Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Η Χρυσή Αυγή και τα τρία κόμματα της λεγόμενης "ακροδεξιάς"


 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή ξεκίνησε να υπάρχει ως κόμμα πολιτικό για να καλυφθεί νομικά η πολιτική της δράση. Για τον λόγο αυτό και έλαβε μέρος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις την δεκαετία του 1990 και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές του 1990 και στις εθνικές εκλογές του 1996.

Η στροφή προς την πολιτική δράση αποφασίστηκε στο Β’ Συνέδριο της Χρυσής Αυγής τον Απρίλιο του 1992 σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών. Σε ουδεμία των περιπτώσεων εξετάζοντας τα πολιτικά δεδομένα δεν πιστεύαμε ότι θα επιτύχουμε την είσοδο του κόμματος στην βουλή, γεγονός το οποίο συνέβη 16 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή μας σε εκλογές. 

Την είσοδό μας στην βουλή αποφασίσαμε να την επιδιώξουμε στο 6ο Συνέδριό μας του 2007 το οποίο έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο “ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ” στην Πλάκα. Μετά ήλθαν οι Ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές του 2009 και η πρώτη νίκη μας στον Δήμο Αθηναίων τον Νοέμβριο του 2010.

Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, που δεν συμμετείχαμε σε εκλογές ήμασταν στο προσκήνιο με δράση εθνική στα μεγάλα προβλήματα του Ελληνισμού. Συνεχής ενημέρωση για το πρόβλημα λαθρομετανάστες, για την τουρκική απειλή, για τα σκάνδαλα των πολιτικών, για το Μακεδονικό και εκατοντάδες πορείες και συγκεντρώσεις σε δρόμους και σε πλατείες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Για εμάς Εθνικός Αγώνας και πολιτική δεν ήταν ποτέ και δεν είναι και τώρα μόνο και αποκλειστικά βουλευτές και ψηφοφόροι. Δυστυχώς η επί επτά έτη παρουσία μας στην βουλή κάποιους τους έκανε επαγγελματίες βουλευτές, κομματάρχες και ψηφοφόρους. Δώσαμε αυτόν τον αγώνα με εχθρικά απέναντί μας όλα τα ΜΜΕ, όλο το Σύστημα, που σήμερα μας έχουν αποκλείσει από την δημόσια ζωή με βρόμικο τρόπο. Αυτό ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τα φερόμενα ως “ακροδεξιά” κόμματα κάποιων καθ’ έξιν γυρολόγων των κομμάτων. Εμείς πιστεύουμε πάνω από όλα στο ΕΘΝΟΣ και όχι στον φιλελευθερισμό, όπως οι ίσως όντως ακροδεξιοί του πολιτικού φάσματος. Αυτό γιατί εμείς είμαστε ΟΧΙ μόνο Εθνικιστές, αλλά και ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ και λέμε και το είπαμε και στην βουλή ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων.

Τα χρόνια που έρχονται ο καθένας θα δείξει ποιος είναι και θυμηθείτε ότι θα κλαίνε και θα οδύρονται ότι δεν είναι ακροδεξιοί και φασίστες, όπως οι Χρυσαυγίτες. Όσοι είστε Χρυσαυγίτες και τους πιστέψατε θα μετανιώσετε πικρά, εάν έχετε βέβαια φιλότιμο και δεν ήσασταν πάντοτε Καραγκιόζηδες και καιροσκόποι. Ο χρόνος κρίνει τα πάντα. Εμάς για τον αγώνα μας τον Εθνικό μας έβαλαν φυλακή με μία δίωξη πολιτική. Για να δούμε τι θα κάνουν όλοι αυτοί, τους οποίους σας παρουσίασαν οι “νταβατζήδες” και το Σύστημα ως “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής. Ο χρόνος θα δείξει εάν ανθρώπινα ποτάμια με ατέλειωτες φάλαγγες θα πλημμυρίσουν τις λεωφόρους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, όπως έγινε με την Χρυσή Αυγή. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα… Όμως δρόμος επιστροφής και μετάνοιας δεν υπάρχει για τους άπιστους και τους προδότες. Με υλικά κατεδαφίσεως δεν κτίζεις μια ΝΕΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...