Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Το 22,3% θα έβρισκε «χρήσιμη» στο πολιτικό σκηνικό την Χρυσή Αυγή!




Γέννημα της κρίσης και των περιστάσεων η Χρυσή Αυγή; (2)


“ΤΑ ΝΕΑ”: “Η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής ήταν το αποτέλεσμα της καθολικής αντίδρασης του δημοκρατικού κινήματος”. Και εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικαστική απόφαση … Το ομολογούν κυνικά και δεν το κρύβουν ότι η φυλάκισή μας σαν “εγκληματική οργάνωση”, είναι μία δίωξη πολιτική!”


«Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου…» ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ



Σύμφωνα με πλήθος κειμένων και πολλών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών αποτελεί δεδομένο για τους περισπούδαστους αναλυτές μας, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ένα φάντασμα που εμφανίστηκε από το πουθενά και εξαφανίστηκε... Ένα γέννημα των περιστάσεων και τίποτε άλλο από το οποίο ησυχάσανε! Μην ξεχνάτε το “επιστρέψαμε στην ομαλότητα” όταν κλέβοντάς μας ψήφους μας άφησαν έξω από την βουλή και το “η δημοκρατία ενίκησε”, όταν μας καταδίκασαν δήθεν σαν “εγκληματική οργάνωση” χωρίς καμία απόδειξη εμπλοκής του κόμματος και της ηγεσίας του σε παράνομες ενέργειες, χρησιμοποιώντας ψευδομάρτυρες. Πρόσφατα μάλιστα στο Εφετείο κατέθεσε ένας Αιγύπτιος, ο οποίος είχε καταθέσει και υπογράψει στα ελληνικά μαρτυρική κατάθεση χωρίς διερμηνέα και ο οποίος δεν γνωρίζει ελληνικά και αντί οι δικαστές να διατάξουν την σύλληψή του για ψευδομαρτυρία, ωσάν αλληλέγγυοι κάποιας ΜΚΟ, είπαν “φτωχός άνθρωπος είναι, Αιγύπτιος, τι να κάνουμε;”. “Η δημοκρατία ενίκησε”, κραύγασε ο όχλος, λοιπόν, στο Εφετείο χειροκροτώντας τους δικαστές, και στην συνέχεια μας οδήγησαν στην φυλακή των φυλακών κάπου στην μέση του πουθενά στον Δομοκό.  


Οι διώξεις απαγορεύουν τις Ιδέες; 


Γνωστή η παροιμία ότι όσο πιο πολύ καταδιώκεις μία ιδέα τόσο πιο πολύ την ενδυναμώνεις, όπως ακριβώς καρφώνοντας ένα καρφί το βάζεις πιο βαθιά στο ξύλο ή κτυπώντας το ατσάλι το κάνεις πιο σκληρό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις εθνικιστικές ιδέες, που η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν πρόκειται να τις εξαφανίσει και ούτε βέβαια να τις αντικαταστήσει με κακομοίρηδες δηλωσίες, οι οποίοι ψάχνοντας μία θέση στον ήλιο της μουντής ψευτοδημοκρατίας προσπαθούν να επιβιώσουν αρνούμενοι τον μέχρι χθες εαυτό τους!


Σύμφωνα με πολιτική έρευνα, η οποία έγινε πρόσφατα και θα παρουσιαστεί μετά από λίγες εβδομάδες από καθηγητές πανεπιστημιακών σχολών γνωστών “αντιφασιστικών” φρονημάτων, όλα δείχνουν ότι είναι βαθιές οι ρίζες του εθνικισμού στην Ελλάδα! 


“Πρώτα οι Έλληνες” και όχι στους πολιτικούς λέει η πλειοψηφία των Ελλήνων!


Από την έρευνα αυτή λοιπόν και όσα δημοσιεύτηκαν περί αυτήν και τα εξής: 


“Στις θέσεις και απόψεις των πολιτών για την πολιτική, όπως αποτυπώνονται στην έρευνα, παρατηρείται καταρχήν μια σαφέστατη προτίμηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ως πολίτευμα (83%), με ένα όχι αμελητέο 15,6% να προτιμά εντούτοις τη δικτατορία. Οι μισοί εξ αυτών δηλώνουν εθνικιστές (56,9%). Το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 23,5% όταν ο λόγος γίνεται για την 21η Απριλίου.

Η έρευνα τιτλοφορείται «Ο καθρέφτης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα – δείκτες ακροδεξιάς συγκρότησης» και τα ευρήματα δείχνουν μια κοινωνία σε σύγχυση και διχασμό:

Πίστη στη δημοκρατία αλλά δυσπιστία απέναντι σε κόμματα και θεσμούς, έμφαση στη διαφθορά και το πελατειακό κράτος, πίστη στην ενεργοποίηση των πολιτών, αλλά και στην ανάγκη ύπαρξης ενός «εθνικού κόμματος»αλλά μάλλον αρνητικές γνώμες για τους μετανάστες που θεωρούνται «υπερβολικά πολλοί», ιδιαίτερα τους μουσουλμάνους, όπως επίσης για Εβραίους και Ρομά. 

Η πλειοψηφία εμφανίζεται, τέλος, θετικά διακείμενη στην Ε.Ε. παρότι ελάχιστοι νιώθουν «πρώτα Ευρωπαίοι» και δηλώνουν ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και είναι αρνητικοί απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αξιοσημείωτο είναι το ποσοστό όσων πολιτών δυσπιστούν απέναντι σε κόμματα και  θεσμούς. Ένας στους δύο (49,1%) και τέσσερις στους δέκα (40,8%) προκρίνουν ως μεγαλύτερο πρόβλημα τη διαφθορά και το κομματικό/πελατειακό κράτος αντίστοιχα, με την έλλειψη ανεξαρτησίας των ΜΜΕ να καταλαμβάνει την 3η θέση (35,9%).

Ένα 22,3% θα έβρισκε «χρήσιμη» στο πολιτικό σκηνικό τη Χρυσή Αυγή. Έξι στους δέκα χαρακτηρίζουν εαυτούς «πρώτα Έλληνες και μετά Ευρωπαίους». Το 45,2% των ερωτηθέντων βλέπει την παγκοσμιοποίηση ως απειλή.” 


Έχει τελειώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 


“Επέλεξε στρατόπεδο, πολίτη, μη διστάζεις
με τους πολλούς, με κλέφτες, προδότες και ληστές 

ή με τους λίγους που αντιστέκονται
και που τους λένε φασίστες και εθνικιστές;”


Μέσα στα πλαίσια της έρευνας αυτής λοιπόν που έκαναν “αντιφασίστες”, θα ήταν χρήσιμη για την πολιτική ζωή για το 22,3% των Ελλήνων και συμπληρώνουν εάν δεν έκανε εγκληματικές ενέργειες, όπου εγκληματικές ενέργειες για αυτούς είναι όλα αυτά που έχουν χρεώσει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ίδια στιγμή που για τα άλλα κόμματα δεν υπάρχει πρόβλημα ένα κάποιος βιάσει, σκοτώσει, κλέψει, ασελγήσει κατά ανηλίκων ή πουλήσει πρέζα. Τα κόμματα του “δημοκρατικού” τόξου είναι a priori αθώα ό,τι κι αν κάνουν τα μέλη τους…


Ας αφήσουμε όμως την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ας δούμε ότι μετά από τόση προπαγάνδα δεκαετιών, οι κάτοικοι αυτής της χώρας, της χρεοκοπημένης και κτυπημένης από κάθε είδους πνευματικό δηλητήριο, έχουν το θάρρος να λένε ότι είναι πρώτα Έλληνες και βλέπουν πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά από τον τρόπο που τα βλέπει η “πολιτική ορθότητα” των εθνομηδενιστών είτε φιλελεύθερων είτε μαρξιστών. Μετά από μισό αιώνα αριστερής προπαγάνδας και δέκα χρόνια λυσσαλέας λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής ένας στους τέσσερις Έλληνες είναι υπέρ της 21ης Απριλίου και θεωρεί ΧΡΗΣΙΜΗ για την πολιτική ζωή της χώρας την Χρυσή Αυγή που όλα τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν … “εγκληματική οργάνωση”! Υπάρχουν δυστυχώς γι’ αυτούς Έλληνες που Αντιστέκονται.


Ό,τι και να κάνουν, λοιπόν, ο εθνικισμός έχει βαθιές ρίζες και πάντα θα υπάρχει μια αληθινή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (και όχι οι ψεύτικες που πάνε να στήσουν …). Ό,τι και να κάνουν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...