Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Περί ενότητας και Χρυσής Αυγής




Για δέκα ολόκληρα χρόνια κρατούσε ενωμένο τον ασυμβίβαστο εθνικό και πατριωτικό χώρο ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Ο κόσμος αυτός δεν αποτελείτο από πολιτευτές και Δελαπατρίδηδες, αλλά από απλούς αγωνιστές ανιδιοτελείς, οι οποίοι στήριζαν το Κίνημά μας, γνωρίζοντας ότι δεν θα τους προδώσει. Και δεν τους πρόδωσε, όμως αλίμονο το πρόδωσαν πολλοί από αυτούς, παρασυρόμενοι από κάποιους τυχοδιώκτες, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από το MEGA και τον 902 και τώρα παριστάνουν δήθεν τους εθνικοπατριώτες. 


Όλοι αυτοί στο διάστημα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυναμικά πρωταγωνιστούσε στην πολιτική ζωή, την υπονόμευαν με κάθε τρόπο και προπαντός με το πλέον αποφασιστικό όπλο τους που ήταν η δολοφονία χαρακτήρα του ηγέτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που έχει την τιμή να υπογράφει το κείμενο αυτό. Γιατί γνώριζαν καλά και αυτό είναι συμπέρασμα Πανεπιστημιακής μελέτης της πολιτικής επιστήμης των ΗΠΑ από την εποχή ακόμη του μεσοπολέμου, ότι κτυπώντας την ηγεσία κτυπάς το ίδιο το κόμμα. Και όχι μόνον αυτό συμμετείχαν με κόντρα συνδυασμούς στις εκλογές και πληρωνόντουσαν μάλιστα από την Νέα Δημοκρατία προκειμένου να κόβουν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γνωστή είναι η περίπτωση ενός από τα κόμματα αυτά, που του είχε νοικιάσει και του πλήρωνε τα ενοίκια υπουργός της Νέας Δημοκρατίας πρώην ακροδεξιός…


Όλοι αυτοί, λοιπόν, οι οποίοι σήμερα μιλούν για… ενότητα ήταν οι ίδιοι που πολεμούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είχε επιτύχει την ενότητα των Εθνικιστών και μάλιστα είχε κατορθώσει να πάρει μαζί της ακόμη και αριστερούς και αυτό αποδεικνύεται από τα υψηλά ποσοστά που έπαιρνε στις εκλογές σε λαϊκές γειτονιές! 


Ξαναθυμήθηκαν και πάλι τώρα τελευταία την ενότητα και βεβαίως λησμονούν ότι μόλις λίγα χρόνια πριν οι Εθνικιστές ήταν ενωμένοι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία και αυτοί με τον τρόπο τους δολοφονήσαν μαχαιρώνοντας πισώπλατα την ηγεσία της… Η περίπτωσή τους μας θυμίζει τον πατροκτόνο εκείνο, ο οποίος ζητούσε την επιείκεια των δικαστών γιατί ήταν… ορφανός!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...