Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Λάσπη από “Βήμα” κατά Χρυσής Αυγής


 

Προς την εφημερίδα “Βήμα” 


Κύριε διευθυντά, στην εφημερίδα σας, η οποία συστηματικά κατηγορεί και γράφει ανακρίβειες τόσο για το πρόσωπό μου, όσο και για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δημοσιεύθηκε άρθρο το οποίο εμπεριέχει συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και πρωτοφανείς ανακρίβειες. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναγράφεται: 


“Το μακρύ γαϊτανάκι της ακροδεξιάς βίας - Χασαπόπουλος Νίκος


“Πώς εκκολάφθηκε το «αβγό του φιδιού» στην Ελλάδα - Από τους «Επίστρατους» και τη «Χ» ως τη Χρυσή Αυγή και τους επιγόνους της


“Ηταν Μάρτιος του 1978, όταν στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, στο κελί του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου, γινόταν μια σύσκεψη με στόχο την ίδρυση ακροδεξιού, φασιστικού μορφώματος στην Ελλάδα. Στις φυλακές βρισκόταν εκτίοντας ποινή και ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος υπηρετώντας τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός των καταδρομών, συνελήφθη μαζί με άλλους ακροδεξιούς για κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Όταν συνάντησε τον δικτάτορα στις φυλακές φάνηκε να τον ενθουσιάζει αυτή η γνωριμία, κάτι βεβαίως που αξιοποίησε ο Παπαδόπουλος. Του ανέθεσε την προεδρία της νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ (Εθνικής Πολιτικής Ενώσεως). Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που δόθηκε εντολή για ίδρυση ακροδεξιάς κίνησης απευθείας από τον Κορυδαλλό, ωστόσο οι ρίζες της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα ήταν πολύ πιο βαθιές, πιο επικίνδυνες, πιο εγκληματικές και ξεκίνησαν με την εμφάνιση του εθνικισμού στην Ευρώπη …”


Ο συντάκτης σας κ. Χασαπόπουλος γράφει με σκοπό προφανή να πλήξει την προσωπικότητά μου ανακρίβειες με δυσμενή μάλιστα επίπτωση στην δίκη, η οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη και στην οποία είμαι κατηγορούμενος ότι τον Μάρτιο του 1978 ήμουν στην φυλακή με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, ενώ ήμουν Έφεδρος Αξιωματικός στην δευτέρα μοίρα αλεξιπτωτιστών! Επί πλέον λέει ότι τότε μου ανέθεσε την προεδρία της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Δηλαδή, το 1978, όταν η ΕΠΕΝ ιδρύθηκε το 1984 έξι χρόνια μετά! Είναι προφανές ότι θέλει να καλλιεργήσει εις βάρος μου εντυπώσεις σε σχέση και με την δίκη μου που βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς ασφαλώς να σέβεται το τεκμήριο της αθωότητός μου.  Παρακαλώ όπως έχετε υποχρέωση για την δημοσίευση της παρούσης και να σταματήσετε να γράφετε ψεύδη εις βάρος μου με προφανή σκοπό να κατευθύνετε την πολιτική ζωή του τόπου. Με πάσα επιφύλαξη για τα νόμιμα δικαιώματά μου.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...