Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ


Με αφορμή δημοσιεύματα κυρίως στο διαδίκτυο απαντώ ευθέως και καταγγέλλω ως ασύστολα ψεύδη και ανυπόστατη συκοφαντία τα γραφόμενα περί σχέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον οποιοδήποτε από τους “νταβατζήδες” της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας. 


Η εντολή μου ήταν σαφής και ξεκάθαρη κι όσο εγώ είχα στα χέρια μου την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και τώρα όπως γνωρίζω, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε την οποιαδήποτε συναλλαγή με οικονομικά συμφέροντα. Εάν τώρα κάποιοι πίσω από τις πλάτες μου προδίδοντας τον όρκο τους απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες αγνούς πατριώτες, που ακολούθησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έκανε βρώμικα παιχνίδια για αυτό δεν ευθύνομαι ούτε εγώ, ούτε βεβαίως και οι αγνοί και ανιδιοτελείς Χρυσαυγίτες. 


Όσοι αναφέρονται σε αυτές τις σχέσεις καλό θα είναι να πούνε ονόματα και να αποκαλύψουν τους ανήθικους μισθοφόρους, που παρίσταναν τους ιδεολόγους Χρυσαυγίτες. Να μην γενικεύουν και προπαντός να γνωρίζουν ότι κάτω από την ηγεσία μου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε ούτε τυπική σχέση με τα βρώμικα συμφέροντα, που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στην παρακμή. Ούτε ευθύνη έχει βεβαίως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τον ηθικό κατήφορο που πήραν κάποιοι εγκαταλείποντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

tvxs.gr : “Ο Σέσελι ήταν ο Μιχαλολιάκος της Σερβίας”

Σε άρθρο για την Σερβία, τους εθνικιστές και τις σχέσεις τους με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το γνωστό ιστολόγιο του αριστερού με τις δεξιές τσέπες, που ...