Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Πάμε για Χάγη και μοίρασμα του Αιγαίου! Όταν η Χρυσή Αυγή μιλούσε για τις “Πρέσπες” του Αιγαίου δεν την άκουγε κανείς…Ο ελληνικός λαός δυστυχώς έχει γίνει εντελώς αναίσθητος εις ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα. Αγνοώντας ψήφους και ποσοστά επέλεξα στην προεκλογική περίοδο του 2019 να θέσω υψηλά τα εθνικά θέματα και αυτό το πληρώσαμε γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται τελικά για το Έθνος και την Πατρίδα παρά μόνον για την τσέπη του… Δυστυχώς, όσα έλεγα στις περιοδείες μου και ήμουν ο μοναδικός που έκανα περιοδείες την προεκλογική περίοδο του 2019. Από το φυλάκιο των Ευζώνων στα σύνορα μέχρι την Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, την Θεσσαλία, την Αθήνα, την Πάτρα και σε πολλά άλλα μέρη. Αυτά σαν απάντηση και υπάρχουν στο διαδίκτυο για όποιον αμφιβάλει για κάποιους που έπαιξαν βρόμικο παιχνίδι ενάντια στο Κίνημά μας μόνο και μόνο για να κτυπήσουν εμένα.

Η συνάντηση Ερντογάν Μητσοτάκη έφερε μία δήλωση που τα λέει όλα!  

Μητσοτάκης: «Ο σκοπός μου είναι να μπούμε στον πυρήνα της βασικής μας διαφοράς με την Τουρκία και αν καταφέρουμε να πάμε στη Χάγη  Οποιαδήποτε συμφωνία με Τουρκία ενδεχομένως να συνεπάγεται υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις»!

Πόσες ακόμη υποχωρήσεις αλήθεια; Η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται δυστυχώς και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω δημοσίευμα της εφημερίδας μας του 2019:

«Μετά την Μακεδονία έρχεται το μοίρασμα του Αιγαίου και η «συνεκμετάλλευση» με την Τουρκία. Να γιατί ήθελαν μια βουλή χωρίς την Χρυσή Αυγή…»

Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το προφητικό κύριο άρθρο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή (αρ. φύλλου 1150, 4 Σεπτεμβρίου 2019) – Τα είχαμε προβλέψει ΟΛΑ!

«Σε άρθρο του στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου, ο Σημίτης των Ιμίων αναφέρεται στις επικείμενες ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για μια νέα συμφωνία τύπου «Πρεσπών» που θα υπογράψει ο Μητσοτάκης αλλά θα πρέπει και να έχει την συναίνεση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν (στις 10 Αυγούστου) στην ίδια εφημερίδα, υπήρχε άρθρο του «μακεδονομάχου» Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο “Να μετατρέψουμε την Τουρκία από ανταγωνιστή σε συνέταιρο”!

O Μητσοτάκης οδεύει προς τις δικές του Πρέσπες. Όσοι νομίζουν ότι είναι «τυχαίες» οι συνεχόμενες παρεμβάσεις «λαγών» του Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά θα βρεθούν σύντομα  ενώπιον δυσάρεστων εκπλήξεων… Σήμερα ο Ερντογάν διεκδικεί το μισό Αιγαίο σε χάρτες, αύριο όμως θα το διεκδικήσει με την απειλή βίας – Καμία απάντηση στην Τουρκία από το κράτος των ραγιάδων που σέρνουν την χώρα προς μια νέα εθνική ταπείνωση!

Φέρνουν «συνδιαχείριση» του Αιγαίου με την Τουρκία και προσπαθούν από τώρα να μειώσουν το πολιτικό κόστος (που θα είναι τεράστιο…) μέσα σε κλίμα «εθνικής συνεννόησης».

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...