Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Τα δόλια κόλπα των δημοσκόπων κατά της Χρυσής Αυγής


Δεκέμβριος 2021: δημοσκόπηση της Alco: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,1% πρόθεση ψήφου, η οποία με αναγωγή ήταν κοντά στο 3%. 



Αρχές του 2011 δύο μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνάντησαν στην οδό Σόλωνος τον πατριάρχη των δημοσκόπων μακαρίτη Νικολακόπουλο και τον ρώτησαν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτός τους είπε ότι αποκλείεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μπει στην βουλή. Αυτό όταν βλέπαμε το Κίνημά μας να είναι παντού αγαπητό και να πορεύεται δυναμικά με κατεύθυνση διαρκώς ανοδική! Μέχρι λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εμφανιζότανε στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό άνω του 3% και τελικά όπως όλοι γνωρίζετε πήρε 7%! Το έκρυβαν γιατί γνώριζαν ότι εάν παρουσίαζαν το αληθινό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ίσως και το 7% θα γινόταν 10% ή 12%. Αυτό σαν ένα δείγμα του πως κινούνται και γιατί κινούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο.


Γνώριζα άλλωστε από τις εκλογές στον Δήμο Αθηναίων όπου πρώτη φορά εμφάνισαν τον συνδυασμό μου “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” σε δημοσκόπηση την τελευταία ημέρα πριν την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων με ποσοστό 2,9%, συνδυασμός ο οποίος μόλις δυο εβδομάδες μετά πήρε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό και συγκεκριμένα 5,3%! 


Άλλα κόμματα με μηδενικό πολιτικό παρελθόν έχουν … άλλη αντιμετώπιση. Γιατί; Σκεφτείτε το … Επί τέλους το κεφάλι δεν χρησιμοποιείται μόνο για να τοποθετεί κανείς το καπέλο του. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ 


Σε σχέση τώρα με αυτά που συμβαίνουν με τις δημοσκοπήσεις γνωρίζουμε πολύ καλά το βρόμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά μας είναι εντελώς αδιάφορο γιατί γνωρίζαμε επίσης προ πολλού ότι με κάθε τρόπο ακόμη και παράνομο και αντισυνταγματικό ότι η Νέα Δημοκρατία θα εμποδίσει την συμμετοχή μας στις εκλογές. Αξίζει όμως τον κόπο να θυμηθούμε ότι τον Δεκέμβριο του 2021 δημοσιευότανε δημοσκόπηση της Alco, η οποία παρουσιαζότανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του open, η οποία έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,1% καθαρή πρόθεση ψήφου, η οποία με αναγωγή ήταν πολύ κοντά στο 3%. 


Αυτή ήταν και η τελευταία δημοσκόπηση η οποία εμφάνιζε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία είχαν επίσης εξαφανίσει από τις δημοσκοπήσεις από τον Ιούλιο του ΄19 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 για δυόμισι ολόκληρα χρόνια δηλαδή! 


Ο σκοπός τους προφανής και το τι φοβούνται και τι υπολογίζουν σαν το αληθινά κατά του Συστήματος πολιτικό Κίνημα. Επί του παρόντος λοιπόν, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν επιλέξει μία απόλυτη ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, να μην αναφέρεται καν ούτε η ονομασία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ούτε το όνομα Μιχαλολιάκος. Τι σημαίνει μνήμη θανάτου; Ένα από τα μεγάλα προβλήματα των αρχαιολόγων στην Αίγυπτο σε πολλούς από τους τάφους των Φαραώ ήταν να ανακαλύψουν το όνομά του. Και αυτό γιατί εάν έχαναν την εξουσία με τρόπο βίαιο και ανατρεπτικό τότε φρόντιζαν να μην αναφέρεται καν το όνομά του ούτε στον τάφο του. Το ίδιο γινότανε και στην Αρχαία Αθήνα καθώς και στην Αρχαία Ρώμη. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές σας παραθέτω ένα κείμενο από την ιστοσελίδα μας, το οποίο δημοσιεύθηκε με αφορμή την δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου του 2021 και αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε σήμερα για να καταλάβετε πως πορεύονται σήμερα τα πράγματα: 


“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δημοσκοπήσεις αποτελούν εργαλείο στα χέρια της εξουσίας στην πολιτική μάχη και αυτό το είδαμε και πρόσφατα με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, για τις οποίες όλες οι εταιρείες πλην μίας “έπεσαν έξω” για την εκλογή Ανδρουλάκη. Δεν έπεσαν έξω… απλά έδιναν την μάχη των εντυπώσεων! 


Μετά από 30 μήνες σιωπής και σκληρού πολέμου, μετά από 30 μήνες με ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ κατά της Χρυσής Αυγής από το Σύστημα, σε πρόσφατη δημοσκόπηση εταιρείας η οποία δεν ελέγχεται από του Μαξίμου, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 2,1% και αυτό με μία γκρίζα ζώνη που πλησιάζει το 30% και είναι σίγουρο ότι αναλογικά έχει μεγαλύτερο ποσοστό η Χρυσή Αυγή από το γενικό της ποσοστό σε αυτή την γκρίζα ζώνη. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι η Χρυσή Αυγή δεν “τέλειωσε” όπως θέλουν εχθροί και “φίλοι”…. 


Οψόμεθα εις Φιλίππους! Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες.”

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...