Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Και πάλι σαν “σωτήρας” εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας!


Αυτό που κρατάμε από το debate των πολιτικών αρχηγών ήταν ότι υπήρξε εξαιρετικά μονότονο και άπαντες οι αρχηγοί των κομμάτων ευρίσκοντο κάτω του μέτριου! 


Ο πρωθυπουργός είπε τα δικά του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και βεβαίως δεν του έγινε καμία επικίνδυνη ερώτηση από τους δημοσιογράφους. 


Όσο για τον Τσίπρα, πήγε να φέρει το θέμα στα Τέμπη και την τραγωδία, την οποία έχουν θάψει τα πουλημένα ΜΜΕ, αλλά δεν στάθηκε πολύ σε αυτό γιατί όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν πάει πολύ καιρός όπου επί τέσσερα χρόνια κυβέρνησε και δεν έκανε τίποτε για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων και γενικά εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής.


Αυτό όμως το οποίο καταντάει εξωφρενικό είναι το να πουλάει αριστεροσύνη και να παριστάνει τον Τσε Γκεβάρα των Βαλκανίων με προσόν ότι παραθερίζει σε βίλα από την οποία ατενίζει την Μακρόνησο. Βεβαίως και κανένας δεν του έθεσε το θέμα των Πρεσπών και το ξεπούλημα ενός μεγάλου εθνικού θέματος και πως να το κάνει, αφού η Ν.Δ. σιωπά και έχει αποδεχθεί τις Πρέσπες. Καταντά επίσης τουλάχιστον κωμικό να μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου στον τυχοδιωκτισμό του οποίου ίσως μοιάζει, αλλά όχι στις ικανότητες, αφού αυτός ήξερε τουλάχιστον και Ελληνικά και Αγγλικά! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  




 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...