Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Μία απάντηση στον Τσίπρα για τους ψήφους των Χρυσαυγιτών!

 




Ασφαλώς και ευρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου ο Αλέξης Τσίπρας και φαντάζεται πράγματα τα οποία ανήκουν στον χώρο του πολιτικού παραλόγου, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά αφού κατόρθωσε μέσα στο κόμμα του χάριν της καρέκλας της εξουσίας να είναι μαζί τροτσκιστές με σταλινικούς, ενώ είναι γνωστό ότι ο Στάλιν έδωσε την εντολή δολοφονίας του Τρότσκι, να είναι επιφανείς πρασινοφρουροί του ΠΑΣΟΚ κι ακόμη και καιροσκόποι της ψευτοδεξιάς. Με αφορμή μία σημερινή του δήλωση πρέπει να του δοθεί και η πρέπουσα απάντηση. 

Όπως έγινε γνωστό: 

“Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στο Mega, σύμφωνα με την οποία, η επιδίωξη του κόμματος είναι να αποσπάσει και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπε, "στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς.  Δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους”.”


Ας γνωρίζει, λοιπόν, ότι κανένας Χρυσαυγίτης δεν είναι δυνατόν να ψηφίσει τον εθνομηδενιστή Τσίπρα της συμφωνίας των Πρεσπών, τον θαυμαστή του Μάο, που δολοφόνησε πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους,  τον οποιον όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του θαυμάζει. ΚΑΝΕΝΑΣ αληθινός Χρυσαυγίτης Εθνικιστής δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον Τσίπρα, ούτε κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”, τα οποία έστησαν την πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί δεν ανήκε στον βρόμικο κόσμο τους της διαφθοράς και της διαπλοκής.


Όσο για τα περί δολοφόνων μη ξεχνάει ότι σε κόμματα της αριστεράς ανήκαν οι δολοφόνοι της κόκκινης τρομοκρατίας που ευθύνονται για πενήντα νεκρούς από το 1974 και ότι από το κόμμα του πήγαν μάρτυρες υπερασπίσεως στις δίκες τους. Επιπλέον γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχουν καμία σχέση με την οποιαδήποτε δολοφονία οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που όντας αθώοι είναι στην φυλακή και θα έπρεπε να ντρέπεται την στιγμή που γίνεται στο Εφετείο η δίκη μας να μας καταδικάζει καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητος κάθε κατηγορουμένου. Αλλά πιο σεβασμό μπορεί να έχουν για την δικαιοσύνη οι θαυμαστές του μπολσεβικισμού; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...