Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

 



Με νόμο που ψηφίστηκε στην Βουλή δεν έχω το δικαίωμα να έχω την οποιαδήποτε διοικητική θέση στο κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι τα όσα αναφέρω αποτελούν αυστηρά προσωπική άποψη και μόνον. 


Με αφορμή τις εκλογές, οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου προσυπογράφω το δελτίο τύπου του Κινήματός μας (Δελτίο Τύπου για τις Εθνικές Εκλογές) και πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν ένας συνειδητός Έλληνας πατριώτης να ψηφίσει το οποιοδήποτε κόμμα του “δημοκρατικού τόξου” είτε της αριστεράς είτε της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας πουλάει “πατριωτισμό” γιατί εμείς οι χρυσαυγίτες και προπαντός όσοι τιμούν την πίστη  τους και δεν ωφελήθηκαν με αξιώματα από αυτήν και τώρα σφυρίζουν κλέφτικα, την Πίστη μας στην Πατρίδα και στο Έθνος την έχουμε πληρώσει ακριβά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μία Ιστορία και θα μείνει στην Ιστορία. Κατόρθωσε να μπει στη Βουλή τέσσερις φορές και στο Ευρωκοινοβούλιο δύο και ήταν το τρίτο κόμμα της Βουλής για πέντε χρόνια! Και όταν έκανε όλα αυτά αυτοί που σήμερα επιχειρούν με θράσος να μας πουλήσουν “πατριωτισμό” γλείφανε τα κόμματα της εξουσίας. 


Για όσους δεν το γνωρίζουν με ένα νόμο αντισυνταγματικό και παράνομο, απαγόρευσαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συμμετέχει στις εκλογές! Εάν της επέτρεπαν θα συμμετείχε σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως και τίποτε άλλο.


Διαβάστε επίσης 

Πρώτη φορά στην ζωή μου ψήφισα το 1994 σε ηλικία 37 ετών γιατί υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο, που έγραφε επάνω του ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...