Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ


Η χειραγώγηση των πολιτικών δυνάμεων αποτελεί προτεραιότητα για τα οργανωμένα συμφέροντα, για την διεφθαρμένη οικονομική ολιγαρχία αυτού του τόπου. Με την Χρυσή Αυγή δεν τα κατάφεραν και αυτός είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, για τον οποίον έστησαν εναντίον μου μία πολιτική σκευωρία και με έβαλαν φυλακή.


Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές γίνονται πολλά, όπως γινόντουσαν και στο παρελθόν όταν το ΠΑΣΟΚ “βοηθούσε” ακροδεξιούς δήθεν συνδυασμούς, προκειμένου να κόψουν ψήφους από την Ν.Δ. Όλα αυτά τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή, της οποίας δεν κατόρθωσαν να ελέγξουν τον επικεφαλής της και έτσι αποφάσισαν την εξόντωσή μου. 


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές όλο και περισσότερα θα αποκαλύπτονται για (ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΛΛΑ…) “εθνικοπατριώτες” με μεγάλη προβολή και με υψηλές διασυνδέσεις με τους καρχαρίες της οικονομικής ολιγαρχίας, των οποίων τα συμφέροντα υπηρετούν, ελπίζοντας στην πολιτική τους επιβίωση. Τελικά είναι βέβαιον ότι θα τους πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες και το μόνο που θα απομείνει θα είναι η ξεφτίλα τους και το γεγονός ότι δεν είχαν ποτέ ιδεολογία, αλλά μόνο μία αρρωστημένη φιλοδοξία. Και απέναντι σε όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή ΚΑΘΑΡΗ και ΑΓΝΗ με μία ψυχή, που δεν πουλήθηκε ποτέ σε κανέναν μεγαλοπαράγοντα. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...