Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Και πάλι στο προσκήνιο ο “ΚΑΝΕΝΑΣ” Νέες απαγορεύσεις κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 


Όλοι οι δρόμοι κλειστοί για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι οι δρόμοι ανοικτοί για δεξιούς και αριστερούς που είναι κατά της Χρυσής Αυγής.

“Η εποχή απαιτούσε ένα “γύψινο εκμαγείο”… Τα πάντα ρει, είπε ο Ηράκλειτος ο σοφός. Η Φτήνια και  το κακό γούστο και αύριο θα ζουν και για πάντα… Σε τσιγκέλι το ΚΑΛΛΟΣ κρεμάσαμε στην κρεαταγορά.”

ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ

Σε εποχή είμαστε πλέον προεκλογική με τους ειδικούς των κομμάτων να μετρούν ποσοστά με υποδιαστολές και να έχουν ιδιαίτερη σημασία κόμματα μαριονέτες, που θα παίξουν με υποδιαστολές και ένα από αυτά σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό φρόντισαν με νόμο πέρα για πέρα αντισυνταγματικό να την αποκλείσουν. Ούτε βέβαια και υπήρχε περίπτωση το αληθινό εθνικιστικό κίνημα να παίξει το παιχνίδι τους σε ένα θέατρο σκιών κακόγουστο με ξεκάθαρη σκοπιμότητα.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε επίθεση ομάδος οπαδών με μαχαίρωμα έξω από το Εφετείο. Στην Θεσσαλονίκη γίνεται μία δίκη για δολοφονία πάλι ενός φοιτητή από οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδος. Και έχουν γίνει και άλλες ανάλογες δολοφονίες από οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων ή και κομμάτων… Όμως, ποτέ δεν πήγε κατηγορούμενος ο πρόεδρος ενός κόμματος ή μίας ποδοσφαιρικής ομάδος με μία μόνο εξαίρεση! Και η εξαίρεση αυτή είμαι εγώ, μόνο εγώ! Γιατί;…

Δικαιοσύνη δύο ταχυτήτων … Πρόστιμο για τους “δημοκράτες”, φυλακή για τους Εθνικιστές!

Όταν ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός ήταν στα κάγκελα στα πρώτα χρόνια των μνημονίων ακουγόντουσαν από τους πολιτικούς τους αντιμνημονιακούς σημεία και τέρατα. Ο Αλαβάνος έλεγε ότι πρέπει να γίνει η Πλατεία Συντάγματος, πλατεία Ταχρίρ στην οποία ως γνωστόν είχαμε εκατοντάδες νεκρούς!

Συγκεκριμένα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση είχε εξαπολύσει τότε ο αριστερός Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος την είχε κατηγορήσει για «κύμα ιδεολογικής, τηλεοπτικής και έντυπης τρομοκρατίας, σε βάρος των εργαζομένων και είχε δηλώσει:

«Η τρομοκρατία και η συκοφαντία δεν θα περάσουν. Η αλληλεγγύη του κόσμου της εργασίας θα αντέξει και θα δυναμώσει. Η πλατεία Ταχρίρ μπορεί να είναι στο Κάιρο, η Αθήνα όμως έχει την πλατεία Συντάγματος».

 

Ως γνωστόν καμία δίωξη δεν έγινε εναντίον του Αλέκου Αλαβάνου για την δήλωσή του αυτή και παρ’ όλο το γεγονός ότι με τις συγκεντρώσεις στην Πλατεία Συντάγματος είχαμε στην Μαρφίν 4 νεκρούς…!

 

Τότε ήταν που και ο Πάνος Καμμένος είχε πει και τον είχαν βιντεοσκοπήσει ότι πρέπει να λιντσάρουν τον δήμαρχο της Χαλκιδικής Πάχτα … Συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη απευθυνόμενος σε κάτοικους της Χαλκιδικής, οι οποίοι διαμαρτύροντο για την πολιτική του δημάρχου τότε Πάχτα, είχε πει “λιντσάρετέ τον και εγώ μαζί σας”! Η συνέχεια έγινε γνωστή προ ημερών από την παρακάτω είδηση:

“Πριν από περίπου μία δεκαετία, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, κάλεσε τους πολίτες της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Πάχτα. Ο κ. Πάχτας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι τον Άρειο Πάγο. Τελικά, μόλις προ λίγων ημερών ο Χρήστος Πάχτας έλαβε από τον πρώην υπουργό την πρώτη δόση από τις συνολικά δέκα που αιτήθηκε η πλευρά Καμμένου για την αποπληρωμή των 34.000 ευρώ.” 

Για όσους δεν το ξέρουν, η καταδίκη μου και η άδικη φυλάκισή μου στηρίζεται σε αποσπάσματα άρθρων και ομιλιών μου, στα οποία δεν λέω να λιντσάρουν κανένα ούτε να σκοτώσουν, ούτε να κτυπήσουν! Όμως, με αυτά τα “στοιχεία” με καταδίκασαν!!! Ενώ τους πολιτικούς του “δημοκρατικού τόξου”, τους επιβάλουν απλά ένα πρόστιμο. Εάν κανείς αναζητήσει στο διαδίκτυο με μία απλή έρευνα δηλώσεις πολιτικών, τόσο της αριστεράς, όσο και των “εθνικοπατριωτών” θα βρει πολύ εύκολα πλήθος δηλώσεων με τις οποίες θα μπορούσαν και αυτοί να καταδικαστούν, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Είναι αυτό δικαιοσύνη;

Η επιστροφή του “ΚΑΝΕΝΑ”

Με τους αληθινούς εθνικιστές, λοιπόν, εκτός νόμου, τα τρωκτικά του Συστήματος ανενόχλητα στήνουν το βρόμικο παιχνίδι τους εν όψη των εκλογών. Ο φόβος τους έχει όνομα και το όνομα αυτό είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά μέσα στα πλαίσια της συνωμοσίας σιωπής και της μνήμης θανάτου δεν τολμούν καν να το αναφέρουν.

Μέσα στα πλαίσια του κλίματος των προεκλογικών αυτών ημερών δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι όποτε ο λαός διέρχεται μία κρίση συνειδήσεως για τους ποιους επιλέγει με την ψήφο του να τον κυβερνήσουν, τότε εμφανίζεται στο ερώτημα περί του ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός η επιλογή “κανένας”. Το βλέπουμε αυτό στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και είναι βέβαιο ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές ο “κανένας” θα παίρνει και μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά αυτό από πλευράς πολιτικής δεν έχει καμία ουσία. Δεν έχει ουσία γιατί ο “κανένας” δεν υπάρχει και έτσι με την λογική της μετριοκρατίας και του μη “χείρον βέλτιστον” τελικά οι πελάτες-ψηφοφόροι επιλέγουν το κόμμα-σούπερ μάρκετ, το οποίο θα τους κάνει και την καλύτερη προσφορά.

Δυο λόγια για τους μονομάχους, αλλά και τους “νταβατζήδες” της δημόσιας ζωής, τους οποίους δυστυχώς αυτός ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα τους εξουδετερώσει όχι μόνον τον εξουδετέρωσαν, αλλά και τον έδιωξαν από την πολιτική ζωή. Ο μεν Μητσοτάκης στο τέλος μίας κυβερνητικής τετραετίας υπόσχεται ότι θα αλλάξει την χώρα και ο Τσίπρας από την πλευρά του, που κυβέρνησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτυγχάνοντας σε όλα, λέει ότι θα επιστρέψει για να τα κάνει όλα καλά… Όσο για τους “νταβατζήδες” θέλουν κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς να μην είναι τόσο δυνατός ώστε να μην μπορούν να τον ελέγχουν και για το λόγο αυτό υπάρχει το κόμμα

πασπαρτού που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Και για όποιον έχει αμφιβολία, υπάρχει η δήλωση προ ημερών του Ανδρουλάκη ότι δεν θα δεχτεί για πρωθυπουργό σε περίπτωση συγκυβερνήσεως ούτε τον Τσίπρα, ούτε τον Μητσοτάκη, που σημαίνει ότι το 10% περίπου θα ορίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας! Και κατά τα άλλα έχουμε… δημοκρατία!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην χώρα, κλιμακώνονται οι απαγορεύσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εμού προσωπικά και αυτό δείχνει ότι το Σύστημα έναν αντίπαλο έχει και μόνον! Μπορούν όμως οι Ιδέες να φυλακιστούν; Αυτό θα το δείξει η ζωή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...