Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Καμία έκπληξη από την υποψηφιότητα Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ

 



Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε τελευταία ένα μήνυμα του πρώην βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αντώναρου γιου του μεγάλου γελοιογράφου Αρχέλαου Αντώναρου, του οποίου φαίνεται ότι την καλύτερη γελοιογραφία την είδαμε μετά θάνατον, το μήνυμα του υποψηφίου της αριστεράς και της προόδου, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και Καραμανλικός, είχε ως εξής: 


"

 

Evangelos β. Antonaros.

@Economicfreed10



ΧΊΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΆΩ ΝΑ ΓΕΜΊΣΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΎΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΎΣ ΜΕ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΉΣΟΥΝ ΠΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΦΑΣΊΣΤΕΣ. ΆΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΜΑΣ Ψηφίζουν. ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΦΑ ΜΑ ΦΈΡΟΥΜΕ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ"


Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι αυτά πιστεύει ο Αντώναρος όπως και κάθε φιλελεύθερος εθνομηδενιστής, ο οποίος δεν διαφέρει από τον μπολσεβίκο εθνομηδενιστή, αφού και για τους δύο οι έννοιες φυλή, Πατρίδα, Έθνος δεν έχουν να κάνουν με την καταγωγή, την γλώσσα, την Πίστη, δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την εθνική συνέχεια του Κωνσταντίνου Παπαρηγοπούλου, του Ζαμπέλιου και του Νικολάου Πολίτη, ούτε βεβαίως με το όμαιμον, ομόγλωσσον και ομότροπον του Ηροδότου και όπως ακριβώς άλλωστε πανηγύριζαν την νίκη του Τζωρτζ Παπανδρέου με πράσινες σημαίες του ΠΑΣΟΚ Αφρικανοί και Ασιάτες, έτσι και τώρα γιατί όχι θα πανηγυρίζουν μία πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν φαίνεται στον ορίζοντα όσο και εάν μιμείται ο Τσίπρας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να πλακωθεί στο ουΐσκι, να καπνίζει τσιμπούκι και να φοράει ζιβάγκο καλοκαιριάτικα.


Καμία έκπληξη για την υποψηφιότητα του Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως να υπάρχει έκπληξη όταν στην αντίπερα όχθη είχαμε τον πρώην Γραμματέα της ΚΝΕ υπουργό υπεύθυνο δημοσίας τάξεως; Και ο οποίος μάλιστα διαδέχθηκε στην θέση αυτή έναν πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ! Το όχι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόσημο με το όχι στην Νέα Δημοκρατία. Γιατί ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Όπως ακριβώς είναι ο φιλελευθερισμός με τον μπολσεβικισμό.


Το σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ούτε Μαρξ ούτε Ροκφέλερ ούτε μπολσεβικισμός ούτε καπιταλισμός πάντα επίκαιρο. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...