Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ο Βούτσης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ροδόπη

 



Μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, το γράψαμε και προ ημερών, είχα ευθέως δηλώσει στον τότε πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές όντας μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου δεν έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν ότι έχουν μητέρα πατρίδα την Τουρκία. Ο Βούτσης με τιμώρησε για αυτό με πειθαρχική ποινή και είπε μέσα στην Βουλή ότι έχουν κάθε δικαίωμα να το λένε! 


https://youtu.be/6N_mHQzJIKU


Μάλιστα, μήνυση εναντίον μου κατέθεσε και ο γνωστός Δημητράς, που κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος με τις ΜΚΟ, στην οποία και αθωώθηκα. Αυτό το οποίο είχε συμβεί τότε στην Βουλή το δημοσίευσε με αφορμή την σύγκρουση Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ ιστολόγιο κι αυτό προκάλεσε την οργή της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εργολαβικά αναλάβει την λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο: 




“Επίθεση στον Βούτση μέσω Χρυσής Αυγής


Ακόμα και τη Χρυσή Αυγή και τις απόψεις Μιχαλολιάκου επιστράτευσαν χθες τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να υπερασπιστούν τις αθλιότητες της ομάδας Μητσοτάκη για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη μειονότητα της Θράκης.

Ο ιστότοπος των «Παραπολιτικών» ανέβασε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων από ομιλία του Νίκου Βούτση στη Βουλή και την παρουσίασε με τίτλο «Βούτσης: Οι Ελληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν πατρίδα την... Ελλάδα!» ως απόδειξη των όσων αποδίδονται στους μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά το βίντεο αυτό το υπογράφει κάποιος με το δηλωτικό ψευδώνυμο «imetaxas2016» και έχει ανέβει στο youtube το 2018 από τον επίσημο ιστότοπο της Χρυσής Αυγής εκείνη την περίοδο (www.XAgr.net)! Δεν το κατάλαβαν αυτό οι υπεύθυνοι των «Παραπολιτικών»;

Ποια είναι η αλήθεια; Οπως μπορεί καθένας να διαπιστώσει με μια απλή ανάγνωση των πρακτικών από τον ιστότοπο της Βουλής, στις 8.3.2018, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής απαίτησε από τους μειονοτικούς βουλευτές «να κάνουν μια δήλωση, να πουν ότι δεν είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία», γιατί «όσο λένε ότι είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, για εμάς παράνομα βρίσκονται και μέσα σε αυτό εδώ το Κοινοβούλιο».

Ολες τις προηγούμενες μέρες, η Χρυσή Αυγή μιλούσε για «πράκτορες βουλευτές» και υποχρεώθηκε ως πρόεδρος της Βουλής ο Νίκος Βούτσης να λάβει τον λόγο και να πει ότι ο λόγος της Χρυσής Αυγής «σπέρνει μίσος, δηλητήριο, διχασμό και υποψία για Ελληνες βουλευτές» και ότι κανείς δεν μπορεί να τους ζητάει δηλώσεις νομιμοφροσύνης.

Με χθεσινή του δήλωση, ο κ. Βούτσης σχολίασε την ανάρτηση: «Κυκλοφόρησαν βίντεο με επιλεκτικό απόσπασμα της αυστηρής απάντησής μου προς τον Ν. Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ώστε να τους ανακαλέσω στην τάξη, με αφορμή συστηματικό και άθλιο μπούλινγκ που έκαναν προς όλους τους Ελληνες μουσουλμάνους βουλευτές των κομμάτων. Ζητούσαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές “δηλώσεις” προς αυτούς για πατρίδα και θρήσκευμα, αμφισβητώντας ευθέως τον όρκο που όλοι είχαμε δώσει για την τήρηση του ελληνικού Συντάγματος. O πολιτικός κατήφορος της Ν.Δ., που ενθαρρύνει αυτές τις πρακτικές, δεν έχει πάτο».

Αθελά τους, βέβαια, οι υπερασπιστές του Κυριάκου Μητσοτάκη τον εκθέτουν, εφόσον αποκαλύπτουν ότι τα ίδια που λέει σήμερα ο αρχηγός της Ν.Δ. τα έλεγε το 2018 ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.”


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...