Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023



ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!


“Η γαρ άγαν ελευθερία έοικεν ουκ εις άλο τι ή εις άγαν δουλείαν μεταβάλλειν και ιδιώτη και πόλει … Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας” - ΠΛΑΤΩΝ


Τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και με αφορμή τις προσεχείς εκλογές απόλυτα αναμενόμενο. Ο Μέγας Πλάτων είκοσι πέντε ολόκληρους αιώνες πριν στην Πολιτεία, είχε με ακρίβεια προβλέψει ότι από όλες τις μορφές της πολιτείας, αυτή που γίνεται ευκολότερα τυραννία δεν είναι άλλη από την δημοκρατία εντός ή εκτός εισαγωγικών … γιατί μη ξεχνάμε ότι και η Αρχαία Αθηναϊκή δημοκρατία στους οβολούς που μοίραζε ο Περικλής στους πολίτες-πελάτες στηριζότανε.


Δεν υπήρξα ουδέποτε έμπορος ψήφων κι όποια κι εάν είναι η γνώμη μου δεν θέλω με αυτήν να επηρεάσω κανέναν για την επιλογή του στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο καθένας με τα πιστεύω του, με την ιδεολογία του και τις πεποιθήσεις του και τις δικές μου τις γνωρίζετε πολύ καλά. 


Σας ενημερώνω ότι αγωνίζομαι για την εθνικιστική ιδέα από 16 χρονών από το 1973 και έγινα βουλευτής το 2012 μετά δηλαδή από 39 χρόνια! Και ουδέποτε ήταν σκοπός της ζωής μου να γίνω βουλευτής παρά μόνο να υπηρετήσω την ελληνική ιδέα, τον Εθνικισμό και την κοινωνική Δικαιοσύνη ενάντια στην ξενοκρατία και τον αντεθνικό μπολσεβικισμό και καπιταλισμό. 


Το Σύνταγμα δεν επιτρέπει την απαγόρευση κομμάτων και έτσι έσπασαν τα μούτρα τους στην πρώτη τους απόπειρα να αφήσουν εκτός εκλογών την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις ευρωεκλογές του 2014 όταν πρώτη φορά είχε τεθεί το θέμα. 


Οι πονηροί πολιτευτές και τα κόλπα του Καραγκιόζη


“Τους είπαμε Αίμα και είπαν Χρήμα

και ενάντια στον Ήρωα και στον Μάρτυρα 

έστησαν έναν πονηρό και άπληστο Καραγκιόζη 

και μια Ελλάδα ψεύτικη σε θέατρο σκιών” 


Οι πονηροί πολιτευτές όμως, της Ν.Δ., με πρώτο και καλύτερο έναν εξωμότη, με μία σοφιστεία πρωτοφανή, που θυμίζει κόλπα του Καραγκιόζη στο θέατρο σκιών, σκέφθηκε ότι μπορεί να μη μπορεί να απαγορεύσει το κόμμα, μπορεί όμως να απαγορεύσει την συμμετοχή του στις εκλογές. Και τι έννοια έχει ένα κόμμα όταν δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές; Τι είναι λέσχη για να παίζουν τάβλι και ξερή; 


Και όμως και αυτό πέρασε και η δήθεν δημοκρατική αριστερά είχε να πει ότι πρέπει να γίνει διευκρινίσει ότι απαγορεύεται να συμμετέχουν στις εκλογές μόνο οι Εθνικιστές και ένας μάλιστα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε δημόσια ότι για την “17 Νοέμβρη” δεν θα υπήρχε πρόβλημα να συμμετέχει σε εκλογές!


Ως γνωστόν, στην Χρυσή Αυγή, πλέον δεν κατέχω ουδεμία θέση όπως αποφάσισε η βουλή. Τόσο επικίνδυνο έκρινε το “δημοκρατικό τόξο” το γεγονός της συμμετοχής μου στο κομματικό μηχανισμό του πολιτικού κινήματος, το οποίο εγώ ίδρυσα! Τους ευχαριστώ θερμά για την μεγάλη τιμή. 


Για το θέμα της στάσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματός μας, από την οποία και τα εξής, τα οποία προσυπογράφω:



Δελτίο Τύπου για τις Εθνικές εκλογές

Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία


“Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ιδεολογικές εκπτώσεις, δεν διαγράφει ούτε ξεπουλάει τον Αγώνα του. Δεν δέχεται να παίξει κανένα γελοίο παιχνίδι μεταμφιέσεων για να γίνει αποδεκτός από το σάπιο σύστημα που εξαθλίωσε τους Έλληνες. Θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις οι οποίες έρχονται …”


“Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή εδώ και δύο σχεδόν χρόνια προέβλεψε και προειδοποίησε πως οι μεθοδεύσεις οι οποίες ξεκίνησαν από ένα χαλκευμένο κατηγορητήριο που οδήγησε στην άδικη φυλάκιση του Γενικού της γραμματέα, βουλευτών και δεκάδων απλών συναγωνιστών, καθώς και το νοθευμένο αποτέλεσμα των εκλογών του 2019, θα καταλήξει σε γενική απαγόρευση συμμετοχής του στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές και δυστυχώς επαληθεύτηκε περίτρανα. 


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν κάνει ιδεολογικές εκπτώσεις, δεν διαγράφει ούτε ξεπουλάει τον Αγώνα του. Δεν πουλάει τους απλούς Συναγωνιστές και τους νεκρούς του. Δεν δέχεται να παίξει κανένα γελοίο παιχνίδι μεταμφιέσεων για να γίνει αποδεκτός από το σάπιο σύστημα που εξαθλίωσε τους Έλληνες.


Θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις οι οποίες έρχονται για να μπορέσει να εκφραστεί ξανά γνήσια και δυναμικά ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός των Ελλήνων. 


Εμείς, τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δεν θα στηρίξουμε κανέναν που συμμετέχει στη στημένη εκλογική διαδικασία που έρχεται και θα πάμε στην κάλπη μόνο όταν θα υπάρξει ξανά ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.


Οι υπερήφανοι Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες Πατριώτες που δεν σκύβουν το κεφάλι, ας πράξουν κατά συνείδηση χωρίς να ξεχνούν τις μεθοδεύσεις ΌΛΩΝ των κομμάτων της Βουλής εναντίον μας, καθώς και όσους επέβαλαν τα ανθελληνικά μνημόνια και ψήφισαν(ΣΥΡΙΖΑ) ή αποδέχονται μέσα στην Βουλή την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών διά της σιωπής τους. 


Τίποτα δεν τελείωσε, τίποτα δεν τελειώνει. Ό,τι έγινε, μπορεί να ξαναγίνει. Ο εθνικισμός έχει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα. Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να τον ξεριζώσουν από τις καρδιές αυτών που είναι υπερήφανοι γιατί είναι Έλληνες. Μας περιμένουν Αγώνες για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία και θα τους δώσουμε.”


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...