Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Οι εκλογές, οι “σωτήρες” και οι καταστροφείς

 



Αποφασισμένο το Σύστημα να μην επιτρέψει την συμμετοχή των Εθνικιστών στις εκλογές 


“Δίκαιον είναι να ζητηθή ο μεγαλοφυής γλωσσολόγος, ο οποίος πρώτος ωνόμασε τα σκεύη από τα οποία βγαίνει η κυριαρχία, κάλπας. Οι Έλληνες κάλπας κυρίως ωνόμαζον τας θήκας της τέφρας των νεκρών. Θα είχε βεβαίως υπ’ όψιν του και τον ρόλον που παίζουν εις τας εκλογάς οι νεκροί.” 


Δημήτριος Καμπούρογλου



Όντας αιχμάλωτος μιας εξουσίας, η οποία ασκεί διώξεις φρονήματος και μόνο γι’ αυτό δεν μπορεί να είναι δημοκρατία, καταγγέλλω ευθέως χωρίς αστερίσκους και χωρίς “αλλά” την απόφαση ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου από δεξιά μέχρι αριστερά να απαγορεύσει την συμμετοχή στις εκλογές συνδυασμών στους οποίους θα συμμετέχουν μέλη ή πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής! Είναι η απόφασή της αυτή βαθύτατα αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική και πρέπει να θυμηθούμε ότι ακόμη και στα σκληρά χρόνια του ψυχρού πολέμου δεν απαγόρευαν οι “φασίστες” της δεξιάς να πολιτεύονται τα μέλη του ΚΚΕ, το οποίο ήταν εκτός νόμου γιατί είχε αιματοκυλίσει την Ελλάδα. Και αποτελεί πράγματι ειρωνεία της Ιστορίας να είναι πρωτοπόροι σε αυτήν την απαγόρευση τα ορφανά του μπολσεβικισμού, που κατέπνιξαν κάθε μορφή ελευθερίας σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο.  


Βαίνουμε ολοταχώς προς περίοδο προεκλογική, “προς τα κάλπας”, για τις οποίες ευφυώς είχε γράψει το παραπάνω που παραθέτω στην αρχή αυτού του κειμένου ο αείμνηστος Δημήτριος Καμπούρογλου. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση όλοι οι υποψήφιοι εμφανίζουν την παράταξή τους σαν αυτή που θα σώσει την Πατρίδα και όλους τους άλλους ως αυτούς που θα την καταστρέψουν. Τελικά ούτε καταστροφή έρχεται με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως, ούτε βεβαίως και σωτηρία. Οι μετριότητες κάνουν μετριότητες και τίποτε άλλο και απλά ένα Έθνος που κάποτε ήταν μεγάλο σαπίζει.


Για δέκα ολόκληρα χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τάραξε την πολιτική ζωή του τόπου φέρνοντας ένα νέο πνεύμα εκφράζοντας γνήσια την θέληση του λαού. Και αυτό όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε στο Σύστημα.


Προ πολλών μηνών είχα γράψει ότι το Σύστημα δεν πρόκειται να επιτρέψει την παρουσία στην πολιτική ζωή των Εθνικιστών και αυτό ήλθε να επιβεβαιώσει η δήλωση της Πέμπτης 6 Απριλίου του κυβερνητικού εκπροσώπου. 



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Οικονόμου δήλωσε σχετικά με την απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής και ατόμων προερχόμενων από την Χρυσή Αυγή στις εκλογές, βέβαιος ότι η ελληνική Δικαιοσύνη “θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων” και πρόσθεσε ότι: “Εάν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οποιεσδήποτε προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε.” 


Τι μας λέει με απλά λόγια ο εκπρόσωπος της “δημοκρατίας” του Μητσοτάκη και του Τσίπρα και των λοιπών “δημοκρατικών” δυνάμεων τόσο “δημοκρατικών”, που πιστεύουν στον Στάλιν όπως το ΚΚΕ; Μας είπε κυνικά ότι εάν δεν κάνει αυτός ο νόμος θα φτιάξουν κι έναν άλλον που επίσης θα απαγορεύει την συμμετοχή των Εθνικιστών στις εκλογές…! 


Ο Βορίδης, ο Παπαδόπουλος και η ΕΠΕΝ


Ως γνωστόν, την τροπολογία αυτή περί απαγορεύσεως συμμετοχής στις εκλογές των καταδικασθέντων σε πρώτο βαθμό (επομένως ακόμη αθώων!) κατασκεύασε ο υπουργός Βορίδης, όπως κατασκεύασε με την βοήθεια Δένδια και ενός Εισαγγελέα στα υπόγεια του Μαξίμου επί Σαμαρά, την κατηγορία φάντασμα περί “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία μας οδήγησε στην φυλακή. Όμως, ο Βορίδης ήταν αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ με εντολή του Γεωργίου Παπαδοπούλου, ο οποίος Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν ο ουσιαστικός αρχηγός του κόμματος ΕΠΕΝ και ο οποίος ήταν κατάδικος για ανατροπή του πολιτεύματος σε ισόβια δεσμά στον Κορυδαλλό. Εάν ίσχυε τότε η τροπολογία που κατέθεσε πρόσφατα ο Βορίδης, τότε βεβαίως δεν θα μπορούσε ούτε να πολιτεύεται, ούτε να ευρίσκεται ως αρχηγός της νεολαίας στο κόμμα των “χουντικών”, όπως τους αποκαλούσαν οι σημερινοί συνάδελφοί του στην Νέα Δημοκρατία. 


Αποφεύγοντας τώρα να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για αυτήν την αντισυνταγματική απαγόρευση το πολιτικό Σύστημα, παραπέμπει την τελική απόφαση στους Αρεοπαγίτες. Μα είναι δυνατόν να είναι θέμα της δικαιοσύνης το ποια κόμματα θα συμμετέχουν στις εκλογές; Δεν είναι προφανές ότι με τον τρόπο αυτό καταργείται η διάκριση των εξουσιών, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας; Όπως και από την άλλη πλευρά, δεν είναι κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών να αποφασίζει ένα δικαστήριο ότι το να πιστεύεις σε μία ιδεολογία είναι ποινικό αδίκημα; Γιατί κατ’ ουσίαν με τον τρόπο αυτό το δικαστήριο δεν δικάζει, αλλά νομοθετεί χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα.


Οι εκλογές έρχονται και μέσα στο κλίμα των εκλογών και της προεκλογικής φιέστας έχουμε και τα κοράκια της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, μιας “φιλίας”, όχι μόνον μονόπλευρης, αλλά εντελώς αντεθνικής που έναν ολόκληρο αιώνα έχει αποδειχθεί επιβλαβής και ολέθρια για τον ελληνισμό. Ας θυμηθούμε τον Βενιζέλο το 1930, που πρότεινε για νόμπελ ειρήνης τον σφαγέα Κεμάλ, ενώ κατ’ ουσίαν χάρισε τις περιουσίες των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στους Τούρκους. Στην ίδια γραμμή και ο Μεταξάς, δυστυχώς, ο οποίος χάρισε στους Τούρκους το σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, που είναι σήμερα το προξενείο τους όπου ακούγονται τουρκικά εμβατήρια! Που αυτό; Στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη. Και είχαμε και συνέχεια. Διωγμό των Ελλήνων και οικονομική εξόντωση στην διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πογκρόμ στην Κωνσταντινούπολη το 1955. Νέο πογκρόμ στην Πόλη την δεκαετία του ’60 και ο πρώτος Αττίλας με βομβαρδισμούς με ναπάλμ στην Κύπρο. Και το 1974 βέβαια η εισβολή και κατοχή μέχρι σήμερα του 40% της ελληνικής μεγαλονήσου. 1996 στα Ίμια αρχίζει η εποχή των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο και δεν αργεί να έλθει η “γαλάζια πατρίδα” του Ερντογάν και πρόσφατα οι αγκαλιές του Δένδια με τον Τσαβούσογλου. Υποχωρούμε συνεχώς και αντίσταση εθνική δεν υπάρχει και η προσπάθεια η μόνη γνήσια εθνικιστική προσπάθεια που υπήρξε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πολεμήθηκε όχι μόνον από το Σύστημα, αλλά και από τους επαγγελματίες “πατριώτες”, που αλλάζουν κόμματα και ονόματα σαν κοινοί διαρρήκτες. 


Σωτηρία ή καταστροφή;


“Ω δημοκρατία, ποι προβιβάς ημάς ποτε; - Αχ Δημοκρατία, πού θα μας οδηγήσεις;” Αριστοφάνης


Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών η Ελλάς δυστυχώς με αυτούς που την κυβερνούν ή φιλοδοξούν να την κυβερνήσουν ή τους επιτρέπει το Σύστημα να φιλοδοξούν να την κυβερνήσουν, χωρίς ειδικούς νόμους και απαγορεύσεις, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Εδώ θα μείνει συφοριασμένη, παρακμιακή και θα βυθίζεται συνεχώς σε ένα τέλμα του εθνομηδενισμού και της ανηθικότητας. 


Μία προσωπική εξομολόγηση. Πρώτη φορά στην ζωή μου ψήφισα σε ηλικία 37 ετών γιατί υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο, που έγραφε επάνω του ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2019 γιατί υπήρχε και πάλι ψηφοδέλτιο που έγραφε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα ξαναψηφίσω όταν θα υπάρχει και πάλι η ελευθερία να υπάρχει ψηφοδέλτιο το οποίο θα γράφει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε καμία άλλη περίπτωση! Εναντίον ΟΛΩΝ και τώρα και πάντοτε.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...