Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Απάντηση - Διάψευση στην δήλωση Μπογδάνου
“Έξεστι κλαζομενίοις ασχημονείν”


Στην τελευταία του ομιλία στην Βουλή, η οποία θα είναι τελευταία σε όλες τις περιπτώσεις, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπογδάνος, ο οποίος διεγράφη όταν βγήκε στην πιάτσα προς άγραν “ακροδεξιάς” εκλογικής πελατείας μαζί με κάποιους συναδέλφους του “εθνοσωτήρες” ιδρυτές κομμάτων, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη, μια βόμβα κυριολεκτικά για γέλια και για κλάματα….   


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε χαρακτηριστικά στη Βουλή «είπε ο πρωθυπουργός ότι όσοι δεν ψηφίσουν την τροπολογία, κλείνουν το μάτι στη Χρυσή Αυγή. Θα θέσω μια ξεκάθαρη ερώτηση: Έχει στο παρελθόν συναντηθεί ο κ. Μητσοτάκης  κεκλεισμένων των θυρών με τον Ν. Μιχαλολιάκο; Αν ναι πότε και τι συζήτησαν; Και προσέξτε ποιος και τι θα απαντήσει…».


Έχω να απαντήσω και χωρίς να προσέχω. Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν είχα ουδέποτε τον οποιοδήποτε διάλογο ούτε κεκλεισμένων, ούτε ανοικτών των θυρών και πιστεύω ότι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Μπογδάνος, ο οποίος προκειμένου να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του είπε αυτήν την εξωφρενική ιστορία για αγρίους!


Ο Μητσοτάκης επαίρεται ότι και αυτός έβαλε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή και παραβιάζει νομοθετώντας αυτό το ίδιο το τεκμήριο της αθωότητος μου. Για πιο λόγο και για πιο σκοπό να συζητήσω μαζί του και τι έχουμε να πούμε όταν ασύστολα ψεύδεται στην Βουλή εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ισχυριζόμενος ότι ψηφίσαμε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τον εκλογικό νόμο, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αυτό προκύπτει από τα ίδια τα πρακτικά της Βουλής! Όσο για το ότι ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά, ξεχνά ο Μητσοτάκης ότι ο ίδιος ο Δήμας είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Βέβαια αυτό το είπε πριν την τρίτη ψηφοφορία, αφού στις πρώτες δύο είχε δεχθεί χωρίς κανένα πρόβλημα τις ψήφους δύο πρώην βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που είχαν αποχωρήσει από το Κίνημά μας. Ναι, ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά γιατί ήταν  μία κυβέρνηση μνημονιακή όπως ήταν και η κυβέρνηση του Τσίπρα που πέρασε το μνημόνιό του με τους ψήφους της Νέας Δημοκρατίας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...