Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Και πάλι στο προσκήνιο ο “ΚΑΝΕΝΑΣ” - Νέες απαγορεύσεις κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Όλοι οι δρόμοι κλειστοί από το Σύστημα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι οι δρόμοι ανοικτοί για όλους δεξιούς και αριστερούς που είναι κατά της Χρυσής Αυγής.


Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι όποτε ο λαός διέρχεται μία κρίση συνειδήσεως για τους ποιους επιλέγει με την ψήφο του να τον κυβερνήσουν, τότε εμφανίζεται στο ερώτημα περί του ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός η επιλογή “κανένας”. Το βλέπουμε αυτό στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και είναι βέβαιο ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές ο “κανένας” θα παίρνει και μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά αυτό από πλευράς πολιτικής δεν έχει καμία ουσία. Δεν έχει ουσία γιατί ο “κανένας” δεν υπάρχει και έτσι με την λογική της μετριοκρατίας και του μη “χείρον βέλτιστον” τελικά οι πελάτες-ψηφοφόροι επιλέγουν το κόμμα-σούπερ μάρκετ, το οποίο θα τους κάνει και την καλύτερη προσφορά. 


Δυο λόγια για τους μονομάχους, αλλά και τους “νταβατζήδες” της δημόσιας ζωής, τους οποίους δυστυχώς αυτός ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα τους εξουδετερώσει όχι μόνον τον εξουδετέρωσαν, αλλά και τον έδιωξαν από την πολιτική ζωή. Ο μεν Μητσοτάκης στο τέλος μίας κυβερνητικής τετραετίας υπόσχεται ότι θα αλλάξει την χώρα και ο Τσίπρας από την πλευρά του, που κυβέρνησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτυγχάνοντας σε όλα, λέει ότι θα επιστρέψει για να τα κάνει όλα καλά… Όσο για τους “νταβατζήδες” θέλουν κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς να μην είναι τόσο δυνατός ώστε να μην μπορούν να τον ελέγχουν και για το λόγο αυτό υπάρχει το κόμμα πας παρ του που λέγεται ΠΑΣΟΚ. 


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην χώρα, κλιμακώνονται οι απαγορεύσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εμού προσωπικά και αυτό δείχνει ότι το Σύστημα έναν αντίπαλο έχει και μόνον! Μπορούν όμως οι Ιδέες να φυλακιστούν; Αυτό θα το δείξει η ζωή.


Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...