Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Στην σκιά της Χρυσής Αυγής που… δεν υπάρχει!

 



Από το 1973 ευρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνος του εθνικιστικού Κινήματος, που άλλοι το αποκαλούσαν κατά καιρούς “χουντικό”, άλλοι “βασιλοχουντικό”, άλλοι “νεοφασιστικό” και ό,τι άλλο θέλετε … Παρακολουθώ όσα λέγονται και γράφονται στα κανάλια και τις φυλλάδες για ό,τι συμβαίνει πολιτικά δεξιά της Νέας Δημοκρατίας σε άρθρα με περισπούδαστους τίτλους όπως “Παζάρια στην άκρα δεξιά”. 


Στην αρχή της μεταπολιτεύσεως πραγματικά ήταν γραφικό το θέαμα των δεκάδων αριστερίστικων οργανώσεων οι οποίες υπήρχαν. Είχαμε 3, 4 μαοϊκά κόμματα καμιά δεκαριά τροτσκιστικά, σταλινικά και αναρχικά! Και αυτά πέραν των καθιερωμένων ΚΚΕ του εσωτερικού και εξωτερικού. Ανάλογο είναι το φαινόμενο, το οποίο εμφανίζεται στο χώρο της λεγόμενης άκρας δεξιάς τον τελευταίο καιρό και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στον χώρο της άκρας δεξιάς, έχω επίγνωση ότι κανένας από τους επίδοξους “εθνοσωτήρες” δεν προέρχεται από την ακροδεξιά! 


Αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε κάποια από αυτά τα κόμματα για να καταλάβουμε τι γίνεται που θα μπορούσε να συνοψισθεί σε μία μόνο φράση κάνε και εσύ ένα κόμμα μπορείς! Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μετά την σύγκρουση του Βελόπουλου της “Ελληνικής Λύσης” με τον Μυλωνάκη (πρώην του Καρατζαφέρη) αυτός ίδρυσε το κόμμα “Ανεξάρτητο Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα”. Συνεχίζουμε. Υπήρχε το κόμμα “Νέα Δεξιά” και το κόμμα του υμνητή της Μέρκελ και των μνημονίων Τζήμερου “Δημιουργία ξανά”. Αυτά ενώθηκαν και έκαναν το κόμμα “Εθνική Δημιουργία”. Κόμμα ίδρυσε και ο Μπογδάνος με την κ. Λατινοπούλου αλλά στην συνέχεια ο Μπογδάνος έφυγε για το κόμμα “Πατριωτική Ένωση” του κ. Εμφιετζόγλου και η κ. Λατινοπούλου έκανε άλλο κόμμα με τον τίτλο “ΠΑΤΡΙΔΑ” και ετοιμάζεται και αυτή για τις εκλογές. Σαν δεξί εξτρέμ παρεμβάλλεται στην ιστορία και το κόμμα ενός πρώην εισαγγελέα γιατί η Ελλάδα χρειάζεται … Εισαγγελέα και μετά από 40 χρόνια που ήταν Εισαγγελέας το ανακάλυψε! Υπάρχει και το Μέτωπο, που ήταν να συνεργαστεί με άλλο κόμμα, αλλά αποφάσισε να μην συνεργαστεί … Υπάρχει ακόμη και πολιτικός σχηματισμός με όνομα “Λιοντάρια” και είμαι σίγουρος ότι παραλείπω πάρα πολλούς. Από όλους αυτούς, που παριστάνουν τους “μεσσίες” και θέλουν τους ψήφους της άκρας δεξιάς, κανένας δεν ανήκε ποτέ στην άκρα δεξιά! Προέρχονται όλοι από το ΠΑΣΟΚ, την Νέα Δημοκρατία και την αριστερά … 


Γιατί όλα αυτά τα κόμματα; Τους έχει ανοίξει η όρεξη με την απαξία του λαού προς τα πολιτικά κόμματα και την επιτυχία για μια ολόκληρη δεκαετία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Και ενώ όλοι μιλάνε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι του σημείου να βγει ο Μυλωνάκης και να λέει ότι ο Βελόπουλος είναι εγκληματική οργάνωση, όπως η Χρυσή Αυγή και ο Μπογδάνος στην Βουλή να δηλώνει ψέματα ότι είχα μυστική συνάντηση με τον Μητσοτάκη και να το επαναλαμβάνουν αυτό και κάποια σκουπίδια, που είχαν περάσει και από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει φωνή(έστω αυτήν την φωνή) και παίρνει θέση και απαντά και διαψεύδει, κανείς δεν λέει λέξη! 


Μνήμη θανάτου για τον “εχθρό”, για την Χρυσή Αυγή όπως προβλέπεται σε κάθε καλή “δημοκρατία” όπως αυτή που ζούμε … Αυτό που σίγουρα μένει είναι ότι την αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορούν να την αποφύγουν όσο και να το θέλουν. 


 “Μιας μπόρας είναι οι τύραννοι χαλάζι, 

 νικήτρα η ξαστεριά παντοτινά”


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...