Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Μία απάντηση στον Αλιβιζάτο σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 



Ο Αλιβιζάτος ήταν μάρτυρας κατηγορίας και είναι μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και σήμερα ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ εντάχθηκε όταν έγινε αυτό εξουσία και ίσως και λίγο αργότερα… Μέχρι τότε ήταν στο ΚΚΕ εσωτερικού και θαυμαστής του αιμοσταγούς δικτάτορα Τσαουσέσκου της Ρουμανίας. Και όμως, έχει το θράσος να μιλάει για… δημοκρατία!!! Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, είναι γνωστό, όπως είναι γνωστό ότι εάν κατηγορήσεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πάντα δίκιο. Σε άρθρο του λοιπόν στην “Καθημερινή” ο Ν. Αλιβιζάτος έγραψε τα εξής: 


KAΘHMEΡINH - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΠΟΨΗ - Ν. Κ. Αλιβιζάτου: O αποκλεισμός δεν αντίκειται ούτε στο Σύνταγμα ούτε στην ΕΣΔΑ


σο παράδοξο και αν αυτό ηχεί, η Χρυσή Αυγή δεν έχει απαγορευθεί. Νομικά εξακολουθεί να υπάρχει. Και αυτό παρά τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης και την καταδίκη του ηγετικού της πυρήνα σε πολύχρονες ποινές κάθειρξης. Διότι στην Ελλάδα δεν προβλέπεται αυτή η δυνατότητα. Έτσι, προ ημερών, την επέτειο της ίδρυσης της ΕΟΚΑ (1.4.1955), κάποιοι νεαροί οπαδοί της διαδήλωναν με δάδες ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας …”

Φάσκει και αντιφάσκει ο Αλιβιζάτος. Πως είναι δυνατόν να είναι νόμιμο κόμμα που είναι και ταυτόχρονα και “Εγκληματική οργάνωση”; Πολύ απλά ο Αλιβιζάτος κάνει προπαγάνδα και λέει συνειδητά ψέματα, αφού στην δίκη δεν χαρακτηρίστηκε όλο το κόμμα “εγκληματική οργάνωση”, αλλά καταδικάστηκαν κάποια άτομα πρωτόδικα, τα οποία διαθέτουν το τεκμήριο της αθωότητος. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για έναν θαυμαστή του Τσαουσέσκου. Στην συνέχεια του άρθρου του γράφει τα εξής:


“Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί. Γιατί η Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση (που πράγματι ήταν), θα είχε απαγορευθεί, όπως συμβαίνει με τις milices privées στη Γαλλία. Αν πάλι θεωρούνταν πολιτικό κόμμα (που δεν ήταν), θα είχε διαλυθεί με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, όπως συμβαίνει στη Γερμανία και την Ισπανία …” 


Ή αμαθής είναι ο Αλιβιζάτος ή πάλι λέει συνειδητά ψέματα. Σε συγκέντρωση του Εθνικού Μετώπου προ ετών, είχαν γίνει επεισόδια και είχε δολοφονηθεί ένας αριστερός τον οποίον μάλιστα έριξαν στον Σηκουάνα, αλλά ούτε οι βουλευτές του Εθνικού Μετώπου κατηγορήθηκαν, ούτε ο Λεπέν πήγε φυλακή, ούτε το κόμμα θεωρήθηκε εγκληματική οργάνωση! Όσο για την Γερμανία, υπάρχει νόμος ότι ένα κόμμα δεν μπορεί να κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση! Κάτι τελευταίο, ένα ερώτημα απλό χωρίς προέκταση νομική ένας μαχαιροβγάλτης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλοι οι χρυσαυγίτες μαχαιροβγάλτες; Γιατί τότε για την δολοφονία του Τεμπονέρα δεν πήγε φυλακή ο πρόεδρος της Ν.Δ., όπως έστειλαν εμένα, γιατί δεν είναι όλοι κλέφτες στο ΠΑΣΟΚ που πιάσανε την Καϊλή με τις μαύρες σακούλες με τα ευρώ, γιατί δεν είναι όλοι ένοχοι για ασέλγεια κατά ανηλίκων όπως έχει συμβεί σε στελέχη όχι ένα μόνο της Νέας Δημοκρατίας; Και γιατί τέλος πάντων, δεν είναι όλοι οι κομμουνιστές δολοφόνοι που αιματοκύλισαν την Ελλάδα επί τρία χρόνια; Αλλά τι να πει κανείς όταν ένα ολόκληρο Σύστημα όχι μόνον παρανομεί, αλλά παραβιάζει κάθε αρχή δικαίου και λογικής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...