Κυριακή 28 Μαΐου 2023

3ο κόμμα στην Βουλή για 5 χρόνια η Χρυσή Αυγή! Το ξεχάσατε “μπατριώτες” και Δελαπατρίδηδες;





“Αι εκλογαί είναι η μόνη επί εβδομήκοντα έτη ασχολία μας, αφότου ηλευθερώθημεν, αφότου δηλαδὴ μετηλλάξαμεν τυράννους διά των εκλογών …”     

                                            Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης


“Οι ψήφοι πρέπει να ζυγίζονται και όχι να μετριούνται.”

                                                                                Σίλερ


Να θυμόμαστε τον Σολωμό και τον Παπαδιαμάντη μας λέει ο ποιητής (“Μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη”). ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, όμως, σε χρόνους σκοτεινούς, κατά τους οποίους δεν είχαμε αντιληφθεί ότι η Πατρίδα μας είναι ένα προτεκτοράτο έγραφε καθαρά ότι με την ελευθερία μας το 1821 απλά αλλάξαμε τυράννους! Εις ό,τι αφορά τις εκλογές, πολύ σωστά γράφει ο Σίλερ ότι οι ψήφοι πρέπει να ζυγίζονται και όχι να μετριούνται! Πράγματι είναι δυνατόν να μετρά το ίδιο η ψήφος ενός ενάρετου πατριώτη και ενός ανθέλληνα, ο οποίος απλά γεννήθηκε στην Ελλάδα, εάν γεννήθηκε και στην Ελλάδα …

Πως και γιατί επεβλήθη ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα μας το λέει ευθέως ο αείμνηστος καθηγητής Π. Κονδύλης:

“Η εισαγωγή του βασιλευόμενου κοινοβουλευτισμού στον Ελλαδικό χώρο, μετά την επανάσταση του 1821, και μάλιστα στη βάση της καθολικής ψηφοφορίας, δεν υπήρξε αναγκαία και μάλιστα αναπόδραστη απόρροια εσωτερικών διεργασιών, αλλά κατά πρώτο λόγο η απάντηση των Δυτικών Δυνάμεων στην ανυπακοή της Οθωνικής κυβέρνησης σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής και συνάμα το μέσο, με το οποίο οι Δυνάμεις αυτές φαντάζονταν ότι στο εξής θα μπορούσαν να ασκήσουν πιό τελεσφόρα την επιρροή τους.”

«Η παρακμή του αστικού πολιτισμού». Εκδόσεις: ΘΕΜΕΛΙΟ.


Ποιος ο σκοπός λοιπόν της περίφημης εκλογικής διαδικασίας; Μα κανένας άλλος από την επιβολή της Ξενοκρατίας και η αφορμή δόθηκε όταν ο Βασιλεύς Όθων έγινε ένθερμος θιασώτης της Μεγάλης Ιδέας! Τότε επέβαλαν εκλογές και μετά από λίγα χρόνια τον εξόρισαν.


“Τ' άτι σου ακόμα μας πατά, Μπραΐμη!”


“Οι βωμοί συντριμμένοι και σβησμένα

τα πολυκάντηλα όλα της λατρείας …

Τ' άτι σου ακόμα μας πατά, Μπραΐμη!”


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ


Θριαμβευτής μας λένε ο Μητσοτάκης και η πρώτη παρατήρηση έχει να κάνει με αυτό το τόσο ψεύτικο 40%! Γιατί ψεύτικο; Γιατί η συμμετοχή στις εκλογές ήταν 60% και το 40% του 60% είναι το 24% του γενικού συνόλου των ψηφοφόρων και δεν μπορείς να πεις ότι είναι και τόσο πλέον δημοφιλής, όπως μας τον εμφανίζουν τα χρυσοπληρωμένα κανάλια κάποιος πολιτικός που πήρε μόλις το 24% του γενικού συνόλου των ψηφοφόρων και τι να πει κανείς βεβαίως για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον “λαϊκό ηγέτη” Τσίπρα; Ο οποίος στην πραγματικότητα πήρε το 12%! Αυτά με τους πραγματικούς αριθμούς… Από την άλλη πλευρά, σκέπτομαι τα όσα έγιναν επί των ημερών της διακυβερνήσεως της χώρας από την Νέα Δημοκρατία με την συμφωνία των Πρεσπών, που αποδέχτηκε χωρίς αντίρρηση, με το Αιγαίο όπου οι Τούρκοι αλωνίζουν και συζητάει να το μοιράσει, με την προώθηση κάθε είδους διαφορετικότητος και πολλά άλλα που δυσαρεστούν τους “εθνικόφρονες” της ‘κονόμας, οι οποίοι όμως φτάνοντας στη κάλπη τα ξεχνούν. 


Μία εξήγηση για τον “θρίαμβο” του Μητσοτάκη. Είναι ο στοίχος του ποιητή ότι τ’ άτι του Μπραΐμη μας πατά ακόμα και το πνεύμα της τουρκοκρατίας και του ραγιαδισμού επικρατεί στους νεοέλληνες. Σε όλους αυτούς που γκρίνιαζαν επί τέσσερα χρόνια είτε αποκλεισμένοι από τα χιόνια στην Αττική οδό, είτε γιατί καιγόντουσαν τα σπίτια τους σαν λαμπάδες, είτε γιατί αδειάζαν τα πορτοφόλια τους στα σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν τα τρόφιμα της οικογένειάς τους, είτε γιατί περιμένουν να τους πάρουν τα σπίτια, είτε για πολλούς άλλους λόγους άξια η μοίρα τους και άδικα επιτέλους ας καταλάβουν ότι με κατηγόρησαν κάποιοι όταν είπα ότι το σώμα των ψηφοφόρων είναι άτιμο. 


Έλαβε τέλος η πλέον βαρετή προεκλογική περίοδος και ψηφοφορία των τελευταίων δεκαετιών και αναμένεται και άλλη μια ανάλογη. Μία πολιτική αντιπαράθεση χωρίς ζητούμενον, χωρίς κανένα όραμα, χωρίς καμία προοπτική ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον… 


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να καταλάβει ούτε να δει γιατί και πως γέμιζαν τα τουριστικά θέρετρα χειμερινά και θερινά και μάλιστα θέρετρα πολυτελείας όπως η Αράχοβα και η Μύκονος. Το χρήμα μοιραζότανε άφθονο και η χώρα, αλλά και τα κόμματα, συνέχιζαν να χρεώνονται. 400 εκατομμύρια χρωστάει η ΝΔ, αλλά κανένα πρόβλημα για τον καταχρεωμένο Νεοέλληνα που με πάσα άνεση πάει για πρωτομαγιά σε ξενοδοχείο πολυτελείας στον Παρνασσό! Το αποτέλεσμα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι το όνειρο τελειώνει και η κατάρρευση, η οποία θα φανεί στις επόμενες εκλογές έρχεται. 


Το ΠΑΣΟΚ θριαμβολογεί γιατί από το 43% του 2009 έφτασε το 12%! Πάλι καλά, αφού έβλεπε από χαμηλά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το συνέτριψε παίρνοντας την τρίτη θέση! Έχουμε και δύο άλλους θριαμβευτές. Τον Βελόπουλο, που μόνος και χωρίς ανταγωνισμό παριστάνει τον υποψήφιο πρωθυπουργό έχοντας ανεβάσει το ποσοστό του κατά 0,8% και έχει πάρει τους μισούς ψήφους απ’ όσους έπαιρνε κάποτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θριαμβευτής και ο Κουτσούμπας με ανάλογη άνοδο, ο οποίος με κατάρρευση 11 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε από αυτόν ούτε μία! 


Χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εμένα που “έφταιγα για όλα”


Ερχόμαστε τώρα στον λεγόμενο χώρο της άκρας δεξιάς όπου είδαμε την επιρροή την οποία είχαν οι λεγόμενοι από το ίδιο το Σύστημα “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι αποκήρυσσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και επιπλέον δήλωναν ότι δεν είναι διάδοχοι. Ποιο άλλωστε θα μπορούσε να είναι το προσόν τους για να πάρουν ψήφους; Κανένα άλλο! Τα σχέδιά τους απέτυχαν όλα, “ήταν οι προσπάθειές τους σαν των Τρώων” για να θυμηθούμε τον ποιητή κι απέδειξαν στην πράξη(με τα 0% και κάτι) ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν μία θαυμάσια δικαιολογία για την πολιτική τους ανικανότητα κι ανυπαρξία. Τώρα χωρίς την Χρυσή Αυγή τι έκαναν; Τίποτε! ΚΑΤΗΛΘΑΝ στην κυριολεξία στις εκλογές, στα Τάρταρα κατήλθαν, έχοντας μπροστά σταθερά το μηδέν!  Και φάνηκε καθαρά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Συστήματος και όχι όσοι κατά καιρούς πέρασαν από αυτήν κι έγιναν ακόμη και βουλευτές. Αυτό άλλωστε είχε αποδειχθεί και στις ευρωεκλογές του ’19 όταν κάποιοι που είχαν πάρει περισσότερους από 100 χιλιάδες σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μόνοι τους πήραν το εν δέκατο περίπου. 


Πίστεψαν ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εμένα που “έφταιγα για όλα” και ξεχνούσαν ότι οδήγησα το κόμμα σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις παίρνοντας ποσοστό 7% και κράτησα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα στην Βουλή για πέντε χρόνια, πίστεψαν ότι αυτοί θα μπορέσουν να επιτύχουν τα ίδια και μάλιστα έδιναν και κάποια εξωφρενικά ποσοστά, τα οποία υπήρχαν μόνον στην φαντασία τους … Και βέβαια πίστεψαν και τους δημοσκόπους, οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο βρόμικο παιχνίδι παίζουν από το γεγονός της συντριπτικής ήττας που υπέστησαν με τα αποτελέσματα των εκλογών! 


Κάποτε θα υπάρξει στην χώρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και οι δικολαβίστικες παλιανθρωπιές του αποκλεισμού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τελειώσουν και τότε ο καθείς θα δείξει τι αξίζει …


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...