Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “LIBERAL” - liberal.gr: “Η ανατολή της νέας Χρυσής Αυγής”


Μεγάλο πρόβλημα για τον Θ. Μαυρίδη και τους κάθε είδους liberal η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  η οποία πιστεύουν ότι επειδή την στείλανε χωρίς στοιχεία άδικα στην φυλακή τελείωσε! Το πιστεύουν αυτό ακόμη περισσότερο επειδή κατόρθωσαν μέσα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να φτιάξουν τρία τέσσερα κόμματα, τα οποία πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αγνοώντας την γνωστή παροιμία ότι κάθε μέρα δεν είναι τ’ Αη Γιαννιού… Άλλωστε, εάν είχαν  μελετήσει πολιτική ιστορία θα ήξεραν ότι οι διώξεις κάνουν δυνατότερο ένα Ιδεολογικό Κίνημα και πόσο μάλλον όταν είναι άδικες! 


Ο Θ. Μαυρίδης είναι ο κορυφαίος του “think tank” της Ν.Δ. του ιστοτόπου liberal.gr. Τον θυμόμαστε και μας διασκέδασε πολύ όταν στην αρχή της ιστορίας με τον κορωνοϊό παρουσίασε τον Μητσοτάκη ως τον νέο Μωϋσή που θα σώσει τον λαό από το “μαύρο θάνατο”! Τελικά με τα μέτρα του και τα εμβόλια του έκανε την Ελλάδα να είναι μία από τις πρώτες χώρες σε θνησιμότητα στην Ευρώπη. Μαϊμού Μωϋσής, λοιπόν, ο Μητσοτάκης του Μαυρίδη. 


Τώρα με την τραγωδία στα Τέμπη για την οποία ασφαλώς και δεν φταίει μόνο η Νέα Δημοκρατία, αλλά όλοι τους, όλο το σάπιο πολιτικό Σύστημα, έγραψε κείμενο στο liberal.gr ο Μαυρίδης να προσέξει ο λαός γιατί με τις διαμαρτυρίες μπορεί να έλθει πάλι η Χρυσή Αυγή, η “νέα” Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρουμε τι φαντάζεται ως “νέα” Χρυσή Αυγή ο κ. Μαυρίδης, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να το αναλύσει. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από το σχετικό κείμενο του:  


“ … Είναι λέει αντισυστημικοί. Δεν γουστάρουν το σύστημα, τα μέσα ενημέρωσης είναι πουλημένα, οι πολιτικοί «πιασμένοι» και πρέπει να φύγουν όλοι για να «ξεβρωμίσει ο τόπος». Τα έχουμε ξανακούσει αυτά. Έτσι γιγαντώθηκε η Χρυσή Αυγή. Το φασισταριό δεν γεννήθηκε με παρθενογένεση. Προηγήθηκαν το «ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει» και μια συστηματική προσπάθεια απαξίωσης της πολιτικής. Τελικώς οι πιο συστημικοί είναι οι λεγόμενοι αντισυστημικοί. Μόνο που το δικό τους σύστημα είναι μαύρο, κατάμαυρο. Προσπαθούν να μας προσφέρουν ξαναζεσταμένη σούπα. Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έχουν βγει στον δρόμο οι σύγχρονοι μελανοχίτωνες παγανιά και κτίζουν τη νέα Χρυσή Αυγή …”


Θανάσης Μαυρίδης 


Ανησυχούν οι κάθε είδους liberal, λοιπόν, όπως ο κ. Μαυρίδης γιατί πότε-πότε ο λαός αντιλαμβάνεται ποιοι τον εξουσιάζουν, καταλαβαίνει ότι τελικά liberal και μπολσεβίκοι είναι η μεγάλη του δυστυχία. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...