Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Κατάδικοι πριν την καταδίκη μας… - Δεν πιστεύουν στην Δικαιοσύνη τα κοράκια του “δημοκρατικού” τόξου





Όχι σε ένα, αλλά σε πολλά άρθρα διάβασα ότι εάν δεν είχε καθυστερήσει τόσο πολύ η δίκη μας τώρα θα είχε τελεσιδικήσει και έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την νομιμότητα ή όχι της συμμετοχής μας στις εκλογές. 


Η δίκη κράτησε πεντέμιση χρόνια, η ανάκριση ενάμιση και το Εφετείο με τους ρυθμούς που πηγαίνει θα κρατήσει και αυτό τουλάχιστον τέσσερα… Εμείς φταίμε για αυτή την καθυστέρηση; Μήπως την Δικαιοσύνη την κατευθύνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν το ξέρουμε; Και ποιοι καθυστερούν την δίκη εάν όχι αυτοί που κυβερνούν είτε ΣΥΡΙΖΑ είναι είτε Ν.Δ.; Μάλιστα η Ν.Δ. έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί επίτηδες την δίκη και αυτή τέσσερα χρόνια που κυβερνά δεν έχει τελειώσει ακόμα το Εφετείο! Υπάρχει όμως και κάτι περισσότερο εξωφρενικό στο σκεπτικό αυτό που δείχνει πόσο υποκριτές είναι και πόσο περιφρονούν την αληθινή Δικαιοσύνη οι περίφημοι “αντιφασίστες” του λεγόμενου (μόνο λεγόμενου) “δημοκρατικού” τόξου και αυτό προκύπτει από το εξής ερώτημα: 


Είναι δυνατόν ενώ η δίκη μας ευρίσκεται σε δεύτερο βαθμό και μάλιστα στην αρχή, ενώ δεν έχει κριθεί από το ανώτατο δικαστήριο τον Άρειο Πάγο όπου έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε στην συνέχεια, είναι δυνατόν να λένε ότι έπρεπε να έχει τελεσιδικήσει γιατί θα είχαμε καταδικαστεί;;;!!!! Γιατί τις κάνουν τέλος πάντων αυτές τις δίκες; Για να κοροϊδεύουν τον λαό και μόνον; Ευχόμαστε να διαψευστούμε, γιατί εμφανίζονται αργά και που και αληθινοί δικαστές. Εις ό,τι πάντως μας αφορά όλοι όσοι μας καταδίκασαν πήραν προαγωγές και εξέχουσες θέσεις σε ανεξάρτητες αρχές… Με απλά λόγια πήραν βραβείο από την “δημοκρατία” για τον διωγμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Ν..Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...