Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Η “Ευρώπη” δεν είναι το “σπίτι μας”. Σπίτι μας ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα!

 “Και κρατούσες των αρμάτων την πλημμύρα, 

κι ορθός κι άσειστος της δύναμής σου ο κάβος 

λυγισμένοι ομπρός σου να κι ο Τούρκος, 

να κι ο Φράγκος, να κι ο Σλάβος …”


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ


Το ελεύθερο και ασυμβίβαστο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, εναντίον του οποίου πολέμησε και πολεμάει ένα ολόκληρο Σύστημα ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι η “Ευρώπη” δεν είναι το “σπίτι μας”. Σπίτι μας ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα!


Τα όσα αποφάσισαν χθες οι οικονομικοί δυνάστες της Πατρίδας μας δείχνουν καθαρά το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η χώρα, την οικονομική καταστροφή που έρχεται και η οποία θα οδηγήσει στην απόγνωση και την ανεργία εκατομμύρια Ελλήνων.


Αυτή η ψεύτικη Ευρώπη των τραπεζιτών, της κεφαλαιοκρατίας και των ψευτοσοσιαλιστών δεν μας πρόδωσε μόνο στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, με τους οποίους έχουν γεμίσει ολόκληρη την χώρα, αλλά και σε αυτό το ζήτημα της οικονομικής κρίσεως.


Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα όχι μόνο φέρθηκε ανεύθυνα, αλλά και σιωπά με δουλικότητα απέναντι στην Ευρώπη των τοκογλύφων, που κρατά δέσμια οικονομικά την Πατρίδα μας, μία Ευρώπη ψεύτικη δούλα των Αμερικανικών κανονιοφόρων.


Στις δύσκολες ημέρες, που έρχονται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο πλευρό της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία, όπως έπραξε με συνέπεια και ενάντια στα αντεθνικά μνημόνια, την ίδια ώρα που κάποιοι που τους παρουσιάζει σήμερα το σύστημα σαν “πατριώτες” υπέγραφαν μνημόνια.

Με υψηλό το φρόνημα όλοι οι Έλληνες πρέπει να σταθούμε όρθιοι απέναντι στην καταιγίδα που έρχεται για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, για να ξαναγίνει και πάλι η Ελλάδα Ελληνική. 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...