Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Εκτός νόμου ο Εθνικισμός; Χωρίς αντίσταση εθνική ένας ολόκληρος λαός

 


 

“Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευτεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας, το ξημέρωμα θα φέρει!”

                                         (Ιωάννης Πολέμης)

 

Πέρα από τον αποκλεισμό των Εθνικιστών από τις εκλογές, όσων παραμένουν Εθνικιστές και δεν έγιναν καθώς πρέπει παιδιά της νερόβραστης ψευτοδημοκρατίας, έχουμε γεγονότα σημαντικά καθόλου πρωτότυπα για την ποιότητα του πολιτεύματος, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούν… δημοκρατία! Άλλωστε, χιλιάδες χρόνια πριν, ο Αριστοφάνης, τον οποίον με τα σημερινά δεδομένα οι “διανοούμενοι” θα αποκαλούσαν φασίστα, είχε γράψει στους Ιππής, την περίφημη κωμωδία του, η οποία δεν είναι κωμωδία, αλλά μία σκληρή πολιτική κριτική, ότι εάν κάποιος είναι χυδαίος και φτηνός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να γίνει πολιτικός. Μέσα στα πλαίσια λοιπόν των ενδεχομένων πολιτικών αλλαγών και των εκλογών που έρχονται, έχουμε εξελίξεις.


Η αποχώρηση Καραμανλή 

 

Όπως ανακοινώθηκε ο τελευταίος πρωθυπουργός, ο οποίος προσπάθησε να ασκήσει εθνική πολιτική, κάνοντας ανοίγματα ουσιαστικά προς την Ρωσσία, ο Κώστας Καραμανλής, αποχωρεί από την πολιτική. Στην Νέα Δημοκρατία, την σημερινή των ΠΑΣΟΚΩΝ και των ΛΟΑΤΚΙ, δήθεν κλαίνε και οδύρονται, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι ειλικρινές. Για του λόγου το αληθές ας δούμε τι έγραψε η ναυαρχίδα των φυλλάδων της Ν.Δ. “ΤΑ ΝΕΑ”:

“Κώστας Καραμανλής, του Αλέκου. Και πιο συγκεκριμένα τι θα κάνει. Θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές; Ή θα αποσυρθεί από το προσκήνιο και θα αφιερωθεί στο αγαπημένο σπορ της αναζήτησης εκλεκτών χασαποταβέρνων;

Τόσο πολύ λυπούνται στην Νέα Δημοκρατία για την αποχώρηση Καραμανλή, η οποία βεβαίως πηγαίνει πακέτο με το “έγκλημα” του για το αμερικανόδουλο κατεστημένο ότι επιχείρησε άνοιγμα προς την Ρωσσία. Στην τελευταία πολιτική έρευνα που έγινε στο ερώτημα ποια χώρα θεωρούν οι Έλληνες περισσότερο φιλική προς την Ελλάδα η Ρωσσία ήταν πρώτη με 43% και οι ΗΠΑ αρκετά χαμηλά με 16%! Αυτό ήταν απαράδεκτο για αυτούς που εξουσιάζουν το προτεκτοράτο και έτσι ο Καραμανλής κατ’ αρχάς έπεσε από πρωθυπουργός και μετά ήλθαν τα μνημόνια, οι αμερικανοδουλεία και κατά κάποιον τρόπον η στρατιωτική κατάληψη της χώρας μας από αμερικανικά στρατεύματα (βλέπε Αλεξανδρούπολη κ.λπ.). Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας ηγέτης της χώρας θέλησε να ακολουθήσει εθνικά ανεξάρτητη πολιτική και διαπίστωσε ότι δεν έχει αυτή την δυνατότητα γιατί ο κρατικός μηχανισμός είναι διαβρωμένος από τον ξένο παράγοντα.

Η αρχή έγινε από τον Καποδίστρια με την δολοφονία του και συνεχίστηκε με πολλούς περίεργους θανάτους κυβερνητών της χώρας από αυτήν του Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος αρνήθηκε την παρουσία ανεπαρκών αγγλικών δυνάμεων στην χώρα το 1941 μέχρι τον Στρατάρχη Παπάγου, που κίνησε το θέμα της ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα και τέλος μη ξεχνούμε το 1974 όταν το πολεμικό συμβούλιο είχε αποφασίσει την κήρυξη πολέμου και την αποστολή αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων στην Κύπρο και πριν η απόφασή του υλοποιηθεί κατάρρευσε!

Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε τους σεισμούς στην Τουρκία. Πράγματι τραγικό γεγονός, το οποίο όμως έδωσε την αφορμή στους εργολάβους της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, στους χρυσοκάνθαρους, που κάνουν μπίζνες με την Τουρκία, να αρχίσουν πάλι το παραμύθι το κακόγουστο της διπλωματίας των σεισμών και να έχουμε τον Δένδια, τον εκλεκτό του λόμπυ που κίνησε την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να αγκαλιάζεται με τον Τσαβούσογλου και να λέει ότι η αλλαγή τόνου από την Τουρκία είναι ευπρόσδεκτη… Δακρύβρεχτα ρεπορτάζ στα κανάλια των “νταβατζήδων”, αλλά μόνο για την Τουρκία, για την Συρία ούτε λέξη!

 

Αντίσταση εθνική δεν υπάρχει με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή

 

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην χώρα και όμως ούτε μία αντίδραση λαϊκή, ούτε μία συγκέντρωση εθνική για όσα συμβαίνουν και για όσα έρχονται και όλα δείχνουν ότι θα συμβούν. Φρόντισαν αυτοί που σήκωναν την σημαία της εθνικής αντίστασης ψηλά, οι αληθινοί Χρυσαυγίτες και όχι οι καιροσκόποι και οι λιποτάκτες, να ευρίσκονται υπό διωγμόν και έτσι οι διάφοροι “εθνικοπατριώτες”, που θυμίζουν κοράκια που αναζητούν πτώμα, αναζητούν ψήφους, τους ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να βγουν στην επιφάνεια γιατί αυτοί είναι καθώς πρέπει “δημοκράτες” και όχι κακοί “φασίστες” όπως οι Χρυσαυγίτες! Και για μία υπόθεση που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις και με έναν εισηγητή του Συμβουλίου Εφετών να προτείνει επίσημα απαλλαγή για την “εγκληματική οργάνωση” και μία Εισαγγελέα μετά από μία δίκη πέντε ετών με μία οκτάωρη αγόρευση να προτείνει αθώωση! Λεπτομέρειες όλα αυτά… Όποιος τολμά να σηκώσει το κεφάλι ενάντια στους σύγχρονους Ιακωβίνους και τις γκιλοτίνες τους, τις μοντέρνες γκιλοτίνες τους, που είναι ο αποκλεισμός και η φυλακή, τον περιμένει πολιτική εκτέλεση και δολοφονία χαρακτήρα. Αυτό υπέστη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βεβαίως και εγώ προσωπικά.

 

Το θράσος Πρετεντέρη και η δίκη και καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

 

Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” αναφερόμενος στην πρόταση της Εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου για την δίκη Παπαγγελλόπουλου, ο Ι.Κ. Πρετεντέρης λέει ότι η ετυμηγορία δεν θα βγει με δημοψήφισμα ούτε με ψηφοφορία. Θα την βγάλουν κάποιοι δικαστές και τονίζει ότι: “και για αυτό το αποκρουστικότερο είδος δικαιοσύνης είναι “η πολιτική””.

Και συνεχίζει παρακάτω: “Αυτού του τύπου η δικαιοσύνη (μία δικαιοσύνη χυδαία σκοπιμότητας θα μπορούσα να πω) αποτελεί την χειρότερη εκδοχή μιας δικαιοσύνης που πολιτεύεται. Δηλαδή που “κάνει πολιτική”. Και είναι η χειρότερη εκδοχή διότι ανοίγει τον δρόμο για την κόλαση”.

Όμως, η κόλαση είναι εδώ και θα στιγματίσει όσους τους δημιούργησαν στο μέλλον γιατί κάποτε θα ακουστεί και η φωνή της Αλήθειας για την δίκη και καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Απορώ για το θράσος του Ι.Κ. Πρετεντέρη και όχι μόνον βεβαίως, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων του, αλλά και του πολιτικού κόσμου, αυτού του άθλιου κατεστημένου, που εξουσιάζει την χώρα, θράσος να ομιλούν για δίκη “πολιτική” και να ξεχνούν την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε μία κυριολεκτικά δίκη ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δίκη φρονήματος εις ό,τι αφορά την περίφημη κατά φαντασίαν “εγκληματική οργάνωση”. Ξεχάσανε τις διαδηλώσεις και το “δεν είναι αθώοι” πριν ακόμη την απόφαση της δίκης;

 Ό,τι και να κάνουν όμως, τις λευτεριάς σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας, το ξημέρωμα θα φέρει.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...