Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Γιατί δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κάποιοι απέκτησαν ψηφοφόρους χωρίς να έχουν συμμετάσχει ποτέ σε εκλογές και εξαφανίστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία από το 2009 μέχρι σήμερα έλαβε μέρος τρεις φορές σε Ευρωεκλογές και έξι φορές σε εθνικές εκλογές! Το ξεχνάνε όμως, δεν το ξέρουν, τους διαφεύγει! 


Δεν θέλουν ούτε καν να αναφέρουν το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί; Απαντά σε αυτό στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” η Νίκη Λυμπεράκη της γνωστής οικογενείας του MEGA γράφοντας τα παρακάτω: 


“Δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα. Κάθε προβολή ακόμη κι αν γίνεται με προφανές κίνητρο να αναδειχθεί ο ανορθολογισμός, μόνο διαφήμιση κάνει σε εκείνους που πολιτεύονται με σημαία τον ανορθολογισμό.”


Ιδού λοιπόν ο λόγος για τον οποίο δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο λόγος γιατί προβάλλουν κάποιους που θέλουν να γίνουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν καταλαβαίνουν ότι πάντοτε το original είναι διαφορετικό από κάθε είδος replica;


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ποιος Εθνικισμός και ποιοι Εθνικιστές;

  «…Ο  Εθνικισμός  είναι το σύμβολο μιας πίστεως, μιας ολοκληρωμένης κοσμοθεωρίας. Και οι εθνικιστές είναι οι πιστοί της θρησκείας αυτής. …....