Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

AΡΘΡΟ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” Αγαπητή “δημοκρατία”,

Απευθύνω εις την έγκριτον εφημερίδαν σας την επιστολήν ταύτην, προκειμένου να απαντήσω στα όσα μου καταμαρτυρούν χωρίς να μου δίνουν το δικαίωμα απαντήσεως ή έστω, εάν έτσι το θέλουν, απολογίας. Το θέμα ασφαλώς και δεν είναι σημαντικό όταν η Ελλάδα ολόκληρη έχει τυλιχτεί στις φλόγες και οι αρμόδιοι αυτάρεσκα βγαίνουν στα κανάλια και κομπάζουν για τα κατορθώματά τους. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχουν δύο δυνάμεις, που η μία τρώει τις σάρκες της άλλης. Υπάρχει το “Ψευτορωμαίικο”(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός), που πρέπει να τελειώσει και που χαζογελάει γεμάτο έπαρση στα κανάλια ότι όλα τα έκανε … καλά(!) και υπάρχει και η ΕΛΛΑΔΑ της θυσίας με πρόσφατο δείγμα τους δύο ΗΡΩΕΣ της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έπεσαν στο καθήκον μέσα σε ένα αεροπλάνο-φέρετρο ηλικίας 50 και πλέον ετών! Ποιος φταίει γι’ αυτό; … Δεν είναι όμως, μόνον αυτό, είναι και ο Γολγοθάς της Χάγης, για τον οποίον ετοιμάζουν την Πατρίδα μας τα ορφανά του Σημίτη, τα οποία κυριαρχούν στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τελικά κάνει ακόμη και όσα δεν τολμούσε να κάνει η κυβέρνηση του τελειωμένου πλέον Τσίπρα.

Συγχαρητήρια για το πρωτοσέλιδο της “δημοκρατίας” για τους ανώνυμους ΗΡΩΕΣ,  που δίνουν την μάχη για την Σωτηρία της χώρας, που άφησαν ανοχύρωτη τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Νέα Δημοκρατία.

Αφορμή για την επιστολή μου αυτή είναι η λάσπη, την οποία δέχομαι από αρουραίους του διαδικτύου, οι οποίοι κατευθύνονται από κάποιους όψιμους “εθνοσωτήρες”, οι οποίοι δεν με ξεχνούν και οι οποίοι απέκτησαν πολιτική οντότητα λόγω της Χρυσής Αυγής και χωρίς την Χρυσή Αυγή, την οποία εγώ ίδρυσα, όπως και εγώ επέλεξα αυτούς ως βουλευτές, δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. 

Δεν με ενδιαφέρει η λάσπη της αριστεράς και των υποτακτικών του λόμπυ. Αυτοί πάντα τέτοιοι ήταν. Με ενδιαφέρουν, όμως, και θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς, οι οποίοι πρόσφατα παριστάνουν τους “ούλτρα” πατριώτες και με κατηγορούν ότι κατέστρεψα τον … Εθνικισμό! 

Σε αυτήν την αδικία θα απαντήσω, επισημαίνοντας ότι πριν την Χρυσή Αυγή τα κατά δήλωσίν τους εθνικιστικά κόμματα εκινούντο στο χώρο του πολιτικού Λυκόφωτος και έπαιρναν ποσοστά λίγο πάνω από το 0%, όπως 0,2% 0,7% κ.λπ. Ποιόν “εθνικισμό”, λοιπόν κατέστρεψα, αυτόν που ποτέ δεν υπήρχε; 

Η Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας Ιούδες και Εφιάλτες, κατόρθωσε να διασπάσει το Εθνικιστικό Κίνημα σε κόμματα-καρικατούρες. Ως γνωστόν, η Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε στις εκλογές μετά τον νόμο-τέρας, ο οποίος και της απαγόρευε την συμμετοχή. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν τόσο τα ΜΜΕ, όσο και διάφοροι πολιτικοί απατεώνες για να ισχυριστούν ότι είναι οι “διάδοχοι” της Χρυσής Αυγής, εξαπατώντας έτσι μεγάλο αριθμό Ελλήνων πατριωτών και Εθνικιστών!  Ας γνωρίζει ο Λαός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αντιπροσωπεύει την Χρυσή Αυγή στην Βουλή. 

Είναι φανερό ότι σχέδιο της Ν.Δ. ήταν αυτή η διάσπαση και η εξαφάνιση από τα ΜΜΕ της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε κατορθώσει να ενώσει το μεγαλύτερο μέρος των Εθνικιστών, παρ’ όλες τις ατυχείς χάριν προσωπικής προβολής γραφικές ενέργειες βουλευτών της, τις οποίες σήμερα αυτοί χρεώνουν σε εμένα. Δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που δημιούργησα την απρεπή σε κάποιες περιπτώσεις εικόνα του Κινήματός μας στην βουλή, ούτε εγώ φωτογραφιζόμουν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο. Γεγονός, που έγινε εν αγνοία μου, γιατί η ενημέρωση που είχα ήταν ότι θα πάνε βουλευτές όλων των κομμάτων στο Καστελόριζο … Αυτήν την φωτογραφία χρησιμοποίησε κατά κόρον η ΝΔ στην προεκλογική περίοδο του 2019 για να εμφανίσει το Κίνημά μας σαν … συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ! Κατά τα άλλα εγώ φταίω για όλα … Εγώ φωτογραφιζόμουν με τους κομμουνιστές; 

Θα θυμίσω σε όσους το ξεχνούν ότι ως επικεφαλής της Χρυσής Αυγής επέτυχα να εκλέξω 4 φορές βουλευτές στις εθνικές εκλογές και 2 φορές στις Ευρωεκλογές. Ποιοι είναι αυτοί που με κατηγορούν; Γυρολόγοι των κομμάτων, ορφανά των κομμάτων των Μνημονίων, μέχρι και αποτυχημένοι πολιτευτές της Χρυσής Αυγής. Μέχρι το 2019, που για 3.700 ψήφους χάσαμε τις εκλογές με χειροκροτούσαν, τώρα μου ρίχνουν το ΑΝΑΘΕΜΑ. 

Οι αχάριστοι ήταν πάντα ο μεγαλύτερος εχθρός του ευεργέτη τους. Δεν σέβονται καν το γεγονός ότι είμαι στην φυλακή και ότι χαροπάλευα επί τρεις μήνες στην εντατική. 

Φαίνεται πως δεν τους αφήνει να κοιμηθούν το “του Μιλτιάδους τρόπαιον” και έτσι συνεχίζουν να με φθονούν γεμάτοι μίσος και να με συκοφαντούν. Θυμίζω σε όσους το έχουν ξεχάσει ότι επί 5 χρόνια (2015-2019) ήμουν ο αρχηγός του 3ου κόμματος στην βουλή. Ποιοι είναι αυτοί που με κατηγορούν και που έχουν περάσει, πάντα αποτυχημένοι, από τόσα κόμματα; 

Μετά τιμής 

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Ιδρυτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...