Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


“… Κάψε, κάψε, στα χαμένα καις.

Από την στάχτη της φωτιάς σου, 

της ιδέας ο χρυσαετός

τις φτερούγες του τεντώνει πιο πλατιές,

προς τα ύψη, προς το φως!!!”


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ


Η συνωμοσία της σιωπής, η μνήμη θανάτου ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εις ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, η “Δολοφονία Χαρακτήρα”, που άρχισε συστηματικά από το 2015 και μάλιστα με μία 5η φάλαγγα μέσα και από την ίδια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η πυρά, η φωτιά με την οποία θέλουν να κάψουν της Ιδέας τον Χρυσαετό χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι όσο πιο πολύ κτυπάς το ατσάλι τόσο πιο πολύ σκληρό γίνεται και ότι της Ιδέας ο Χρυσαετός πιο πλατιές απλώνει τις φτερούγες του προς τα ύψη προς το φως. Απαντώντας σε μία ακόμη επίθεση από ΜΜΕ ότι δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε σχέση με μεγαλοπαράγοντες του μεγάλου κεφαλαίου, πράγμα που το είπαν κατά κόρον στις περίφημες χρυσαυγιάδες, αλλά δεν αποδείχθηκε μετά από μία δίκη πέντε ολόκληρων χρόνων, εξέδωσα μία ανακοίνωση διαψεύδοντας όσους κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , υπηρετώντας τις εντολές ενός αντεθνικού καθεστώτος. Από την ανακοίνωσή μου αυτή και τα εξής:




“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ: Καταγγέλλω ως ασύστολα ψεύδη και ανυπόστατη συκοφαντία τα γραφόμενα περί σχέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον οποιοδήποτε από τους “νταβατζήδες” της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας. Η εντολή μου ήταν σαφής και ξεκάθαρη κι όσο εγώ είχα στα χέρια μου την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και τώρα όπως γνωρίζω, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε την οποιαδήποτε συναλλαγή με οικονομικά συμφέροντα. Εάν τώρα κάποιοι πίσω από τις πλάτες μου προδίδοντας τον όρκο τους απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες αγνούς πατριώτες, που ακολούθησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έπαιξαν ή παίζουν βρώμικα παιχνίδια για αυτό δεν ευθύνομαι ούτε εγώ, ούτε βεβαίως και οι αγνοί και ανιδιοτελείς Χρυσαυγίτες.”


Αναγκάστηκαν λόγω της δηλώσεώς μου αυτής να σπάσουν την συνωμοσία της σιωπής και θυμήθηκαν ξαφνικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιχειρώντας να της χρεώσουν αυτά για τα οποία ευθύνονται αυτοί που την μαχαίρωσαν πισώπλατα. 


Amber Alert για την Χρυσή Αυγή 


Σας λένε και γράφουν εδώ και καιρό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι “εγκληματική οργάνωση”, δεν είναι κόμμα και δεν υπάρχει. Εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί, “έγκυροι αναλυτές” και δημοσιογράφοι της αρπαχτής και κοντά σε αυτούς και “εθνικοπατριώτες”, οι οποίοι μας έγλειφαν μέχρι χτες, όλοι αυτοί και μαζί με αυτούς και δημοσιογράφοι, που πληρωνόντουσαν από εμάς με τιμολόγια, τα οποία έχουμε στην διάθεσή μας. Όλοι έχουν “θάψει” κυριολεκτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ασκούν μία πολιτική συνωμοσίας σιωπής ή άλλως μία ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ. Κοντά σε αυτούς και κάποιοι πρώην χρυσαυγίτες και νυν επίδοξοι πολιτευτές, που και αυτοί λένε ότι δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή. 


Ενάντια σε όλους αυτούς η Βουλή των Ελλήνων έχει αντίθετη άποψη. Έτσι, με έγγραφο προς το πολιτικό κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αριθμός πρ. 1355 της 14ης Μαρτίου 2023, η Ειδική Υπηρεσία Επιτροπής Ελέγχου με υπογραφή του Αθανάσιου Μπούρα, τρίτου αντιπροέδρου της Βουλής, γνωστοποιεί ότι κατόπιν ειδικής συνεδριάσεως στην οποία συμμετείχε Αρεοπαγίτης, Σύμβουλος Επικρατείας καθώς και στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος και βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το πρόστιμο του 5% της χρηματοδότησης του έτους 2021. Επί της ουσίας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βεβαίως με νόμο αντισυνταγματικό, δεν λαμβάνει χρηματοδότηση από το 2013 και ως εκ τούτου η παρακράτηση του 5% είναι άνευ ουσίας. Με απλά λόγια μας επιβάλλουν πρόστιμο σε ένα ποσό το οποίο δεν μας έχουν δώσει ποτέ!


Αυτό που είναι όμως το σημαντικό είναι ότι απ’ ό,τι ξέρουμε χρηματοδότηση σε “εγκληματικές οργανώσεις” δεν δίνεται και επί πλέον η Βουλή δεν επιδίδει έγγραφα κατόπιν κοινής αποφάσεως με Εισαγγελείς σε “εγκληματικές οργανώσεις”.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να λείψει από την βουλή και την πολιτική ζωή για να επανέλθουν στην “ομαλότητα” της διαφθοράς και του εθνομηδενισμού ανενόχλητοι… Και ένας από τους λόγους για τους οποίους κτυπήθηκε τόσο σκληρά το Κίνημά μας και είμαι σήμερα φυλακή είναι τα όσα πιστεύω και διεκήρυσσα και δημοσίως στην βουλή για την γεωπολιτική θέση της Ελλάδος. 


Γέμισε η Ελλάδα εχθρούς του Πούτιν


Το 2017 έγινε μία μεγάλη πολιτική έρευνα στην οποία στο ερώτημα ποια χώρα θεωρούν οι Έλληνες περισσότεροι φιλική απαντούσαν σαν πρώτη τους επιλογή την Ρωσσία με ποσοστό 43%! Οι ΗΠΑ ακολουθούσαν με μεγάλη διαφορά με 16%. Παρά το ότι όμως ένα σχεδόν 40% των Ελλήνων είναι ταγμένο υπέρ της δεξιάς η αμερικανοφιλία είναι μόνον ένα 16%. Δεν τους έχει πείσει η προπαγάνδα ότι είναι εχθρός ο Ρώσσος και φίλος ο Αμερικάνος. Ξαφνικά τα τελευταία χρόνια επί κυβερνήσεως Ν.Δ. σαν να πάτησε κάποιος ένα κουμπί και όλοι γίνανε εχθροί του Πούτιν, που είναι δήθεν εχθρός της Ελλάδος και εγκληματίας πολέμου. Το τι ακριβώς παίζεται πίσω από αυτήν την αντιπαράθεση απαντούν οι “διανοούμενοι” του Συστήματος, ανάμεσα στους οποίους και ο καθηγητής Κιτρομηλίδης, οι οποίοι χαρακτηριστικά τονίζουν Ρωσσοφιλία και αντιδυτικισμός είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αυτή η ιδέα του αντιδυτικισμού σύμφωνα με αυτούς εμπεριέχει μία γενική ηθική καταδίκη της Δύσης του νεώτερου πολιτισμού και του τρόπου ζωής της. Και πράγματι έτσι είναι!  Η Ρωσσοφιλία των Ελλήνων δείχνει μία βαθιά τάση για επιστροφή στην Παράδοση και απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά της ξενοκρατίας που είναι δυτικά και αμερικανικά και όχι ρωσσικά. 


Για να ανατρέψουν όλο αυτό το κλίμα, το οποίο είναι μία υπόθεση αιώνων για την Ελλάδα και βίωμα ιστορικό, στήνουν με τους σεσημασμένους απατεώνες διάφορες στημένες δημοσκοπήσεις όπως μία τελευταία, σύμφωνα με την οποία ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι είναι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα από τον Πούτιν και ύστερα ξύπνησαν …


Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ξεκάθαρη και απόλυτα Εθνική. Δεν πιστεύουμε σε μία Ελλάδα προτεκτοράτο, ούτε φυσικά των Αμερικανών, που είναι τώρα, ούτε και των Ρώσων, με τους οποίους όμως θα μπορούσε να υπάρξει μία σύγκλιση συμφερόντων. Ελλάδα ελεύθερη με αμερικάνικες βάσεις και ευρώ δεν γίνεται. Αυτό σημαίνει να είσαι Εθνικιστής και όχι το να πιστεύεις σε ευρώ και ΝΑΤΟ και να παριστάνεις τον πατριώτη γιατί στην περίπτωση αυτή δεν είσαι παρά ένας απατεώνας και ένας πατριώτης της πεντάρας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...