Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Περί βιαστών των κομμάτων και περί βιαστών της λογικής

 



Όταν ένας νεοδημοκράτης, πασόκος ή Συριζαιός είναι βιαστής ή δολοφόνος αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι νεοδημοκράτες και οι συριζαίοι είναι βιαστές κλπ. Όταν όμως κάποιος οπαδός της Χρυσής Αυγής είναι μαχαιροβγάλτης, τότε όλοι οι Χρυσαυγίτες από Έβρο μέχρι Ταίναρο και από Κέρκυρα μέχρι Ρόδο είναι… μαχαιροβγάλτες! 



Στο άρθρο του στα “ΝΕΑ” με θέμα τον Γεωργούλη την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, ο Ι.Κ. Πρετεντέρης γράφει: 

“Δεν θα ρίξουμε ανάθεμα σε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γεωργούλη. Θα ήταν άδικο.”

Είναι όμως “δίκαιο” για τον Πρετεντέρη να ρίχνει ανάθεμα σε όλη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των 500.000 ψήφων για τον Ρουπακιά. Φαίνεται πως το δίκαιο και το άδικο για τον Πρετεντέρη και όχι μόνον αλλά και για όλον τον κόσμο των ΜΜΕ, είναι έννοιες που χρησιμοποιούν κατά περίστασιν.  


Τα Τέμπη τέλειωσαν. Ούτε λέξη στα δελτία ειδήσεων των “νταβατζήδων” για το μεγάλο έγκλημα για το οποίο είναι συνένοχοι όλοι όλοι όσοι κυβέρνησαν αυτό το άθλιο και δολοφονικό κράτος. Άλλα θέματα είναι τώρα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος. Όπως ο βιασμός σύμφωνα με την καταγγελία της ενός στελέχου του ΠΑΣΟΚ από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργούλη. Τι συνέβη κανένας δεν ξέρει. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι το θύμα έδωσε το όνομα του βιαστή της στις αστυνομικές αρχές τέσσερις μήνες μετά. Γιατί αλήθεια; Και γιατί προπαντός το έμαθε ο ελληνικός λαός το συμβάν αυτό τρία χρόνια μετά!


Ωραία προεκλογική περίοδος… Οι νεοδημοκράτες ουρλιάζουν ότι ο Τσίπρας το ήξερε γιατί ο Μητσοτάκης δεν ήξερε για τον Γεωργιάδη τον πρώην βουλευτή της Κέρκυρας που είχε σε υψηλή θέση στο κόμμα του στέλεχος και κατηγορείτο και καταδικάστηκε για ασέλγεια κατά ανηλίκων; Για τον Λιγνάδη δεν είχε ακούσει κανείς τίποτε; 


Πάντως προς ενημέρωσή σας ο Λιγνάδης είναι ελεύθερος, ο Γεωργούλης επίσης ακόμη ελεύθερος, το ίδιο και ο Φιλιππίδης και πρόσφατα αφέθηκε ελεύθερη και η Καϊλή. Όμως μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι οι Χρυσαυγίτες είναι στην φυλακή και δεν τους επιτρέπεται να πολιτευτούν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...