Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 21ης Μαΐου τέλος!




“Ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκε μῦν”


Έλαβε τέλος η πλέον βαρετή προεκλογική περίοδος και ψηφοφορία των τελευταίων δεκαετιών. Μία πολιτική αντιπαράθεση χωρίς ζητούμενον, χωρίς κανένα όραμα, χωρίς καμία προοπτική ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον… 


Εις ό,τι αφορά το 40% της Ν.Δ. μας θυμίζει ίδια και απαράλλαχτα την περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου όταν όλοι οι Έλληνες είχαν λεφτά και η χώρα ήταν καταχρεωμένη! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να καταλάβει ούτε να δει γιατί και πως γέμιζαν τα τουριστικά θέρετρα χειμερινά και θερινά και μάλιστα θέρετρα πολυτελείας όπως η Αράχωβα και η Μύκονος. Το χρήμα μοιραζότανε άφθονο και η χώρα, αλλά και τα κόμματα, συνέχιζαν να χρεώνονται. 400 εκατομμύρια χρωστάει η Νέα Δημοκρατία, αλλά κανένα πρόβλημα για τον καταχρεωμένο Νεοέλληνα που με πάσα άνεση πάει για πρωτομαγιά σε ξενοδοχείο πολυτελείας στον Παρνασσό! Το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα κόμματα… Αυτό δεν το κατάλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έστησε μία προπαγανδιστική καμπάνια προεκλογική η οποία στηριζότανε σε δύο άξονες. Ο ένας ήταν κάποια σκηνοθετημένα σποτ με κάποιους κακομοίρηδες, που σχεδόν κλαίγανε και λέγανε πως θα περάσουμε έτσι άλλα τέσσερα χρόνια, σποτ το ύφος του οποίου ήταν σε πλήρη αντίθεση με αυτά του “η ελπίδα έρχεται”, που του είχαν δώσει την εξουσία. Ο κόσμος δεν του αρέσει να ακούει δυσάρεστα πράγματα. Του αρέσουν τα ευχάριστα ακόμη κι εάν είναι ψέματα… Ο δεύτερος πυλώνας ήταν μία αρνητική διαφήμιση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ένας απόλυτα μέτριος άνθρωπος, άχρωμος και άοσμος και δεν πείθεις κανέναν όταν τον παρουσιάζεις ως Ντον Κορλεόνε! 


Το αποτέλεσμα που έφερε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι το όνειρο τελειώνει και η κατάρρευση, η οποία θα φανεί στις επόμενες εκλογές έρχεται. 


Το ΠΑΣΟΚ θριαμβολογεί γιατί από το 43% του 2009 έφτασε το 12%! Πάλι καλά… αφού έβλεπε από χαμηλά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το συνέτριψε παίρνοντας την τρίτη θέση! 


Έχουμε και δύο άλλους θριαμβευτές. Τον Βελόπουλο, που μόνος και χωρίς ανταγωνισμό παριστάνει τον υποψήφιο πρωθυπουργό έχοντας ανεβάσει το ποσοστό του κατά 0,8% και έχει πάρει τους μισούς ψήφους απ’ όσους έπαιρνε κάποτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θριαμβευτής και ο Κουτσούμπας με ανάλογη άνοδο, ο οποίος με κατάρρευση 11 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε από αυτόν ούτε μία! 


Ερχόμαστε τώρα στον λεγόμενο χώρο της άκρας δεξιάς όπου είδαμε την επιρροή την οποία είχαν οι λεγόμενοι από το ίδιο το Σύστημα “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι αποκήρυσσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δήλωναν ότι δεν είναι διάδοχοι. Πιο άλλωστε θα μπορούσε να είναι το προσόν τους για να πάρουν ψήφους; Κανένα άλλο! Τα σχέδιά τους απέτυχαν όλα, “ήταν οι προσπάθειές τους σαν των Τρώων” για να θυμηθούμε τον ποιητή κι απέδειξαν στην πράξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν μία θαυμάσια δικαιολογία για την πολιτική τους ανικανότητα κι ανυπαρξία. Κατήλθαν στην κυριολεξία στις εκλογές σε Τάρταρα κατήλθαν, έχοντας μπροστά το μηδέν!  Και φάνηκε καθαρά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Συστήματος και όχι όσοι κατά καιρούς πέρασαν από αυτήν κι έγιναν ακόμη και βουλευτές. Αυτό άλλωστε είχε αποδειχθεί και στις ευρωεκλογές του ’19 όταν κάποιοι που είχαν πάρει περισσότερους από 100 χιλιάδες σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μόνοι τους πήραν το εν δέκατο περίπου. 


Πίστεψαν ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εμένα που “έφταιγα για όλα” και ξεχνούσαν ότι οδήγησα το κόμμα σε τέσσερεις εκλογικές αναμετρήσεις παίρνοντας ποσοστό 7% και κράτησα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα στην Βουλή για πέντε χρόνια, ότι αυτοί θα μπορέσουν να επιτύχουν τα ίδια και μάλιστα έδιναν και κάποια εξωφρενικά ποσοστά, τα οποία υπήρχαν μόνον στην φαντασία τους… Και βέβαια στους δημοσκόπους οι οποίοι απέδειξαν πόσο βρόμικο παιχνίδι παίζουν από το γεγονός της συντριπτικής ήττας που υπέστησαν με τα αποτελέσματα των εκλογών! 


Κάποτε θα υπάρχει στην χώρα ελευθερία του φρονήματος και οι δικολαβίστικες παλιανθρωπιές του αποκλεισμού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τελειώσουν και τότε ο καθείς θα δείξει τι αξίζει…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...