Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Γέμισε η Ελλάδα εχθρούς του Πούτιν

 



Το 2017 έγινε μία μεγάλη πολιτική έρευνα η οποία παρουσιάστηκε στο newsit.gr στην οποία στο ερώτημα ποια χώρα θεωρούν οι Έλληνες περισσότερο φιλική απαντούσαν σαν πρώτη τους επιλογή την Ρωσσία με ποσοστό 43%! Οι ΗΠΑ ακολουθούσαν ασθμαίνοντας με μεγάλη διαφορά με 16% παρ’ όλο το γεγονός ότι η λατρεία προς τον μεγάλο Αμερικανό σύμμαχο του αντικομμουνιστικού κράτους ήταν ένα καθεστώς για μισό σχεδόν αιώνα. Παρά το ότι όμως ένα 40% των Ελλήνων είναι ταγμένο υπέρ της δεξιάς και των ΗΠΑ, δεν ακολουθούσαν στην αμερικανοφιλία παρά μόνον σε ποσοστό 16%. Δεν τους είχε πείσει η προπαγάνδα ότι είναι εχθρός ο Ρώσσος και φίλος ο Αμερικάνος. 


Ξαφνικά τα τελευταία χρόνια επί κυβερνήσεως Ν.Δ. σαν να πάτησε κάποιος ένα κουμπί και όλοι γίνανε εχθροί του Πούτιν, που είναι δήθεν εχθρός της Ελλάδος και εγκληματίας πολέμου. Το τι ακριβώς παίζεται πίσω από αυτήν την αντιπαράθεση απαντούν οι “διανοούμενοι” του Συστήματος, ανάμεσα στους οποίους και ο καθηγητής Κιτρομηλίδης, οι οποίοι χαρακτηριστικά τονίζουν Ρωσσοφιλία και αντιδυτικισμός είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και το σημείο τομής ανάμεσα στην ακροδεξιά και την ριζοσπαστική αριστερά. Αυτή η ιδέα του αντιδυτικισμού σύμφωνα με αυτούς εμπεριέχει μία γενική ηθική καταδίκη της Δύσης του νεώτερου πολιτισμού και του τρόπου ζωής της. Και πράγματι έτσι είναι! 


Η Ρωσσοφιλία των Ελλήνων δείχνει μία βαθιά τάση για επιστροφή στην Παράδοση και απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά της ξενοκρατίας που είναι δυτικά και αμερικανικά και όχι ρωσσικά. 


Για να ανατρέψουν όλο αυτό το κλίμα, το οποίο είναι μία υπόθεση αιώνων για την Ελλάδα και βίωμα ιστορικό, στήνουν με τους σεσημασμένους απατεώνες διάφορες στημένες δημοσκοπήσεις όπως μία τελευταία, σύμφωνα με την οποία ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι είναι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα από τον Πούτιν και ύστερα ξύπνησαν …


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...