΜΑ. 

Οι αχάριστοι ήταν πάντα ο μεγαλύτερος εχθρός του ευεργέτη τους. Δεν σέβονται καν το γεγονός ότι είμαι στην φυλακή και ότι χαροπάλευα επί τρεις μήνες στην εντατική. 

… Συνεχίζουν να με φθονούν γεμάτοι μίσος και να με συκοφαντούν. Θυμίζω σε όσους το έχουν ξεχάσει ότι επί 5 χρόνια (2015-2019) ήμουν ο αρχηγός του 3ου κόμματος στην βουλή. Ποιοι είναι αυτοί που με κατηγορούν και που έχουν περάσει, πάντα αποτυχημένοι, από τόσα κόμματα;”


Στα όσα έγραψα τόσο στην “δημοκρατία” όσο και στην “Ελεύθερη Ώρα” θα περίμενα μία απάντηση. Να μου πούνε επιτέλους πως κατέστρεψα τον Εθνικισμό; Αλλά απάντηση δεν πήρα… και η λάσπη συνεχίζεται γιατί είναι το μόνο όπλο που διαθέτουν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...