Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο “νεκροθάφτης” του εθνικισμού(;) απαντά στους πατριώτες




Στην πολιτική ζωή της Ελλάδος μετά την μεταπολίτευση εμφανίστηκαν πολλά κόμματα ένα από αυτά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάποιοι περίεργοι τύποι βγαλμένοι μέσα από το βόθρο του διαδικτύου που υπόσχονται ότι με τις συμβουλές τους οι καραφλοί θα αποκτήσουν μαλλιά κι ότι θα κάνουν τους φτωχούς πλούσιους, άτομα παντελώς ανύπαρκτα πολιτικά και με προέλευση κυρίως από την μεγάλη χαβούζα του ΠΑΣΟΚ, με κατηγορούν ως “νεκροθάφτη” του “εθνικιστικού” κινήματος. Μόνο που αυτό το κίνημα δεν υπήρξε ποτέ και όποτε συμμετείχε σε εκλογές μετριόταν με το μηδέν πάντοτε μπροστά. Η μοναδική φορά που μετρήθηκε ήταν με την Χρυσή Αυγή.


Συγκεκριμένα, εάν εξαιρέσει κανείς τα τέσσερα κόμματα δηλαδή Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΚΚΕεσωτερικού που η εξέλιξή του σήμερα είναι το ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα κόμματα είχαν μία ή το πολύ δύο εκλογικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, το 1977 είχαμε την Εθνική Παράταξη που διαλύθηκε και προσχώρησαν οι βουλευτές της στην Νέα Δημοκρατία. Το 1993 ο Αντώνης Σαμαράς πρώην υπουργός εξωτερικών της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και με ισχυρή στήριξη παίρνει 4,88% και εκλέγει βουλευτές. Άλλη φορά δεν έχει! Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές καταρρέει… Το 1996 ο πανίσχυρος και εξαιρετικά δημοφιλής υπουργός οικονομικών του Ανδρέα Παπανδρέου, Τσοβόλας, επιτυγχάνει την είσοδό του στην Βουλή με 4,43% και εκεί τελειώνει, δεν ξανά βγαίνει! Το 2007 και το 2009 το κόμμα ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη με ποσοστά 3,8% και 5,6% εκλέγει δύο φορές βουλευτές. Και ερχόμαστε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία Μάιο του 2012 παίρνει 6,97%, Ιούνιο του 2012 6,92%, Ιανουάριο του 2015 6,28% και Σεπτέμβριο του 2015 6,99% όλα αυτά με εμένα υπό διωγμόν και προφυλακισμένο για 18 μήνες έχοντας εναντίον μου Ιούδες μέσα στο ίδιο μου το κόμμα και μία επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα από δεξιά μέχρι αριστερά και μάλιστα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ξεπερνώντας σε ποσοστό ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ! Κι ύστερα κάποιοι τολμάνε και με βάζουν στο στόμα τους. Αλλά δεν φταίνε αυτοί φταίνε κάποια υποκείμενα που τους ακούνε και συνυπάρχουν πολιτικά μαζί τους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...