Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ” ΧΩΡΟΣΤα όσα συμβαίνουν στον “πατριωτικό” χώρο τον τελευταίο καιρό ήσαν απόλυτα προβλέψιμα, αφού γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τα αποπαίδια και τα ορφανά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία αναζητούν σημαία ευκαιρίας, την οποία δυστυχώς τους προσφέρουν πρόθυμα άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται ότι υπήρξαν ασυμβίβαστοι και δήθεν επαναστάτες. 


Είμαι υπερήφανος γιατί υπήρξα Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μίας πολιτικής δυνάμεως, του μόνου αυθεντικού λαϊκού Κινήματος μετά την μεταπολίτευση, όπως είχε δηλώσει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ενός Κινήματος, το οποίο δεν φόρεσε γραβάτες και ησύχασαν οι αστοί, όπως δήλωνε η Παπαρήγα, αλλά χειροπέδες γιατί ακριβώς αποτελούσε κίνδυνο για το διεφθαρμένο αστικό καθεστώς. Είμαι υπερήφανος επίσης γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αναζήτησε μάσκα και προσωπείο για να υπάρξει πολιτικά ούτε άλλαξε κατά περίσταση όνομα σαν κοινός διαρρήκτης και κακοποιός. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα δώσει την πολιτική μάχη όταν θα υπάρξει και πάλι πολιτική ελευθερία στην Ελλάδα και θα τελειώσει η δίωξη φρονήματος. Όταν δεν θα έχει καταντήσει η Πατρίδα μας στο σημείο να έχει πολιτικούς κρατούμενος στην τρίτη χιλιετία. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...