Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Amber alert για την Χρυσή Αυγή

 


Σας λένε και γράφουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι “εγκληματική οργάνωση”, δεν είναι κόμμα και δεν υπάρχει. Εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί, “έγκυροι αναλυτές” και δημοσιογράφοι της αρπαχτής και κοντά σε αυτούς και “εθνικοπατριώτες”, οι οποίοι μας έγλειφαν μέχρι χτες, όλοι αυτοί και μαζί με αυτούς και δημοσιογράφοι, που πληρωνόντουσαν από εμάς με τιμολόγια, τα οποία έχουμε στην διάθεσή μας. Όλοι έχουν “θάψει” κυριολεκτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ασκούν μία πολιτική συνωμοσίας σιωπής ή άλλως μία ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ. Κοντά σε αυτούς και κάποιοι πρώην χρυσαυγίτες και νυν επίδοξοι πολιτευτές, που και αυτοί λένε ότι δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή. 


Ενάντια σε όλους αυτούς η Βουλή των Ελλήνων έχει αντίθετη άποψη. Έτσι, με έγγραφο προς το πολιτικό κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αριθμός πρ. 1355 της 14ης Μαρτίου 2023, η Ειδική Υπηρεσία Επιτροπής Ελέγχου με υπογραφή του Αθανάσιου Μπούρα, τρίτου αντιπροέδρου της Βουλής, γνωστοποιεί ότι κατόπιν ειδικής συνεδριάσεως στην οποία συμμετείχε Αρεοπαγίτης, Σύμβουλος Επικρατείας καθώς και στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το πρόστιμο του 5% της τελευταίας καταβληθείσας τακτικής χρηματοδότησης του έτους 2021.


Επί της ουσίας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βεβαίως με νόμο φωτογραφικό, δηλαδή αντισυνταγματικό, δεν λαμβάνει χρηματοδότηση από το 2013 και ως εκ τούτου η παρακράτηση του 5% είναι άνευ ουσίας. Με απλά λόγια μας επιβάλλουν πρόστιμο σε ένα ποσό το οποίο δεν μας έχουν δώσει ποτέ!


Αυτό που είναι όμως το σημαντικό είναι ότι απ’ ό,τι ξέρουμε χρηματοδότηση σε “εγκληματικές οργανώσεις” δεν δίνεται και επί πλέον η Βουλή δεν επιδίδει έγγραφα κατόπιν κοινής αποφάσεως με Αρεοπαγίτες και Εισαγγελείς σε “εγκληματικές οργανώσεις”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...