Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

“Να μη φτάσουμε στην Χρυσή Αυγή”




Πλήθος των άρθρων της προοδευτικής νομενκλατούρας, των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στην δημόσια ζωή της Ελλάδας, της μόνης χώρας που νίκησε τον κομμουνισμό με έναν πόλεμο αδελφοκτόνο κι έχει καταντήσει σήμερα, που κομμουνισμός δεν υπάρχει, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, άρθρων τα οποία επισημαίνουν τον μεγάλο κίνδυνο λόγω της απαξίας που υπάρχει για το πολιτικό σύστημα να γεννηθεί μια νέα Χρυσή Αυγή.


Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση. Την Αληθινή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όσους ήταν αληθινοί Χρυσαυγίτες, φρόντισαν όχι μόνον να τους φυλακίσουν αλλά και να τους “θάψουν” κυριολεκτικά με μία συνωμοσία σιωπής και μνήμη θανάτου! Και την ίδια ώρα που η βουλή των Ελλήνων αποστέλλει έγγραφα προς το πολιτικό κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, αυτοί λένε ότι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει…. Ταυτόχρονα με την τροπολογία που κατέθεσαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συμμετέχει στις εκλογές και αυτό κρύβεται στην φράση “κομμάτων των οποίων οι διατελέσαντες πρόεδροι έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση” (πρωτόδικα, καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητός τους!). Οι μεγάλοι “δημοκράτες” προχωρούν ευθέως σε απαγόρευση κόμματος, που δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δίωξη φρονήματος, ενώ ταυτόχρονα κατασκευάζουν μέσω των “νταβατζήδων” του Συστήματος κόμματα δήθεν εθνικιστικά, τα οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μαριονέτες του κατεστημένου. Η περίπτωση αυτή θυμίζει την μεθόδευση του Κωνσταντίνου Μανιαδάκη που είχε στήσει ένα ολόκληρο ψεύτικο ΚΚΕ. Μια ψεύτικη Χρυσή Αυγή θέλουν να στήσουν και αυτοί. Μην τους πιστεύετε! Και με την βοήθεια του Θεού η ώρα μας θα έλθει ξανά. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...