Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γέννημα της … κρίσης;

 


 

“Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου” Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

 

Είμαι υπερήφανος γιατί υπήρξα Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μίας πολιτικής δυνάμεως, του μόνου αυθεντικού λαϊκού Κινήματος μετά την μεταπολίτευση, όπως είχε δηλώσει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ενός Κινήματος, το οποίο δεν φόρεσε γραβάτες και ησύχασαν οι αστοί, όπως δήλωνε η Παπαρρήγα, αλλά χειροπέδες γιατί ακριβώς αποτελούσε κίνδυνο για το διεφθαρμένο αστικό καθεστώς. Είμαι υπερήφανος επίσης γιατί μετά την πολιτική σκευωρία, τις διώξεις και τις φυλακές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αναζήτησε μάσκα και προσωπείο για να υπάρξει πολιτικά, ούτε αποκήρυξε την Ιδεολογία της, ούτε άλλαξε κατά περίσταση όνομα σαν κοινός διαρρήκτης και κακοποιός.

 

Επιχείρηση “Δολοφονίας Χαρακτήρα” από ρουφιάνους και “χρυσαυγίτες” 

 

Συνωμοσία σιωπής, μνήμη θανάτου και δολοφονία χαρακτήρα εναντίον μου συστηματική γιατί γνώριζαν ότι κτυπώντας τον ηγέτη κτυπούν το Κίνημα ολόκληρο από το 2015 ακόμη από διάφορους δήθεν “ακροδεξιούς” ρουφιάνους προερχόμενους από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια από το βαθύ κράτος και από τα φίδια που έτρεφα στον κόρφο μου μέσα στην Χρυσή Αυγή. Η υπόθεση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε γι’ αυτούς “ψωμί” και έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους, αυτό για το οποίο πληρωνόντουσαν.

Έτσι φτάσαμε στο 2,93% στις εκλογές του 2019 όπου μόλις για 3.701 ψήφους άφησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός βουλής και πίστεψαν ότι της έβαλαν οριστική ταφόπλακα … Η αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως λίγους μήνες μετά έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων και των πρεσβειών ποσοστό που πλησίαζε το 5%! Και για τον λόγο αυτό έπρεπε να τελειώνουν μια και καλή με αυτήν. Έτσι ήλθε η μνήμη θανάτου και η καταδίκη. Ταυτόχρονα καλλιεργήθηκε από πολλούς αμπελοφιλόσοφους που κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, η θεωρία ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπήρχε και ήταν απλά ένα περιστασιακό δημιούργημα δήθεν της πλατείας των αγανακτισμένων και των μνημονίων.

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως ήτανε γνωστή τουλάχιστον είκοσι χρόνια πριν από την δεκαετία του ’90 με πρωτοσέλιδα υβριστικά πάντα εκ μέρους του Συστήματος των φιλελεύθερων και των μπολσεβίκων και πριν από την δεκαετία του ’90 ήμουν γνωστός εγώ για την πολιτική μου δράση επίσης με πρωτοσέλιδα. Δεν ήλθε από το πουθενά, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από το πουθενά ήρθαν κάποιοι λαθρεπιβάτες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που παριστάνουν σήμερα  τους μεγάλους Ναπολέοντες.

 

Παραπλανημένοι;

 

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που δήλωσε ο διευθυντής Ερευνών της GPO κ. Παπαργύρης ότι δεν έχουμε πλέον τους παραπλανημένους πολίτες του 2012, που δεν γνώριζαν τις ιδεολογικές καταβολές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά είναι συνειδητοποιημένοι και σε μεγάλο βαθμό οπαδοί φασιστικών αντιλήψεων.” 

 

Ώστε το 2012 ήταν παραπλανημένοι … Και όταν επί είκοσι ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες έγραφαν για την “ναζιστική” και “φασιστική” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε ακούσει κανένας τίποτε; Και όταν εγώ ο ίδιος προσωπικά χαιρετούσα με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων και ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ούρλιαζε ότι “χαιρέτισε φασιστικά” δεν το πήρε είδηση κανείς όταν το έδειχναν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων;

Βεβαίως εγώ τόνισα και το τονίζω και τώρα ότι ο χαιρετισμός αυτός είναι Εθνικιστικός και έχει προέλευση την αρχαία Ελλάδα, ήταν δε ο χαιρετισμός των νέων της ΕΟΝ, που πολέμησαν εναντίον Γερμανών και Ιταλών. Έτσι χαιρετούσαν ως μέλη της ΕΟΝ και ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος… 

 

Τον ίδιο επίσης χαιρετισμό έκανα και το προέβαλαν πάλι σαν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων στην γιορτή νεολαίας όπου είπα ότι μπορεί αυτά τα χέρια να χαιρετούν καμιά φορά με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά, αλλά είναι χέρια καθαρά και δεν έχουν κλέψει! Πάλι οι φυλλάδες και τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής με λιντσάρισαν κυριολεκτικά. Ο λαός ήξερε λοιπόν πολύ καλά την λάσπη τους και δεν την πίστεψε!

 

Αυτοί όμως επιμένουν ότι ήταν μια παραξενιά της τύχης, ένα γέννημα των καιρών, μια περίσταση και τίποτε άλλο αυτό το οποίο βρισκόταν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής για δέκα ολόκληρα χρόνια και το οποίο τώρα προσπαθούν να αντικαταστήσουν με κακέκτυπα που θυμίζουν τα αγαλματάκια που πουλιούνται με την οκά στο Μοναστηράκι και γράφουν πάνω “σουβενίρ” from Greece. Η θεωρία τους όμως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν δημιούργημα της κρίσης των μνημονίων και των περιστάσεων πάσχει χρονικά και το ομολογούν και οι ίδιοι όπως μάλιστα γράφει στο “ΒΗΜΑ” ο Νίκος Χασαπόπουλος σε πρόσφατο σχετικά άρθρο του περί ακροδεξιάς το πρώτο καμπανάκι κτύπησε στα τέλη του 2010.

 

“Το πρώτο καμπανάκι ήχησε το 2010 στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας”

 

Έχει σημασία το παρακάτω απόσπασμα από το κείμενό του το οποίο και σας παραθέτω:

“Το πρώτο καμπανάκι ήχησε το 2010 στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, ένα έτος δηλαδή πριν από τις πλατείες (και κυρίως την κάτω Πλατεία του Συντάγματος). Τότε έλαβαν 5% και εξέλεξαν πρώτη φορά δημοτικό σύμβουλο τον αρχηγό τους …”

 

Έναν ολόκληρο χρόνο πριν λοιπόν έλθει η πλατεία των “αγανακτισμένων” και η κρίση των μνημονίων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον επικεφαλής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έλαβε 5,3% και μάλιστα εξαφανισμένη η παράταξη “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μία μόνο εμφάνιση έκανα με εξώδικο στην εκπομπή του Alter με τον Χατζηνικολάου και με είχαν τοποθετήσει σε ένα στούντιο σε κάποιο υπόγειο για να μην τους μολύνω φαίνεται με … “φασισμό”!

 

Ας αφήσουν λοιπόν τα ευχολόγια. Ο Εθνικισμός έχει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα των Ηρώων, των ποιητών και των φιλοσόφων και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί με τα ανελέητα κτυπήματα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ούτε ασφαλώς είναι δυνατόν να αντικατασταθεί με κάποιους κακομοίρηδες και φουκαράδες που γέρασαν γλείφοντας την εξουσία και θυμήθηκαν με το ένα πόδι στον τάφο να γίνουν επαναστάτες!

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...