Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




“ΤΟ ΒΗΜΑ”: Ο Χώρος της Χρυσής Αυγής είναι “υπαρκτός και ανθεκτικός στην ελληνική κοινωνία”


Kλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,

κλέφτες χωρίς μια πήχυ γη και κλέφτες με παλάτια,

ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί

ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.


(Γ. Σουρής)



Ήλθε η ημέρα των εκλογών και όλοι μπορούν να αντιληφθούν τι είναι οι εκλογές διαβάζοντας το υπέροχο διήγημα του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη “Οι χαλασσοχώρηδες”. Την ίδια εποχή έγραφε και τον στοίχο που τοποθετώ στην κορυφή του κειμένου ο Γεώργιος Σουρής, στοίχος ο οποίος δείχνει ποιο είναι το βασικό κριτήριο επιλογής των ψηφοφόρων-πελατών. Άλλος κλέβει για παλάτια και άλλος ξεροσταλιάζει στα βουλευτικά γραφεία για να φάει ένα κομμάτι ψωμί με έναν διορισμό και όλοι τους για το μικροπολιτικό τους συμφέρον επιλέγουν και εκλέγουν. Ευτυχώς για το “δημοκρατικό τόξο”, η Χρυσή Αυγή απουσιάζει από τις εκλογές, αλλά και για τους “μπατριώτες”, που ανενόχλητοι από τους χρυσαυγίτες θα σώσουν την πατρίδα άλλος με 0,1% και άλλος με 1% το πολύ… Την Χρυσή Αυγή της οποίας συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό και στην οποία συμβαίνουν σημεία και τέρατα! 



Παρέλαση ψευδομαρτύρων στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Δεν ήξερε το γράμμα Χ ο αλλοδαπός μάρτυρας κατηγορίας, αλλά ήξερε να διαβάζει … ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αρχαίους Ελληνικούς χαρακτήρες ! 


Συνεχίζεται η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με παρόντες σε αυτήν δημοσιογράφους τόσο των εφημερίδων όσων και των τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι δεν βλέπουν τίποτε από την παρέλαση των ψευδομαρτύρων και τα όσα εξωφρενικά γίνονται σε αυτήν! Δεν λένε λέξη στα δελτία ειδήσεων, δεν γράφουν ούτε ένα σχόλιο στις φυλλάδες τους… 

Στην τελευταία συνεδρίαση κατέθετε ένας Αιγύπτιος μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος είχε καταθέσει στα ελληνικά χωρίς διερμηνέα (και αυτός), ενώ δεν γνωρίζει ελληνικά!

Μετά την κατάθεσή του συνήγορος υπερασπίσεως του έγραψε σε ένα χαρτί το γράμμα Χ και τον ρώτησε εάν το γνωρίζει και αυτός δεν ήξερε να απαντήσει!!! Πριν από λίγο όμως είχε καταθέσει ότι αυτοί οι οποίοι του επιτέθησαν φορούσαν μαύρες μπλούζες, οι οποίες έγραφαν επάνω “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”! Και τα παράξενα δεν σταματούν εδώ, αφού ως γνωστόν, ο λογότυπος “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ήταν γραμμένος επάνω στις μπλούζες με αρχαιοελληνικούς χαρακτήρες, που σημαίνει ότι ο Αιγύπτιος ήξερε να διαβάζει και ελληνικά με αρχαιοελληνικούς χαρακτήρες, χωρίς να ξέρει ελληνικά… Αυτά έλεγε και η κατάθεσή του όπως την συνέταξαν, καθώς φαίνεται, οι Λουί Ντε Φινές της αστυνομίας του Σαμαρά που εκτέλεσαν τις εντολές του για να στήσουν την πολιτική σκευωρία ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όλα αυτά γίνονται με τους δικαστές να παρακολουθούν παθητικά… Ως πότε, αλήθεια θα εξευτελίζουν την ελληνική Δικαιοσύνη; 


Από το 2012 είχαν σκοπό την πολιτική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Σαν να μην πέρασε μια μέρα έντεκα ολόκληρα χρόνια πριν ζητούσε το Σύστημα με άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου στο Έθνος να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου. Σας παραθέτω απόσπασμα από το “προφητικό” κείμενο του Ιγνατίου:


“Μιχάλης Ιγνατίου - Έθνος: «Τα γεγονότα στην ελληνική Βουλή, την περασμένη Τετάρτη, αποτελούν ντροπή για τη χώρα μας. Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που αγαπά την Ελλάδα -εκτός βεβαίως αυτών που ψήφισαν τη ναζιστική οργάνωση- ο οποίος να αμφισβητεί πως οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στον Ναό της Δημοκρατίας ήταν ντροπιαστικές για τον πολυβασανισμένο τόπο μας.

Φανταστείτε να αναλάβουν ποτέ τα ηνία της χώρας αυτοί οι άθλιοι ηγέτες της Χ.Α. Φανταστείτε μόνο για ένα λεπτό τι θα μας συμβεί… Στρατιωτικός νόμος, φυλακές, εξορίες και εκτελε­στικά αποσπάσματα … Η εύθραυστη οικονομική και πολιτική κατάσταση του τόπου «ανδρώνει» φαινόμενα όπως αυτά της Χ.Α. Αλλά πιστεύω και θα το φωνάζω πάντα ότι η Δημοκρατία διαθέτει τα εφόδια για να αμυνθεί. Πρέπει να θέσει εκτός νόμου τη ναζιστική οργάνωση, διότι είναι δικαίωμα και υποχρέωσή της να προστατεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς…».


Και πράγματι έτσι έγινε και η made in USA συμβουλή του Μιχάλη Ιγνατίου έγινε πραγματικότητα… Έχουν όμως όλα τελειώσει; 


TVXS: “Δυστυχώς υπάρχει ακόμη έδαφος…”


Στην γνωστή αριστερή ιστοσελίδα του Κούλογλου διαβάζουμε: 

TVXS: “Σύμφωνα με τον διευθυντή του «Σημείου για τη μελέτη και αντιμετώπιση της ακροδεξιάς», Κωστή Παπαϊωάννου υπάρχει ακόμη έδαφος για αυτήν ...

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα που είχε διενεργήσει το «Σημείο» σε συνεργασία με την aboutpeople για τις ακροδεξιές τάσεις στην ελληνική κοινωνία, η αποδοχή αντιδραστικών ιδεών καταγράφεται πολύ διαδεδομένη.

Συγκεκριμένα, ένα 22,3% εμφανίζεται να συμφωνεί με την χρησιμότητα ύπαρξης της Χρυσής Αυγής, αν αυτή δεν χρησιμοποιούσε εγκληματικές ενέργειες. Επιπλέον, καλούμενοι να τοποθετηθούν πάνω σε 10 ταυτοτικές θέσεις της ακροδεξιάς (αστυνομική καταστολή χωρίς περιορισμούς, θανατική ποινή, χρήσιμη η 21η Απριλίου μεταξύ άλλων), το 7,5% των πολιτών συμφώνησε τουλάχιστον με 8 από τις 10 αυτές θέσεις. Οι άνθρωποι του «Σημείου» εντόπιζαν ένα περιμετρικό 15% που τείνει να ασπαστεί πολύ αντιδραστικές απόψεις”.


Όσο τα προβλήματα παραμένουν λοιπόν και είναι ζωντανή η Εθνική Ιδέα τίποτε δεν τέλειωσε και εις επίρρωσιν των ανωτέρω ένα ακόμη σχετικό δημοσίευμα από την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”:



“ΤΟ ΒΗΜΑ”: Ο Χώρος της Χρυσής Αυγής είναι “υπαρκτός και ανθεκτικός στην ελληνική κοινωνία”


Στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” στις 7 Μαΐου 2023, η δημοσιογράφος Δ. Κρουστάλλη αναφερόμενη εις τα των εκλογών έγραψε τα εξής:

“Το 2019, στην χειρότερη στιγμή της, η Χρυσή Αυγή πήρε 165.689 ψήφους (2,93%), δηλαδή δεν μπήκε στην Βουλή για 0,07%, που σημαίνει ότι αυτός ο χώρος είναι υπαρκτός και ανθεκτικός στην ελληνική κοινωνία”.

Όπως διαβάσατε παραπάνω δεν γράφει ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟΣ, αλλά είναι υπαρκτός, ενώ όμως είναι υπαρκτός, κανένας αναλυτής και εκλογολόγος δεν αναφέρεται στον χώρο αυτό, ο οποίος βρίσκεται υπό διωγμόν κι αποτελεί συνειδητή επιλογή του η μη συμμετοχή στις εκλογές μέσα σε ένα ολοφάνερα ανελεύθερο καθεστώς! Επίσης, ενώ από πλευράς νομικής είναι ένα υπαρκτό κόμμα, δεν γράφουν λέξη για τις επίσημες ανακοινώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την θέση που παίρνει για τις εκλογές. Κάποτε, και σε πολλές περιπτώσεις μέχρι σήμερα, αναφερόμενοι στον διάβολο οι απλοί άνθρωποι έλεγαν ο “έξω από δω”. Κάτι ανάλογο κάνουν και οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθούν στις θέσεις της, οι οποίες επίσημα διακηρύσσονται και σε κάποιες εφημερίδες και βεβαίως στο διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, κάνουν και την βρομιά και την ασχήμια να βαπτίζουν “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής κάποιους αποστάτες της, οι οποίοι αποκηρύσσουν την Χρυσή Αυγή και έχουν αρνηθεί τις ιδεολογικές και πολιτικές της θέσεις!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όντως παραμένει χώρος υπαρκτός και ανθεκτικός και οι εκλογές αυτές θα αποδείξουν ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει ισχυρό εθνικιστικό κίνημα και μόνον με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει αντίσταση εθνική και μάχη για μια νέα ελεύθερη Ελλάδα!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...