Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Κανένας εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή!



Η χθεσινή μου ανακοίνωση με την οποία ευθέως κατήγγειλα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέροντο σε σχέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα  μεγαλοπαραγόντων, απαντούσα διαψεύδοντας κάθε σχέση δική μου προσωπικά και του κόμματος με τον οποιοδήποτε “νταβατζή” της δημόσιας ζωής και καλούσα αυτούς οι οποίοι γράφουν τα όσα γράφουν, να γίνουν συγκεκριμένοι με ονόματα γιατί είναι άδικο να κατηγορούν ανθρώπους οι οποίοι είναι αγνοί και ανιδιοτελείς και διώκονται για τις Ιδέες τους! 


Την ανακοίνωσή μου αυτή κάποιοι μετάφρασαν με τον δικό τους τρόπο και ομιλούν για “εμφύλιο στην Χρυσή Αυγή”! Τους ενημερώνω ότι εξ όσων γνωρίζω όντας κρατούμενος και αποκλεισμένος παράνομα από την πολιτική ζωή χωρίς να έχω το δικαίωμα να πολιτευτώ ούτε εγώ ούτε το κόμμα που ίδρυσα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι όσοι είναι Χρυσαυγίτες αληθινοί και δεν ήταν καιροσκόποι περαστικοί, παραμένουν ενωμένοι και δεν εξορκίζουν το Ιδεολογικό και πολιτικό τους παρελθόν. Επίσης, είναι αυτονόητο ότι δεν είναι εμφύλιος οι διαφορετικές απόψεις ανθρώπων οι οποίοι εγκατέλειψαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ανυπόστατες όπως απέδειξε ο χρόνος κατηγορίες πριν 4 σχεδόν ολόκληρα χρόνια και ίσως αυτούς να αφορά η διαπλοκή με συμφέροντα και σίγουρα όχι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Βεβαίως, κάποιοι δεν αποκλείεται και να έχουν εγκαταλείψει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να φαντασιώνονται ότι είναι ακόμα χρυσαυγίτες… Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως είναι μόνο όσοι είναι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι όσοι όταν χαροπάλευα είχαν στήσει πανηγύρι ελπίζοντας στο τέλος μου το βιολογικό, το οποίο δυστυχώς για αυτούς δεν ήλθε. 


Η Ιδέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ζωντανή, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες σε κάθε γωνιά της χώρας με ψηλά την Σημαία παραμένουν πιστοί στις Ιδέες τους. Όσο για τους υπόλοιπους ενός φανταστικού δήθεν πατριωτικού χώρου, δεν μας αφορούν, ανήκουν σε έναν άλλο κόσμο που βρίσκεται πολύ μακριά από εμάς.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...